Киево-Святошинский р-н, м. Боярка ул. Колхозна 23/3

M_A_A_L

M_A_A_L

26.07.2011 13:24:43

и от нас спасибо за активность и работу на благо общества :)

Василий, часом не знаете - смотрел прораб или кто-то "с той стороны" на бухтящую штукатурку возле нашей квартиры (я выше писала об этом?
Ведь если " жек как правило ко всему придерется даже к царапаным на стенам." - то это в их интересах

Цитувати

uras

uras

26.07.2011 13:32:25

я думаю, что все уже "уплачено" и врятли они будут чесать репу по этому поводу. Лучше написать бамагу на охране и обязательно напомнить на собрании!

Цитувати

жестокий

жестокий

26.07.2011 13:33:09

M_A_A_L : ксожелению незнаю но думаю должны исправить и плюс еще на 3этаже там где прорвало сливную трубу кусок гипсокартоновой стены нет

Цитувати

M_A_A_L

M_A_A_L

26.07.2011 13:34:58

uras: я думаю, что все уже "уплачено" и врятли они будут чесать репу по этому поводу. Лучше...

на охране писали. А на собрании нужно будет обязательно спросить.

Цитувати

жестокий

жестокий

26.07.2011 14:11:10

M_A_A_L: и от нас спасибо за активность и работу на благо общества :)
Василий, часом не...

Звонил прорабу он все знает сказал что исправят (это из его слов)и добавил что сегодня там был Черноусько (короче им несладко сейчас)дал ему команду срочно завтра вывезти мусор из подвала тот что там на собирался.

Цитувати

жестокий

жестокий

27.07.2011 08:37:26

Внимание всем инвесторам:
Встреча состоится 30.07.2011 в 9-00 возле ПАРАДНОГО дома в м. Боярка ул. Колхозная 23/3.
Явка всех обязательна.
На встрече будут присутствовать:
1)Черноусько Валерий. Трофимович.(застройщик)
2)Полеха Петро. Константинович (ФФБ)
3)ИНИЦИАТИВНАЯ ГРУППА в составе:
а) Бень Василий Богданович (068)808-41-71 ben_vasya@ukr.net 121 кв.
б) Глазюк Сергей Алексеевич (067)440-09-79 PPglazuk@mail.ru 118 кв.
в) Побережський Руслан Владимирович (067)468-41-67 113 кв.
4)Инвесторы.
Будут обсуждаться такие вопросы как:
1. Конкретна дата отримання Тенiчних паспортiв на квартири та Свiдоцтв на право власностi (За рахунок Забудовника та силами Забудовника).
2. Конкретна дата пуску газу та гарячої води.
3. Конкретна дата запуску лiфтiв.
4. Конкретна дата передачi будинку ЖЕКу.
5. Забудовник має термiново лiквiдувати причини та наслiдки затiкання води у приямки пiдвалу!!! (Вода стоїть або стояла у всiх приямках де є сходи, а один приямок взагалi не накритий.)
6. Забудовник має поставити замки на смiттєпровiд!
7. Забудовник має облаштувати автостоянку.
8. Спiльно Всiм iнвесторам вирiшити питання про наймання конс`єржi або охорони.

После собрания будет Субботник
ЦЕЛЬ: убрать парадное и приналегающий территорию.
При себе иметь (перчатки, веник, совок, тряпку и мусорные мешки)

Цитувати

жестокий

жестокий

29.07.2011 07:58:35

Сегодня утром был приятно удивлен:
Поставлены светильники кроме 1-го этажа.
поставлены ушки на мусоропроводе (вот только пока нет замков)

Цитувати

жестокий

жестокий

29.07.2011 15:43:17

Напоминаю:
Внимание всем инвесторам:
Встреча состоится ЗАВТРА 30.07.2011 в 9-00 возле ПАРАДНОГО дома в м. Боярка ул. Колхозная 23/3.
Явка всех обязательна.

Цитувати

гаичка

гаичка

30.07.2011 18:59:06

всiм добрий вечiр!!! Сьогоднi пiсля обiду якась КАКА зламала вхiднi iз сходинок дверi на 8-му поверсi. Можливо хтось бачив цього Геракла? Хочиться з неповагою поглянути в очi!!!!

Цитувати

жестокий

жестокий

01.08.2011 09:14:11

Выкладываю как обещал довереность:
Д О В I Р Е Н I С Т Ь

Село Петропавлiвська Борщагiвка Києво-Святошинського району Київської областi,
двадцять дев’ятого липня двi тисячi одинадцятого року.

Я, Iванов Iван Анатолiйович, (податковий номер 000000000), проживаю за адресою:, цiєю довiренiстю уповноважую
представника ЗАТ "Будiвельне управлiння №7" Пашинський Юрiй Миколайович, Паспорт: СМ681450 Код: 3263314592

Паспорт виданий Києво-Святошинським РВ ГУ МВС України в Київськiй областi

6 травня 2005 року

який Проживае в Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Вiтянська 4 кв. 93 :, на пiдставi усної попередньої домовленостi з ним,
бути представником в усiх державних, громадських та iнших пiдприємствах, установах та органiзацiях незалежно вiд їх пiдпорядкування, форм власностi та галузевої належностi, в тому числi у Комунальну пiдприємствi «Бюро технiчної iнвентаризацiї Києво-Святошинської районної ради Київської областi», з питання отримання Свiдоцтва про право власностi на квартиру №00 (), що знаходиться в будинку №23/3 по вул. Колгоспнiй в м. Боярцi, на пiдставi Договору iнвестування будiвництва житлового будинку № вiд 05 червня 2010 року, укладеного мiж мною та ЗАТ «Днiпробуд», моє iм’я.
Для чого надаю право: подавати вiд мого iменi заяви, одержувати необхiднi довiдки та документи, розписуватись за мене, вносити необхiднi платежi та вчиняти iншi дiї, пов‘язанi з виконанням цiєї довiреностi.
Довiренiсть видана строком на два мiсяць та дiйсна до двадцять дев’ятого вересня двi тисячi одинадцятого року.
Змiст статей 244, 245, 247-250 Цивiльного кодексу України щодо поняття довiреностi, її форми, строкiв, припинення представництва за довiренiстю, скасування довiреностi та вiдмови представника вiд вчинення дiй, якi були визначенi довiренiстю, менi нотарiусом роз`яснено.

Пiдпис:

Село Петропавлiвська Борщагiвка, Києво-Святошинський район, Київська область, Україна, вiсiмнадцятого грудня двi тисячi десятого року.
Ця довiренiсть посвiдчена мною, Воробйовою Т. А., приватним нотарiусом Києво-Святошинського районного нотарiального округу Київської областi.
Довiренiсть пiдписана Iвановим Iваном Анатолiйовичем у моїй присутностi. Особу його встановлено, дiєздатнiсть перевiрено.
Зареєстровано в реєстрi за №
Стягнуто плати: за домовленiстю.

Приватний нотарiус:

Цитувати
<< 120 121 122 123 124 ... 142
Архів