Борисполь, Киевский шлях, 97

Irena

Irena

20.03.2014 10:50:03

Уважаемые инвесторы! 19.03.2014 состоялась встреча в Минрегионбуде, организовать которую было действительно непросто. На ней присутствовали представители финансовой компании "Княгиня Ярославна" (принимает участие в финансировании строительства доступного жилья в соответствии с Постановлениями Кабмина, http://k-ya.com.ua/), Н. А. Маринеха, представители БГС, представители министерства и лично Д. В. Исаенко. Главный вопрос - финансирование нашей стройки.
Как вы помните, источниками финансирования достройки дома рабочая группа при МРС определила: 1. Освобождение от паевого участия застройщика по площадке на Позняках (застройщика не нашего, а КГС, которому были переданы 5 га с этим условием). 2. Продажа свободных площадей с привлечением госпрограмм (бюджетных средств) 3%; 70/30 через финансовую компанию "Княгиня Ярославна", которая реализовывает площади по этим госпрограммам. 3. Доплата от инвесторов.
На сегодняшний день информация такая.
1. Паевое участие (первый источник финансирования) снять с КГС невозможно технически - нет сессии горсовета. Документы БГС по этому вопросу подготовил, показал их нам. Д. В. Исаенко вновь пообещал посодействовать с этим непростым решением, как только горсовет заработает. А это после 25 мая.
2. По второму источнику финансирования - свободные площади в нашем доме, естественно, за свои кровные никто не покупает и до активного строительства покупать не будет. А привлечь госпрограммы, как нам обещали, невозможно, поскольку все бюджетные средства на их реализацию с МРС сняли.
3. Доплаты с инвесторов - принципиально только со вводом в эксплуатацию, сумма прежняя, любые попытки ее увеличить - пресекаем и сразу доводим до сведения Д. В. Исаенко лично. По его словам, он гарантирует тотальный контроль над расходованием средств населения, технадзор, экспертиза и пр. Еще раз напомнили Н. А. Маринехе, что ни о каких подписаниях дополнительных договоров без официального уведомления каждого инвестора речь идти не может.
4. Юридические вопросы, разрешительные, по словам БГС, все решены.
5. Из своих средств финансовая компания "Княгиня Ярославна" выделила БГС 500 тысяч (подвели электроэнергию, ремонт кранов и др.).
6. Предложения рабгруппы: а) для уменьшения финансовой нагрузки и соответственно более активного строительства разбить нашу стройку на 2 пусковых комплекса (с экспертизой Д. В. Исаенко обещал помочь); б) из-за отсутствия бюджетных средств рассмотреть вопрос кредитования, Д. В. Исаенко готов посодействовать в переговорах с государственным банком, но надо просчитать экономику; ЕСЛИ это будут не слишком дорогие деньги, и все документы по стройке банк устроят, вопрос с кредитом можно решить ориентировочно в течение 1,5 месяцев. В целом взять такой кредит очень сложно; в) к понедельнику предоставить Д. В. Исаенко план мероприятий.
Уважаемые инвесторы! Если кто-то знает, как сделать лучше, - делайте. Передала факты, оценок давать не буду.

