Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

Nemo-one

Nemo-one

25.12.2009 13:34:28

Я також насторожено сприймаю дані КЖ і мерією обіцянки... І також вважаю, що необхідно отримати інформацію від БТІ.
Цікавий факт, дивився Авізо, оголошення по будинках на Каштановій. Деякі брокери пишуть, що здача якогось будинку в березні, деякі пишуть, що будинок на стадії здачі, деякі, що зданий.

Цитувати

gadfly

gadfly

25.12.2009 17:03:41

2 Ulya:
Радует, что не параноик :) Ждем тогда понедельника.

2 Nemo-one :
Это да, я тоже около месяца назад замечал в местных газетах объявления о продаже квартир в "сданном" доме №2 на антенном поле.

Цитувати

LimoN4ik

LimoN4ik

25.12.2009 21:15:30

Ярослав: а можно как-то ознакомиться со списками подаными в БТИ? может у кого-то есть скиньте...

Тоже интересует этот вопрос. Сейчас очень плотный график роботы.... и физически нету времени даже на форум заходить..((( А мне почему то со СМ не звонили, для того что бы в понедельник приехать((( поэтому только сейчас узнаю о том что было собрание. Сегодня был на доме, строителей вообще не видел. А кто то знает когда следующие собраиние инвесторов?

Цитувати

LORIS

LORIS

26.12.2009 12:05:18

Мне вот со списками тоже не все понятно. Если там вообще нет инвесторов, то что тогда там есть? Номера квартир что ли?
Тогда что по таким спискам может готовить БТИ? Какие тех. паспорта, если нет никаких данных???
Поясните, пожалуйста, как же выглядели те списки, что вы видели?

Цитувати

Nemo-one

Nemo-one

26.12.2009 12:39:17

Списки були 5-6 на листах А4.
Їх принесли не на довго, до них стояла черга, потім поспішно забрали, і, на скільки я зрозумів, заголовок списку і кінцівку де стояли дати і підписи ніхто так і не прочитав...
Перша колонка - номера квартир (1-~360). Друга - приналежність організаціям чи то організація замовник (КЖ або КПМК вказані всюди, точніше всюди де я дивився). Друга - заявлений або ж проектний метраж квартири (42.1). Третя - фактичний метраж (41.7). Четверта - щось на зразок другої (КЖ або КПМК вказані всюди, точніше всюди де я дивився).
Частина квартир були вичеркнуті, приблизно 30. Інвестори похабцем дивились чи не вичеркнуті квартири з номерами, на які у них угода інвестиції. Ніхто не знайшов. Тобто типу все нормально.
Тех паспорта виготовляються на квартири, по параметрах квартири і проектній документації, даних інвесторів (фіз. осіб) для цього не потрібно. Спочатку власність оформляється квартир на забудовника. А потім він переоформлює власність на нас (інвесторів). дає паспорта, а ми уже реєструємось в БТІ самі як власники.
Тобто, наче все нормально, треба чекати, можна іти в БТІ і запитувати чи робляться паспорта, дзвонити забудовнику і запитувати що з опаленням і ходити в будинок після 1-го дивитись чи теплі батареї. Чекати початку робочих днів 2010.

Цитувати

Nemo-one

Nemo-one

26.12.2009 12:43:00

Вичеркнуті з списка квартири, - квартири, які призначались пільговикам.

Цитувати

LORIS

LORIS

26.12.2009 12:50:45

To Nemo-one : Спасибо! Со списками понятно стало!

Цитувати

Kamysha

Kamysha

27.12.2009 07:45:55

Вчора були у будинку, враження непогані. Батареї поки ще справді гарячі, склали свій список недопрацювань, нічого критичного окрім того, що настелі у кімнаті проступила вода. Нач. будівництва сприйняв це серйозно, і як вияснилося, це коли включали опалення прорвало батарею у квартирі поверхом вище, сказали що полагодять. Я теж не змогла не запитати про ту горезвісну трубу і резервуар для води, сказали, що все готово, на днях будуть врізати. Як на мене, головне, що про ці всі проблеми знають і стараються вирішити. А от питання з опаленням наче зависло, тому поїхати після НР пересвідчитися, чи у кімнатах тепло, думаю, не завадить. Будемо сподіватися, що фінансова сторона опалення буде спонукати СМ швидше покінчити з усіма недопрацюваннями, отримати остаточне ТАК від мера, переоформити квартирки на нас і нарешті "скинути" її з себе.

Цитувати

aramat

aramat

27.12.2009 19:23:21

rysak: В мэрии сегодня сказали, что списки не утверждены и будут утверждаться после устранения...

.... Мэрия отвечает, что вот когда решится, тогда и подпишем списки. Уверяли меня, что это ради нашего же блага, т. к. после подписания списков КЖ выбросит вопрос второй трубы на помойку, и мы никогда ее не дождемся, как это случилось с домом на Мира (там уже 5 лет вопрос с водой так и не решился).

Цитувати

aramat

aramat

27.12.2009 19:39:33

rysak: В мэрии сегодня сказали, что списки не утверждены и будут утверждаться после устранения...

.... т. к. после подписания списков КЖ выбросит вопрос второй трубы на помойку, и мы никогда ее не дождемся, как это случилось с домом на Мира (там уже 5 лет вопрос с водой так и не решился).

Живу в доме на Мира (4 года) и о никакой проблеме с водой не знаю. Просветите на что ссылается мер и что не решается 5 лет. Или как обычно пыль в глаза пускает, как он о всех заботится. Помню наши заседания (инициативной группы) с мером, ЖЕК-ом, КЖ (КПМК-2), ЕНЕРГИЯ, ПП "Лифтовик"... которые в результате практически ничего не дали.

Цитувати
<< 124 125 126 127 128 ... 240
Архів