Masha_T
13.12.2006 17:12:29
Смотрите канал сити сегодня в 22-00, митинг на б. Хмельницкого, Чубинское.
Mandarynka
15.12.2006 10:12:32
Привіт всім сусідам! У кого є інформація відносно мітингу?
З фокуму дізналась, що новий директор АБП видав розпорядження припинити роботу на обі"єкті по вул. Сосніних з 15/12 по 20/01. Навіть і не знаю, що і думати...
Може у когось є достовірна і втішна інформація???
Mandarynka
18.12.2006 07:23:19
Вчора була біля будинку. Будівництво продовжується. Вчора (неділя), за словами охоронця, працювало 10-12 чоловік. В будні дні працює приблизно 20 чоловік. Зараз займаються прокладенням мусоропроводу. Секція 5 повністю закінчена, в 3 частково встановленні вікна.
Знову ж таки за словами охоронця, частина робітників кладе цеглу, частина працює всередині.
sanna
18.12.2006 08:43:37
Mandarynka Привіт!
Ви не запитували, що там всередині роблять?
Mandarynka
18.12.2006 08:47:51
Охоронець сказав, що роблять перегородки та штукатурять стіни. Однак, я не впевнена, що він знає всі нюанси. Краще б було постілкуватись з прорабом або начальником будівництва, але вони є тільки в робочі дні...
Dashuta
18.12.2006 11:42:42
На разных форумах я напиталась информации о том, что АБП преостанавливает работу на всех объектах до 20.01, якобы для того чтобы у нового директора была возможность войти в курс дел и разработать новую стратегию.
Mandarynka :
Охранник говорил что-то о графике работы?
очень уж меня волнует их намерения приостановить строительные работы на целый месяц :(
Mandarynka
18.12.2006 11:53:02
Відносно зупинки робіт робітники нічого не знають. Зараз роботи проходять в звичайному режимі. Я думаю, що в будь-якому випадку зупинка на кілька днів, а можливо і 7-10 днів, цілком можлива із-за новорічних свят.
Де Ви проінвестувати будівництво?
Dashuta
18.12.2006 12:14:12
Б. Хмельницкого 18-22.
Там же где и все Вы.
Насколько мне известно АБП владеет только нежилыми помещениями, все остальное (т. е. все квартиры в секции 3-5) принадлежат группе инвестиционных компаниий Роммакс, Инвестинтер и т. д., которые физически находятся по ул. Б. Хмельницкого.
Кв. м. в секциях 3-5 были переданы группе инв. компаний по акту приему-передачи кв. м. При покупке квартиры нам показали этот акт.
Mandarynka
18.12.2006 12:25:17
У мене копія договору між забудовником і інв. комп., а також акт передачі квартир. Коли Ви підписали договір? В якій секції квартира і який номер (згіно договору)?
Що Ви думаєте відносно ситуації, яка склалась?
Dashuta
18.12.2006 12:38:22
А также справка о том, что вы проинвестировалаи 100 % от стоимости квартиры.
Это стандарный пакет документов, который должен быть у всех инвесторов.
Документ о котором я писала ранее - это Акт приема передачи квадратных метров во всей секции, это тот документ, который согласно нашему законодательству должен уберечь нас от ситуации которая сложилась в Чубинском, т. е. это подтверждение того, что инв. компания кроме того, что проинвестировала строительно имеет имущественные права на кв. м.
Квартира у нас в третьей секции.
Что думаю о сложившейся ситуации:
Считаю, что надо подождать пока сдадут дом в Чубинском и по ул. Сосниных, а потом уже делать выводы.
Уверенна в одном: дом раньше чем через год не сдадут :(