Цитувати

zaz

zaz

20.03.2014 13:01:01

Шановнi iнвестори!
Як боляче дивитися як нас з Вами Мариньохи i корумпованi чиновники перетворюють в бидло.
Те що Мариньоха з Iсаєнком у приступнiй змовi немає нi в кого сумнiвiв.
Вони тягнуть час з нашим будiвництвом, аби закiнчити будiвництво на 5 га в м. Києвi i роздiлити кошти, яке йде шаленими темпами, я уже говорилося, i нам помахають ручкою, юридично до цього не будуть мати нiякого вiдношення.
Де взяти кошти на будiвництво нашого будинку, на це питання одна вiдповiдь, кошти iнвестора який забудовує 5 га, iнших не буде, як що не буде втрачено час з нашого боку.
ТОВ "Бориспiльмiськбуд" взяло на озброєння всi доручення i листи керiвникiв Держави i прикриваючись ними, якби для добудови нашого будинку протягнули рiшення про видiлення 5 га в м. Києвi (це зараз так виглядає, а тодi було дiйсно так).
Залишилося тiльки одне найти iнвестора, який би на певних умовах по Договору чи спiльнi дiяльностi будував би на видiленi дiлянцi, але першою умовою мало б бути добудова нашого будинку, а не 10%, воно так i було. Але нам пiдкинули iдею доплат, i "ми" проковтнули за допомогою засланих козачкiв, Ви їх всiх знаєте, а потiм вирiшили i зовсiм кинути, також будуть мовчати.
I ще про кошти, "Холдингова компанiя" яка зайшла на будiвельний майданчик на якому уже були виконанi будiвельно-монтажнi роботи, де цi кошти?, вони повиннi дули сплаченi ТОВ "Бориспiльмiськлуд", що на це скаже шановний пан.

ПРОПОЗИЦIЯ:
Ми самi з цiєю мафiєю не впораємось, тим паче немає кому, я наприклад не вiрю нiкому, тож пропоную термiново звернутися ВО Свобода, чи Удару, тiльки не до Батькiвщини, в них є фаховi юристи i адвокати, як що потрiбно фахiвцям будемо платити.
Як що фахово розпочнеться робота по нашi справi ( там накопати можливо багато чого.....!!!), то будiвництво швидко пiде, повiрте.
А IГ пiдготувати всi копiї документiв по нашi справi!.
Прошу пiдтримати таку пропозицiю, поки що не ЗАПIЗНО!!!.

Цитувати

shlyah

shlyah

25.03.2014 10:13:49

Шановнi колеги, хочу зупинитись на наступному:
1. Завтра 26.03.14 на 9.30 запрошую всiх бажаючих на зустрiч з мером Борисполя п. Федорчуком, який проводить особистий прийом громадян. Наше питання зафiксоване. Кiмната 305. Нiяких iлюзiй нема, але треба знати остаточну позицiю всiх учасникiв процесу. Тим паче на останнiй зустрiчi у Мiнрегiонбудi, представника виконкому Борисполя не було.
2. Хто має матерiали, докази, пiдозри, щодо шахрайських дiй засновникiв i посадових осiб, вiдомих вам ТОВ, - прошу долучитись до колективної заяви вiд 24.03.14 до Бориспiльської мiжрайонної прокуратури (вул. Радянська, 21). Тут багато хто на форумi "сорочку на собi рве" у праведному гнiвi, - зробiть реальнi кроки.
3. Вчора вiдбулася зустрiч з одним iз фахiвцiв Української будiвельної асацiацiї. Вони про нас знають, як i про iншi недобудови. Цей фахiвець ознайомився з наданою мною "Докладной запиской к расчету планируемых привлечений средств на достройку....." ТОВ "Бориспiльмiськбуд" i постановою Київської мiської ради про надання 5га. Його резюме, - нас дурять! На нас намагаються два рази заробити. Я не спецiалiст у будiвельнiй галузi, тому запропонував йому виступити не заангажованою стороною на наступнiй зустрiчi у Мiнрегiонбудi. Вiдповiдь отримаю 31.03.14. Прошу членiв IГ пiдтримати такий крок.
4.I останнє, чому шановнi "ober" "bau" "zaz" при моєму особистому зверненнi до вас не виходите на зв`язок?

Цитувати

bars

bars

26.03.2014 06:03:14

Шановнi колеги!
Про наш будинок написано все на форумi, i все що потрiбно робити, на жаль цього нiхто не бачить i не чує.

Єдине що може ЗМУСИТИ ТОВ "Бориспiльмiськбуд" добудувати наш будинок це:

- ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА!
- АКТИВНI НАШI ДIЇ! (блокування ТОВ "Бориспiльмiськбуд" i всi об`єкти на яких працює компанiя, дiлянку 5 га, будинок "поважного пана", Холдингову компанiю, пiкети з плакатами на основних державних органах влади i широке висвiтлення нашого питання з надання копiй всiх документiв на всiх можливих i доступних ЗМI!).

