ЖК "Почаевский", Буча, Чкалова, 4-В (Мелиоратор)

Nastya141

Nastya141

16.05.2012 07:55:39

Согласна с Alla93
Собрание нам необходимо. Неделю назад мы были на стройке и задали вопрос по поводу собрания. Нам сказали, что еще мало жильцов купило квартиры в секторах 1-4, поэтому собрания нет смысла проводить. Я с этим не согласна. Сколько б не было уже покупателей на данный момент, вопросы есть и их надо решать. Надо что-то с этим делать.
Кстати, если еще кто-то не внес свои данные, было бы неплохо внести, нажав на ссылку:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ar6ntyEDODE3dE5CaDFYbVJyMGRlS2tnc0dsRWlsUXc#gid=0

Цитувати

andrej7

andrej7

16.05.2012 08:34:03

Сегодня услышал интересное объяснение от юриста Почаевского, почему к 5-6 секции был применён коэффициент 0,5. Так вот они говорят, что в договорах/проекте для 5-6 секции указаны были не лоджии, а балконы!? И что, мол, жители данных секций сами просили Застройщика (Мелиоратор) остеклить им "балконы" и это всё делалось по отдельному договору.

Просьба жильцов 5-6 секций, если не трудно, прокомментировать данное высказывание.

Цитувати

RUV_UA

RUV_UA

16.05.2012 08:38:04

Сегодня услышал интересное объяснение от юриста Почаевского, почему к 5-6 секции был применён коэффициент 0,5. Так вот они говорят, что в договорах/проекте для 5-6 секции указаны были не лоджии, а балконы!? И что, мол, жители данных секций сами просили Застройщика (Мелиоратор) остеклить им "балконы" и это всё делалось по отдельному договору.
=======================
Тодi повинен бути коеф. 0,8 для засклених балконiв, а не 0,5, як по факту. Варять "лапшу" - не знають де подiти.

Цитувати

SVG2012

SVG2012

16.05.2012 11:31:40

5-6 секцию БТИ обмеривало с незастеклёнными лоджиями.

Цитувати

andrej7

andrej7

16.05.2012 13:30:10

Это понятно, но что у них указано в договорах и проектной документации?

Цитувати

Dewavu

Dewavu

16.05.2012 14:53:41

Раньше было по проекту балконы, теперь лоджии. В связи с чем и пересчет.

Цитувати

RUV_UA

RUV_UA

16.05.2012 20:31:45

Раньше было по проекту балконы, теперь лоджии. В связи с чем и пересчет.
=================
Що за нiсенiтниця!!! Як таке може бути?

Цитувати

andrej7

andrej7

17.05.2012 07:01:36

Вот и я о том же. Не нужно иметь специальность архитектора, чтобы понять разницу между балконом и лоджией.

Цитувати

SVG2012

SVG2012

17.05.2012 08:24:06

1.2. Сторони домовились, що Об`єктом нерухомостi, Майновi права на який передаються за даним Договором, є __________кiмнатна квартира, в Об’єктi капiтального будiвництва за будiвельною адресою: Київська обл., м. Буча, вулЧкалова, 4-В,____секцiя, ____ поверх, будiвельний номер квартири _____, з наступними характеристиками:
- проста штукатурка цегляних стiн, крiм ванних кiмнат та туалетiв, затирання швiв в перегородках iз гiпсобетонних блокiв;
- пiдлога – виконується цементна стяжка, крiм ванних кiмнат та туалетiв;
- електропроводка – виконується iз мiдних дротiв iз встановленням розеток, вимикачiв, патронiв;
- електрифiкацiя – до приладу з лiчильником включно;
- холодне водопостачання – подача води до лiчильникiв холодної води в квартирах без розведення до сантехнiчних приладiв;
- каналiзацiя – водовiдведення вiд квартир, без розведення по квартирi та без встановлення сантехнiчних приладiв;
- столярка – вiкна металопластиковi, встановлюються вхiднi металевi дверi в квартиру;
- система опалення – iндивiдульний двухконтурний газовий котел з встановленням газових лiчильникiв, сигналiзаторiв;
- тип опалювальних приладiв – стальнi радiатори;
- газопостчання – газопровiд по стiнi будинку монтується iз сталевих водогазопровiдних труб;
- гаряче водопостачання – мiсцеве вiд двухконтурного газового котла в кожнiй квартирi;
- телебачення – пiдводка виконується до щитiв, розмiщених на поверхах;
- радiофiкацiя – встановлюються розетки в кухнi;
- телефонiзацiя – пiдводка лiнiй до щитiв на поверхах;
- склiння лоджiй в одне скло;
- висота поверху 3,0 м;
- висота квартири 2,7 м.
Додатковi роботи здiйснюються Продавцем за окрему плату. Обсяг та вартiсть робiт визначаються додатковою угодою, що стає невiд`ємною частиною цього Договору.

один из пунктов договора с Мелиоратором,это на тему БАЛКОНОВ.....

Цитувати

Dewavu

Dewavu

17.05.2012 08:36:24

друзья мои. что такое балкон и лоджия я знаю. информацию получил в Днипробуде, кого очень мучает этот вопрос - к ним в офис и уточните.
Я написал переделали план, это не означает что на бумаге написали, а изменили архитектуру дома. Конструктивно Балконы присоединили к дому - получились лоджии. Не нужно делать выдержки из договора, я с ним знаком.

Цитувати
<< 84 85 86 87 88 ... 134
Архів