Ирпень, ул. 8-Марта, 26-А (Акрополь Групп)

smaylik

smaylik

02.04.2014 06:57:07

Згадайте, якi красивi на початку картинки нам показують та обiцянки здати в кiнцi року. Зимою! Повелись? А я вiдразу був упевнений, що на лiто, попереджували, що може таке бути, i не хотiлось вiрити. В столицi навiть є до року затримують здачу... Будинок ще обiгрiтись добре повинен, майбуть, i цiєї зими ще мiсцями сирiтиме, тай i встоятись йому треба часу. Може й правильно, що нашi не поспiшають? :-) Так, це реалiї. Прикро, що майже всюди так. Допоки шукав квартиру, по околицях їздив, працював з 4 брокерами, то такого наслухався вiд новоселiв!, не вiд них! На власнi очi бачив i фото деякi є як будують i що здають, що мама не горюй! Просто жах, як воно часто все робиться по б......
Словом, заморочок купа, i вiдчуватимемо ми їх на своїй шкурi. тьху-тьху-тьху. Звичайно, не у нашому випадку, у нас все буде гаразд. До речi, на сайтi Союзу iнвесторiв України (Асоцiацiя допомоги постраждалим iнвесторам), забудовник рахується що не є проблемним, i заяви-звернення зараз щось писати не хочеться. Надiюсь i не буде такого. А по iншим пишуть...
Щодо чергового перенесення здачi в експлуатацiю, - то це вже дiстає конкретно, що за канiкули? Дехто живе у своїй квартирi чи з батьками i не так сильно може це його турбувати, я ж плачу за оренду де проживаю i хочу з неї швидше з"їхати, а цi мiсяцi затримки й на додачу падiння гривнi як i багатьом iншим таким самим вливаються в десятки тисяч гривень, якi могли пiти швидше на погашення розстрочки(у мене теж вона) чи на ремонт, який за тиждень не зробиться i на який нам через затримку iнших доводиться непередбачено бiльше сплачувати, а це не тi форс-мажорнi обставини, якими дехто прикривається. Чи нашi грошi нiхто не рахує? Тому з вiддiлу продажу, представник забудовника мають обов"язково провести зустрiч з iнвесторами i вирiшити по-людськi наболiли питання. Це має бути одна команда. Ми вислухаємо їх, вони приймуть нашi зауваження. Нiхто нiкого не хоче ображати, просто є правда i її потрiбно добитись.

Цитувати

smaylik

smaylik

02.04.2014 06:59:45

Маю iнформацiю, що будинок здадуть до осенi, прикладеться для цього багато зусиль. Чергова iнформацiя? Iнтуїцiя? Багато отримано вже документiв на право власностi, тощо, взагалi вирiшено-вирiшується по окремим питаннях, все нiби стало легше отримувати, кажуть. Не знаю, чи так виходить, чи справдi, влада змiнилась?.. З електрикою начебто проблем не було до пiдключення, i вона вже є. Важливiше за яким тарифом вона буде. Щодо води - так, тянути треба здалеку i якої вона буде якостi? У мiстi вона бiльш "залiзна", тут такi води. Навколишнi жителi приватних будинкiв i це пiдтверджують, згадують i про фiльтри i про напор води, який особливо увечерi падає а пральну машину доводиться i вночi вмикати, висотки на себе воду забирають, а як у нас будуть справи з насосом? А ще рекомендували зкидатись усiм(напевно у нашому випадку це не вийде?), як є випадки, i бурити собi скважину, вода якiснiша i платити потiм не треба за неї. А як з ОСББ, чи потрiбно?, адже хто житиме тут, хто продаватиме iншим чи здаватиме в оренду, як це все вирiшити? Але питання вже iншi, згоден, вибачте, не зараз, ще не вчасно, хоча є актуальним.
А вигрiбної ями у нас не буде, як були випадки у цих мiсцях, а газ буде. По скiльки?..
До речi, може якось згуртуватись, хто потребує у допомозi порадами чи майстрами щодо ремонту, закупки по оптовим цiнам будматерiалiв. То при зустрiчi, чи по тел. це обговорюватимемо, якщо когось зацiкавить. Особисто вiд себе - є свої електрики та бригада штукатурiв, плиточник. Швидко, доступно та якiсно - це про них. Все привозять i вивозять. Менi ж потрiбна допомога щодо опалення.
Отже, вiд нас тiльки загальнi офiцiйнi звернення (ну прямо як виборча програма:-)). I чим нас бiльше, тим краще й надалi буде, а то квартир бiльше 70-ти, а засвiтилась тiльки третина. Надiюсь поки що. Бо жити нам доведеться разом i вирiшувати так само. Ще раз дякую за вашi рiзнi iнформацiї, вони потрiбнi. Як кажуть, "с мира по нитке".
В суботу буду. I дякую, що прочитали цю прозу, бо накрутив вже всього що думав, i то ще не все.:-))) Але бiльше позитивної фiлософiї буде пiзнiше, коли будинок здадуть, ми заселимось та зустрiнемось, i не тiльки за гарячим чаєм.
Завтра викладу деякi цiкавi фото.