Наприклад:
-кожного дня депутати йдуть на засiдання Ради там ЗМI, а ми стоїмо з великими плакатами (на яких написано, крiм всього, прiзвища корумпованих посадовцiв якi придумали шахрайськi схеми як не добудувати наш будинок), ще й передаємо копiї документiв про наш будинок;
-спiвпраця з виборчими штабами кандидатiв в президенти.
-................................................................

Цитувати

shlyah

shlyah

28.03.2014 17:18:00

Шановнi колеги, наперед вибачаюсь, якщо буду говорити щось не те, або задавати "дурнi" запитання, - я не спецiалiст у будiвельнiй галузi. Спробую розмiрковувати логiчно (прошу всiх не байдужих, в т. ч. IГ мене поправити):
1. Єдине поки реальне джерело фiнансування (як нам кажуть), це грошi зi зняття пайової участi з КМБ(5га, Позняки), термiн, - не ранiше кiнця червня.
2. Друге джерело, кредит держ. банку "Княгинi Ярославнi", пiд великим питанням??? Термiн - кiнець квiтня, середина травня.
3. Мене цiкавило, а що там написано у Договорi про суборенду мiд БМБ i КМБ? Сьогоднi зайшов на будiвництво на Драгоманова, у вiддiлi продаж (вагончик) представився i менi дали копiю цього договору. Шановнi "ober" i"bau" видно ранiше ознайомись з цим документом. Не впевнений що це єдиний договiр мiж цими суб`єктами. У договорi про суборенду вiд 27.02.2013 р. нiчого такого не побачив, крiм того що будiвництво вартує 1 млрд. 400 млн. грн. i КМБ збирається з закiнченням будiвництва (квiтень 2016 р.) передати БМБ 10% збудованого житла. Якщо цифра 170 000 кв. м точна, то 10% - це 17000 х 7000 грн.=119 000 000 грн. зняття пайової участi, що це за грошi???
4. Можливо у договорi (якомусь iншому) прописана iнша схема компенсацiї КМБудом добудови нашого будинку i не треба чекати середини лiта ???
5. БМБ вже зараз продає кв. метри у своїх 10% ?
6. А чому я не можу з доплатою претендувати на тi кв. метри у тих 10%?
7. Прошу знавцiв прокоментувати вище сказане. Може я не правий?
I останнє, як гадають iнвестори, може нам варто навiдатись до п. Кушнiра (КМБ), який пiдписав договiр про суборенду?

Цитувати

shlyah

shlyah

28.03.2014 17:23:35

Шановнi колеги, наперед вибачаюсь, якщо буду говорити щось не те, або задавати "дурнi" запитання, - я не спецiалiст у будiвельнiй галузi. Спробую розмiрковувати логiчно (прошу всiх не байдужих, в т. ч. IГ мене поправити):
1. Єдине поки реальне джерело фiнансування (як нам кажуть), це грошi зi зняття пайової участi з КМБ(5га, Позняки), термiн, - не ранiше кiнця червня.
2. Друге джерело, кредит держ. банку "Княгинi Ярославнi", пiд великим питанням??? Термiн - кiнець квiтня, середина травня.
3. Мене цiкавило, а що там написано у Договорi про суборенду мiж БМБ i КМБ? Сьогоднi зайшов на будiвництво на Драгоманова, у вiддiлi продаж (вагончик) представився i менi дали копiю цього договору. Шановнi "ober" i"bau" видно ранiше ознайомись з цим документом. Не впевнений що це єдиний договiр мiж цими суб`єктами. У договорi про суборенду вiд 27.02.2013 р. нiчого такого не побачив, крiм того що будiвництво вартує 1 млрд. 400 млн. грн. i КМБ збирається з закiнченням будiвництва (квiтень 2016 р.) передати БМБ 10% збудованого житла. Якщо цифра 170 000 кв. м точна, то 10% - це 17000 х 7000 грн.=119 000 000 грн., плюс зняття пайової участi, що це за сума виходить ?
4. Можливо у договорi (якомусь iншому) прописана iнша схема компенсацiї КМБудом добудови нашого будинку i не треба чекати середини лiта ???
5. БМБ вже зараз продає кв. метри у своїх 10% ???
6. А чому я не можу з доплатою претендувати на тi кв. метри у тих 10%?
7. Прошу знавцiв прокоментувати вище сказане. Можливо я не правий?
I останнє, як гадають iнвестори, можливо нам варто навiдатись до п. Кушнiра (КМБ), який пiдписав договiр про суборенду?

