djurka
28.01.2014 11:36:47
viktor_kb А какой у Вас этаж?
viktor_kb
28.01.2014 13:27:09
viktor_kb А какой у Вас этаж?
30.01.2014 22:38:35
viktor_kb: Утеплять и только утеплять.
31.01.2014 07:25:00
Обледенiння на магцстральнiй трубi чи вже на тiй що йде вiд пагiстральної, до котла? Яка у Вас товщина утеплювача?
31.01.2014 07:29:57
viktor_kb :
Давайте еще раз. У Вас тонкая труба утеплена? Та которая от магистрали до котла? Если да, то Вы ж ее сами утепляли, строители ж ее не утепляют насколько мне известно. Как Вы не знаете какая толщина утеплителя? уточните пжлста. Спасибо.
Investor55
31.01.2014 10:01:49
Если кто знает, подскажите, какое должно быть расстояние от котла до газовой плиты, какая максимальная допустимая длинна гибкого газового шланга и в каком документе можно прочитать про эти нормы? И ещё, есть ли какой-то план на наш дом, утвержденный газовщиками, где должна стоять газовая плита?
viktor_kb
31.01.2014 15:09:02
djurka: viktor_kb :
Давайте еще раз. У Вас тонкая труба утеплена? Та которая от магистрали...
Це настiльки критично? Просто не поїду я зараз туди мiряти товщину утеплювача. Мiнвата має властивостi вжиматися, i в залежностi вiд вiдстанi мiж холодною i гарячою трубою варiюється i товщина iзоляцiї.
djurka
31.01.2014 15:20:06
viktor_kb
Я думаю що налiдь на трубi це критично. Просто я працюю на будiвництвi. У нас є субпiдрядники якi спецiалiзуються на теплоiзоляцiї, i я хотiв би з ними проконсультуватися. Для цього менi потрiбно хоча б знати, якої товщини утеплювача ВЖЕ не достатньо на практицi, а не теоретично.
viktor_kb
31.01.2014 15:22:55
Investor55: Если кто знает, подскажите, какое должно быть расстояние от котла до газовой плиты,...
План колись бачив у газовщикiв, перед монтажем лiчильникiв, але не пам`ятаю де там були позначенi плити. Якщо не помиляюсь то плита має бути не ближче нiж 50 см вiд котла, але з нашими кухнями... Питав в магазинах, шланги бувають i по 5 метрiв... теж цiкавлюсь, бо є iдея ставити плиту не бiля газового крана а бiля iншої стiни...
viktor_kb
31.01.2014 15:38:56
djurka: viktor_kb
Я думаю що налiдь на трубi це критично. Просто я працюю на будiвництвi....
На практицi в кожнiй квартирi, якiй я бував рiзна вiдстань мiж холодною i гарячою трубою, i товщина у всiх може бути рiзною. У нас в одному мiсцi труби майже торкаються одна одної...