YuN
16.09.2009 08:11:42
Я тоже за ЖЭК. Уже год живу в Украинке и готов подтвердить, что ЖЭК здесь работает хорошо. Вывоз мусора, уборка придомовых территорий и подъездов - всегда вовремя. В доме, где я снимаю квартиру, делали капитальный ремонт - замену стояков воды и канализации, ремонтировали крышу. Отремонтировали почтовые ящики. Лифт всегда рабочий (простой не более чем на пол-дня), поскольку ЖЭК заключил договор с компанией ОТИС на обслуживание всех лифтов. Так что, именно в нашем случае - я за ЖЭК.
Теперь немного о грустном - обновлённая информация с сайта "Аркады"
16.09.09
На всіх секціях завершуються внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи
відставання до 2-х місяців
Так что никакой сдачи дома в конце сентября не будет. И вероятнее всего, нам надо ждать до мая, до окончания отопительного сезона.
vll
16.09.2009 08:32:20
-Tinka- :Я думаю, что не будет (по крайней мере пока), он раньше был на сайте Аркады, а теперь нету, я это сразу подметила. И по территориальным работам не видно, чтоб его планировали ( возле 5,6 подъездов). Но если поточнее - лучше позвонить и спросить...
Kost2008
16.09.2009 08:54:58
YuN: Я тоже за ЖЭК. Уже год живу в Украинке и готов подтвердить, что ЖЭК здесь работает...
Не согласен с Вами:
За дату отсчёта вероятнее всего берут 31.07.2009 - когда дом должен был быть сдан в срок, "отставание в два месяца" - получается конец сентября...
земляк
16.09.2009 09:18:32
Турбота і пережевання про наш з вами будинок-це правильно
А от створення так званого ОСББ-ні.
В Українці ідеально працюють всі комунальні служби
ЖЕКи " по Кієвскі" взагалі відсутні в місті.
Всі ми будемо жити в рамках адмінісративно-комунального устрою міста, до речі визнаного найкращим по Україні. Міський голова Українки Павло Козирєв став одним з трьох кращих мерів міст нашої держави в проекті "ЛЮДИНА РОКУ"за комунальне господарювання.
Не створюйте собі головної болі та іншим. Не сворюйте паніки. Приймати квартиру та будинок будуть власники квартир через власний підпис.
Ваше ОСББ-"висмоктано з пальця" і вцю гру гратимуть 10-13 власників квартир,
що постійно сидять на цьому форумі.
А от що в першу чергу слід вирішити жителям кожного під`їзду:
1. консєрж, який своєю присутністю захистить площу помешкання загального користування від вандалізму;зимового притулку для наркоманів;злочинців
2. вивіз будівельного сміття власниками квартир
3. заборона парковки автомобілів на газонах та дитячих майданчиках
4. відведене місце парковки (не під вікнами квартир)
5. заборона спалення сміття на території госп. двору лікарні(колишнього моргу)
6. заборона вигула собак на прилеглій території будинку
7. дорожіння тишою, цілодобовим співом пташок
доповнюйте далі самі
8.
9.
10.
А взагалі наш будинок можна назвати з любов`ю "НІЖНІСТЬ".
YurichK
16.09.2009 09:24:04
-vll-
Стоянки поки не буде. Це нам сказав виконроб. Нема коштів. Зате Укржитлоінвест планує у дворі нашого будинку збудувати свічку. Причому плани серйозні, ведуться роботи по оформленню землі під новобудову. Але є і позитив - у планах будівництво гаражів вздовж залізниці. А у нас будуть тільки гостьові стоянки.
На рахунок ЖЕКу. Я не фахівець, тому можу помилятися, але в Українці практично усі будинки, що не збудовані за державний кошт мають свої власні структури. Туди платиться квартплата і т. д. У нас в будинку передбачені досить великі нежитлові приміщення, які будуть здаватися в оренду. І тому логічно, щоби плата за оренду залишалася у ОСББ(умовно назвем його так), а не йшла в ЖЕК. За які заслуги їм таке щастя?
vll
16.09.2009 09:47:42
YurichK :А як для мене, гаражі вздовж залізниці це не позитив - адже це знову значна вирубка лісу і від наших ЧИСТИХ сосон нічого не залишиться, а цю свічку уже на вирубленій території (нашій) будуть будувати, та може років п"ять поживемо з видом на ліс...
Marishka
16.09.2009 10:06:50
Скорее с видом на стройку :-(
YurichK
16.09.2009 10:14:20
vll
Позитив з точки зору власника автомобіля.... А з точки зору мешканця - одне розчарування...
vll
16.09.2009 10:30:33
Marishka :Я просто надеюсь, что в ближайшую пятилетку в связи с кризисом они даже не начнут...
YuN
16.09.2009 10:46:35
To Kost2008:
Позвонил в "Аркаду" - таки да, Вы правы, отставание считают от планированной даты сдачи в эксплуатацию объекта. Будем надеятся.