Цитувати

shlyah

shlyah

28.03.2014 17:27:09

Вибачаюсь за подвiйний пост. Щось не так натиснув.

Цитувати

svs1

svs1

31.03.2014 07:14:25

огромное персональное уважение Григорию за его поиск истины в действиях нашего застройщика. В отличии от нашего ИГ он действует и после каждого сделанного шага он информирует нас через наш форум. ИГ ходит в министерство- ИГ встречается -ИГ созванивается -ИГ задаёт вопросы и не считает нужным поставить в известность инвесторов которых они представляют.

Цитувати

Arent

Arent

01.04.2014 07:57:45

Хто пiдкаже точну суму яку нам озвучив БМБ потрiбну для добудови будинку?

Пропоную зiбратись на вихiдних всiм охочим десь в Києвi i обсудити всi варiанти фiнансування нашого будинку, так би мовити пiдготуватись до чергових зборiв з забудовником.

Цитувати

shlyah

shlyah

01.04.2014 10:16:55

Шановнi колеги, щоб прояснити позицiю КМБуду стосовно їх вiдношення до вiдрахування коштiв на добудову нашого будинку, - зустрiвся з двома вiце-президентами КМБ (з питань землевiдведення i фiнансiв). Їх позицiя i аргументи:
- договiр з БМБудом у них один i вони його називають iнвестицiйним, а не суборенди.
- за те, що БМБ передав їм цю зем. дiлянку для будiвництва, вони передають БМБуду по закiнченню будiвництва (квiтень 2016р.) 10% житла i нежитлових примiщень для реалiзацiї.
- знiматися пайова участь має з БМБуду.
- нiяких iнших проплат БМБуду зi сторони КМБуду крiм 10% - не передбачено, крiм проплат БМБуду, як пiдряднiй органiзацiї (за технiку)
- вони сумлiнно будують i всi питання по добудовi нашого будинку до БМБ
- чи продає зараз БМБ майновi права на квартири у своїх 10%, вони не знають.
- питання придбання квартир на Позняках ( у цих 10%)нашими iнвестрами, шляхом доплати i проведення взаєморозрахункiв всереденi БМБ можливе, але це треба вирiшувати з власником цих 10%, тобто з БМБ.
- прохання до нас не пiкетувати забудову на Позняках, бо вони (КМБ) чесно виконують умови договору з БМБудом.
Стосовно суми для добудови. На нарадi у Iсаєнка (19.03.14)була озвучена цифра 17 млн. грн. щоб запустити першi секцiї. Щоб добудувати весь будинок потрiбно приблизно 80 млн. грн., а не 120 млн. як нам сказав БМБ.
Стосовно IГ. Там нормальнi i за цi роки вже професiйно пiдготовленi люди. Вони тримають "руку на пульсi" i скорiш за все, вже давно знають те, про що я тут пишу. Можливо не особливо нас iнформують, щоб не нашкодити самому процесу ?
Стосовно зiбратись на вихiдних. Давайте. Певна група вже збирається на метро "Позняки" у Макдональдсi в районi 18.30-19.00. Як пропозицiя?

Цитувати
<< 204 205 206 207 208 ... 213
Архів