ЖК "Почаевский", Буча, Чкалова, 4-В (Мелиоратор)

RUV_UA

RUV_UA

25.04.2012 16:27:09

Щоб унеможливити бiльшiсть можливих неочiкуваностей, я просив додати до договору додатки згiдно ЧИННОГО ЗУ "Про фiнансово-кредитнi механiзми i управлiння майном при будiвництвi житла та операцiях з нерухомiстю", на основi якого i будується схема будiвництва через ФФБ.
Читаємо ст. 14:
До договору про участь у ФФБ додаються:
- правила ФФБ;
- графiчне зображення схеми будiвельного плану об`єкта iнвестування з назвами та площами всiх його примiщень i зазначенням розмiщення об`єкта iнвестування на поверсi;
- стислий перелiк будiвельних робiт, якi забудовник зобов`язується провести на об`єктi iнвестування;
- перелiк обладнання, яке буде встановлене на об`єктi iнвестування з наступною його передачею довiрителевi;
- стислий перелiк робiт, якi забудовник зобов`язується провести
на об`єктi будiвництва та прибудинковiй територiї;
- перелiк обладнання, яке буде встановлене на об`єктi будiвництва з наступною його передачею експлуатуючим органiзацiям чи об`єднанню спiввласникiв будинку.
Чи всi ви маєте такi додатки?????????

Цитувати

RUV_UA

RUV_UA

25.04.2012 16:35:41

На офiцiйне звернення до захисника Довiрителiв - "Днiпробуда", щодо цих додаткiв, а також щодо надання вiдомостей про офiцiйнi взаємовiдносини УКБ та Днiпробуда, я отримав вiдповiдь про збiльшення для мене вартостi квадратного метра i нi слова бiльше (про це я вже писав ранiше). А сам пан Палєха на питання про додатки вiдповiв, що вiн не може їх додати, бо всi iншi iнвестори пiдписували договори без них i для мене, наполегливого, вiн вийняткiв робити не може.
Тож власне кажучи, пiсля цього мої намiри вкласти грошi в це житло змiнилися на протилежне.

Цитувати

Dewavu

Dewavu

26.04.2012 06:14:34

Лично у меня не было никаких додатков.

Цитувати

margareto

margareto

26.04.2012 06:43:25

Мы сменили Бучу на Н. Петровцы

Цитувати

Dewavu

Dewavu

26.04.2012 08:10:48

Итак соседи, пообщался я с юристом днипробуда и узнал, что решение принято на основе обращений 3-4 доверителей, которые захотели остеклить лоджии. Нас уведомят постфактум. Сказали что за счет этого у меня лично увеличится квадратура на 3,45 кв. м. ну и естественно тысяч в 21 тыс грн., что мне никак не нравится. Лично у меня в договоре остекление лоджий не указано в тех. характеристике, на что можно и ссылаться. Собираюсь после праздников пообщаться с директором, может кто-то хочет присоединиться?

Цитувати

yuriy

yuriy

26.04.2012 10:53:32

Я готов присоединиться к Вам. Хотел предложить здесь на форуме соствить коллективное письмо на имя директора Днипробуда об отказе от остекления лоджий за подписями тех, кто против этого. Если есть мысли как это сделать технически, давайте это обсудим - начиная от формы письма и до сбора подписей. Если есть другие предложения по поводу сложившейся ситуации, давайте обсуждать.

Очень большая просьба к жильцам 5-6 секций, рассказать как уних прошел момент с лоджиями? Ведь там тоже трения были? Насколько я понимаю застройщик застеклил лоджии по доп. договорам после обмера БТИ?

Цитувати

Dewavu

Dewavu

26.04.2012 11:31:13

Юрий я планирую после 10 числа.
Предложение ко всем - наберите юриста и поинтересуйтесь что и как, и почему вас не уведомили и вы против. Во-первых, будет видна общая картина для застройщика, что многие не согласны. Во-вторых, составим письмо и его надо официально отправить и получить офиц. ответ, в будущем повод для торгов.
Еще момент, посмотрите свои договора внимательно, в разделе тех. характеристики, в моем случаи отсутствует пункт остекления лоджий.

Цитувати

RUV_UA

RUV_UA

26.04.2012 13:33:09

Dewavu: Итак соседи, пообщался я с юристом днипробуда и узнал, что решение принято на основе...
Для того, щоб ставити коефiцiєнт 1,0 на лоджiї, то їх повиннi опалювати (лоджiя повинна являтися частиною кiмнати). Тi, хто дивився свої квартири в 3-4 секцiях знають, що в них стоять металопластиковi вiкна та дверi на лоджiї. Крiм того, радiатори опалення будуть стояти пiд вiкнами кiмнат, а не пiд вiкнами лоджiй. Та i взагалi коефiцiєнти має сенс прораховувати коли опалення вiдбувається через загальну систему опалення. А в цьому випадку скiльки спалив газу у котлi, за стiльки i заплати. Хочеш опалюй лоджiю, хочеш не опалюй. Яке до цього дiло Днiпробуду чи Забудовнику.
Все це грубий лохотрон, який приречений на невдачу для Днiпробуду при одностайному рiшеннi та наполегливих дiях всiх iнвесторiв. Є проект, в якому розписанi площi квартир, є договори, де знову ж таки чорним по бiлому написанi площi квартир, на якi заключалися договори.
Доплачувати 20 тис. грн. на рiвному мiсцi та ще й за лоджiю - це верх наглостi. Борiтеся i поборете.
Є ще пiдозри щодо повiльного будiвництва. Тому що, якщо грошi у Днiпробуду є, а будiвництво повiльне, то можлива схема заробiтку грошей вiд вiдсоткiв, якi набiгають вiд невикористаних за призначенням коштiв ФФБ, про що є вiдповiдний пункт у договорi та правилах ФФБ. А можливо просто нехватає грошей. Тодi чому ж не рекламувати ЖК для залучення iнвесторiв. Адже реклами практично нiде немає.

Цитувати

Dewavu

Dewavu

26.04.2012 13:45:35

По поводу отопления лоджий. Я сегодня читал закон или постановление Президента. Так вот согласно этому лоджии остекленные - 1,0, балконы - 0,8.

Цитувати

Jul

Jul

26.04.2012 13:45:36

Почитайте 25 страницу форума про застекление лоджий, мое сообщение, про требования по пожарной безопасности. Застройщик просто не имеет права стеклить лоджии без лестниц до сдачи дома, а лестниц нет и не будет. Так что о какой доплате может идти речь??Боритесь, соседи!

Цитувати
<< 78 79 80 81 82 ... 134
Архів