Киево-Святошинский р-н, Буча, Новое шоссе, дом 4 (Киевгорстрой)

Futureman

Futureman

15.08.2012 20:40:11

всiм привiт. звонив сьогоднi в кгс. по строкам-сказали вересень але мабуть слiд орiентуватися на жовтень так як одним кажуть жовтень iншим вересень. по будiвництву -спригнули на те що нiби роблять внутр. роботи. i я сьогоднi вранцi бачив богдан службовий з робiтниками приїхав-так що щось робиться але не факт що значним числом робiтникiв як в червнi-липнi наприклад.

Цитувати

Zhora

Zhora

16.08.2012 20:03:13

Приветствую вас, надеюсь, будущие соседи!
Сейчас решаем вопрос с приобретением 1-к квартиры в 1 секции.
Через знакомых, приближенных к КГС уточнял инфу по объекту, обещают окончание работ - сентябрь-октябрь, заселение - ноябрь или если не успеют к отопительному сезону - апрель 2013. Вот так вот.

Цитувати

AnatoliyL

AnatoliyL

17.08.2012 06:08:02

Zhora, а який поверх чи метраж? ми теж плануємо там брати, на 2-му або 3-му))). До речi вчора був на будiвництвi, роботи там звiсно ще вистачає... не знаю навiть, чи здадуть до отоплювального. Але я думаю що це їм взагалi не на руку, заморожувати. Батерей в квартирах як i дверей ще немає нiде, на коридорах роботи теж вистачає, серед позитива те що лiфти в 1 секцiї вже пiдключенi i їх випробовують(по словах охоронця). Вантажний не знаю, а от пасажирський, котрий менший, сам чув що їздив). Зовнiшнi роботи нiби з наступного мають почати. Але людей на будiвництвi небагато, говорять що з фiнансування не все гуд, хоча в КМБ запевнили що зараз бучу розпродують зi швидкiстю свiтла. може й правда...

Цитувати

Futureman

Futureman

17.08.2012 08:13:43

Звiсно що вони будуть казати що розпродують. повинно ж хоч щось створювати позитивний клiмат на ринку нерухомостi КМБ.)) Це щось iз розряду -що будинок введений в експлуатацiю на їхньому сайтi.....
до речi на рахунок зовнiшнiх робiт- в першiй секцiї дофарбували на всiх поверхах внутрiшнi стiни пiдїзду. ще тиждень тому вона була профарбована на половину, десь до 7-8 поверхiв. так що щось, хоч невеликими темпами але роблять.

Цитувати

RUV_UA

RUV_UA

17.08.2012 08:27:06

Шановний Futureman, чому ви, будучи в серединi будинку, не можете зробити фото та показати всiм на форумi. Всi були б дуже вдячнi. Достатньо сфотографувати на телефон. Без зайвої скромностi скажу, що я завжди так роблю. Не сприймiть це за грубий докiр.
P.S. Це стосується i iнших форумчан. Робiть фотографiї та показуйте на форумi!!!

Цитувати

AnatoliyL

AnatoliyL

17.08.2012 08:30:57

До речi, якщо в когось є договiр на кредитування вiд УкрГазБанка в рамках спiвпрацi з КМБ, викладiть будь-ласка скан. Буду дуже вдячний!
Хочу до них йти на розмову як то кажуть пiдготовленим i вiдразу з запитаннями до договору...

Цитувати

Zhora

Zhora

17.08.2012 14:08:46

AnatoliyL: Zhora, а який поверх чи метраж? ми теж плануємо там брати, на 2-му або 3-му))). До...

25 этаж. Если нет дверей, то я так понимаю, можно и в суботу спокойно ехать смотреть квартиру?
По поводу договора Укргаза - пока на руках нету, по затратам на оформление кредита - 3000 услуги нотариуса, 1% - единоразовая комиссия, 1200 грн. страхование, 800 грн. оценка объекта залога.

Цитувати

AnatoliyL

AnatoliyL

17.08.2012 14:54:14

to Zhora
Да, дверi не стоять, можна запросто їхати, але є квартири в яких або арматурними дверима вхiд закритий, або ж дерев"яними тiпа дверима)). тобто не факт що побачите саме свою, схожу - да. будiвельникiв скорiше не буде, тому там тiпа охоронцю червонець на пиво i всi заборони вiдкриваються.
пи. си. а 25 поверх - прикольно при 16 наявних). чи то Ви може мали на увазi 15).

Цитувати

Futureman

Futureman

17.08.2012 18:40:51

RUV_UA: Шановний Futureman, чому ви, будучи в серединi будинку, не можете зробити фото та...

Шановний RUV_UA, я в будинку не був -просто в мене вiкна виходять на наш будинок -тому є можливiсть повiдомляти змiни в зовнiшньому станi будiвництва.

Цитувати

Satyr

Satyr

18.08.2012 11:14:26

Фото1 от 18.08.2012

Цитувати
<< 45 46 47 48 49 ... 92
Архів