Sergit
29.01.2008 09:48:46
Можливо у когось така ж ситуація як у мене з кредитом в Укрсибі.
Десь в кінці 2006го року для всіх існуючих кредиторів змінили номери договору, тепер в квитанціях на погашення кредиту у мене вказується номер кредитного договору, який ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ від того договору, в якому я ставив підпис! Чи не може бути проблем типу, що я гашу, не відомо що?
Ще відразу я запитував в банку про таку ситуацію, обіцяли, що "додаткова угода" має прийти поштою, але досі так нічого й не прийшло.
Серг
30.01.2008 08:58:28
Нет, не может просто УСБ перешел на другую систему и связи с этим изменился учёт договоров. Эдинственное что вы должны были подписать новый договор или доп.
В каждой касе видят ФИО заёмщика, + сохраняйте все квитанции всегда можно длеать сторно :)
Sergit
30.01.2008 09:35:09
Я наприклад цією додаткової угоди і не бачив, а раптом там змінився не тільки номер договору? А ще якісь інші умови не в мою користь?
Ви можете дати гарантію, що змінився ТІЛЬКИ номер договору?
regina
01.02.2008 08:16:52
Я не думаю, что банк мог поменять проц. ставку, вам же говорят наверно в кассе минимальный платеж, единственное вы скорей всего теряете на обмене в ин. валюту (в УкрСибе там кажется шв. франки что-ли?), зато на сколько мне известно там проценты ниже. В договоре должен быть телефон, позвоните, покричите, если надо.
Sergit
27.05.2008 08:45:18
Ставку не поміняв... але під шумок підняв, користуючись нагодою, розмір штрафних санкцій на випадок прострочення платежів. Сподіваюсь що це мене не зачепить та всеодно не приємно.
Доречі, мені сьогодні в банку сказали, що якщо будуть прострочування з оформлення страховки банк скористається нагодою, щоб переглянути ставку кредитування до діючої (у моєму випадку це 2% різниця)
Ще нюанси, я три роки страхував за ставкою 0.2%, а сьогодні застрахував за ставкою 0.3%, хоча раніше ставка не змінювалась для існуючих клієнтів, навіть якщо діюча ставка для нових клієнтів була інша.
Це одне, а найголовніше, мені твердо заявили, що страхувати нерухомість можна виключно у їхній страховій компанії... по-моєму це напряму суперечить антимонопольному законодавству.
понимаю
27.05.2008 11:22:56
по поводу страхования разделяю ваше возмущение, вот уж эти "аккредитованные" нотариусы, страховые, оценщики и прочие прихлебатели....
вы обязаны делать толкьо то, что написано в договоре. а там не написано, где вы страхуете риски, указано только какие именно риски обязательно должны застраховать, чтобы не наступили штрафные санкции и тд. То есть если при оформлении кредита (день выдачи) банк, конечно же, не дает возможности так уж выбрать страховую компанию, кроме своего списка, то на этапе ежегодного обновления страховки страхуетесь где хотите, присылаете в банк копии страховки (согласно процедуры, указанной в договоре), и вуаля. Сама собираюсь так сделать когда истечет первый год страховки, то есть посмотреть на рыночные тарифы - но менять страховую компанию в таком случае целесообразно, если вы действительно выгадываете что-то по деньгам. Если нет - то такой ход только подразнит банк, имхо, но стоит ли это делать?
Sergit
29.05.2008 08:01:47
Пам`ятаю, коли вперше пройшов переоформляти договір страхування, мені сказали що тариф страхування 0,5%, а до того був 0.2% і коли я оформляв кредит, то страхуваввся за ставкою 0.2%, а 0.5% ввели за день до того, як я прийшов страхуватись.
Тоді я написав офіційну заяву з проханням надати мені список альтернативних страхових компаній. У відповідь мені просто запропонували застрахуватись у тій же компанії, але за тарифом 0.2%.