ЖК "Стугна Хаус", г. Украинка, ул. Строителей (Аркада)

Askoli

Askoli

21.01.2013 10:34:06

Добрий день, шановнi сусiди!
Прочитавши Вашi повiдомленнi, щодо темпiв будiвництва i введення в експлуатацiю Стугна Хаус. Згадав певною мiрою себе два роки назад. Коли також слiдкував за темпами будiвництва свого будинку 16 поверхова свiчка Будiвельникiв 12. Щодо темпiв будiвництва, як на мене все-таки, буде невелика затримка 2-3 мiсяцi, наш будинок планувалося закiнчення будiвництва червень 2011р. Термiн був повнiстю витриманий, але станом на сiчень 2011р. на нашому будинку будували уже технiчний поверх, вставленi були вiкна на усiх 16 поверхах, було всерединi поштукатурено до 12 поверху. Але все вiдносно незабаром прийде весна потеплiшає, можливо, добавлять ще одну-двi бригади i нагонять вiдставання. Щодо введення в експлуатацiю тут є певнi моменти. Думаю не варто порiвнювати введення в експлуатацiю 9 поверхового будинку Будiвельникiв 11. Тому ще це був перший будинок який вводив в експлуатацiю цей забудовник в м. Українцi i передавав його на баланс мiста. Зараз уже схема вiдлагоджена. Але у всьому є свої нюанси. Для порiвняння наш будинок був принятий комiсiєю БТI Червень 2011р. Документи на право власностi i ключi я отримав Вересень 2011р. Але у нашому будинку виникла затримка запуску усiх комунiкацiй, через ввод в експлуатацiю трансформаторної пiдстанцiї i пiдключення електроенергiї. Усе запрацювали в будинку 25 жовтня 2011року, усе крiм лiфiтiв на них оформляють паспорти, лiфти запрацювали 15 листопада 2011р. На протязi вереснь-жовтень спокiйно заходив до своєї квартири, планував ремонт. Щодо подачi тепла то цей термiн був уже критичним, для пiдключення нового будинку, якби були морози то наших будинок нiхто б не пiдключав. Щодо оформлення договору на тепло, ситуацiю вирiшилася у нашому будинку по iншому. У нас тоже було дуже мало заключено договрiв на теплопостачання, тому що на момент здачi нашого будинку було продано 50% квартир. Щоб получити документи i ключi потрiбно було показати заключений договiр з теплопостачання от така стимуляцiя. За квартири, якi були не проданi, за тепло платив забудовник, по домовленостi з Жеком. Отже проблеми, якi виникали в iнших будинках враховуються i вирiшуються заздалегiть. Але виникають iншi проблеми i нюанси. Враховуючи уме вище сказане думаю, що повноцiнно приступити до ремонту своїх квартир ви зможете весною 2014р.
Хочу вiдмiтити високу якiсть будiвництва нашого будинку (добре вставленi вiкна, рiвнi стiни, заробленi шви на стелi, iдеальна стяжка пiд пiдлогу). Насам кiнець, нехай, я помилюся, щодо свого прогнозу весна 2014р. Бажаю, щоб усе у Вашому будинку було виконано по плану серпень 2013р. Удачi Всiм.

Цитувати

glory_a

glory_a

21.01.2013 23:32:06

Дякую за докладну iнформацiю. Отже, в кожному конкретному випадку - свiй термiн вводу в експлуатацiю.

Цитувати

laliho

laliho

22.01.2013 08:25:18

а как сейчас строительство продвигается, кто-нибудь знает? какой этаж строят сейчас?

Цитувати

Heisenberg

Heisenberg

22.01.2013 09:17:13

Сейчас строится 11й этаж в первой и второй секциях. В декабре, субъективно, темп строительства был получше.

Цитувати

stef

stef

31.01.2013 10:39:12

Шановнi, "Аркада" згадала про своїх iнвесторiв пiсля мiсячного мовчання i виклала свiжi фотографiї. Якщо подивитесь, то побачити на першiй секцiї 12 поверх, на 2 - 11 поверх, а на 3 - 7(можу помилятися).

Цитувати

glory_a

glory_a

31.01.2013 11:06:59

На першiй секцiї 11-й поверх, бо права частина секцiї починається з -1 поверха. Ну що ж, все як i ранiше - за два мiсяцi два поверхи побудували.

Цитувати

JDF

JDF

31.01.2013 14:31:15

3я-секция 8этаж )))

Цитувати

Yamato

Yamato

01.02.2013 13:22:46

на календаре 31.01.2013

Цитувати

Yamato