Цитувати

Aleks1983

Aleks1983

02.04.2014 08:17:44

smaylik: Вiтаю! Моїм майбутнiм сусiдам i всiм "нашим" iнвесторам палкий привiт! Як приємно...

Добрый день! Хочу сказать, что для того что бы узнать договоримся про фиксацию курса или нет, нужно идти и договариваться! Тогда ответ и всплывет за поверхность!Я 2 руками и 2 ногами ЗА!

Цитувати

Aleks1983

Aleks1983

02.04.2014 08:27:14

smaylik: Рахую, що наш славний i вiдомий далеко за межами своєї територiї, яка дедалi бiльше...

В нашем доме старался бывать часто, и могу сказать, что старались строить нормально, не халтуря и не спеша! Прораб человек честный и грамотный... Строил к стати дом из белого кирпича который рядом с нашим! И к стати))) То что застройщик застеклил лоджии, застройщику говорить спасибо не за что... потому что их "квадратура" будет считаться с коэффициентом 1. Так что это уже совсем не балконы!В моей квартире лоджия около 4 м. кв. если бы это был не застекленный балкон то коэффициент 0.5 мне бы позволил самому за разницу в цене застелить и ещё бы осталось с лихвой!Так что застройщик все считает!Жаль что только в свою сторону!

Цитувати

Serjik_007

Serjik_007

02.04.2014 12:42:09

temych:
Здравствуйте, соседи! Я инвестор квартиры № 46, 7 этаж, двушка. Оплатил 90%...

О, сосед... у меня однушка №47. Если чё - ноль шесть три 24ноль 26 9семь.

Цитувати

ksuha

ksuha

02.04.2014 12:57:05

Добрый день соседи! Звонили с офиса, встречу перенесли на 11-00 в офисе Акрополя 5.04.2014! Большая просьба быть всем!!!!! Так как если нас мало придет, это будет не правильно, просили собраться максимальному количеству инвесторов, встречу проведет Войцех Дмитрий Петрович, если, кто, будет на строительстве, может, есть смысл оставить сообщение прорабу, если, кто то из инвесторов которые не знают о существовании форума придет туда, что бы он передал Информ! Лично всех прошу постараться и прийти!

Цитувати

ksuha

ksuha

02.04.2014 13:05:26

Также просила менеджера сделать обзвон инвесторам, на что получила ответ: Это ведь Ваша инициатива, а не всех остальных!!!! Выходит нас здесь маленькая кучка недовольных, а всех, кто не участвует в форуме все устраивает!!!

Цитувати

temych

temych

02.04.2014 20:12:46

ksuha: Добрый день соседи! Звонили с офиса, встречу перенесли на 11-00 в офисе Акрополя...

Доброго вечора, форумчани!

Тiльки що зв`язався з Дмитром Войцехом з приводу зустрiчi у суботу об 11.00. Цитую.
Питання: "Добрый день, Дмитрий! Я инвестор дома по улице 8 марта, 26-а в Ирпене. Знаю, что есть определенные проблемы с работами на указанном объекте. Мне стало известно, что будущие жильцы намерены провести встречу с представителями компании Акрополь-групп, к которой вы имеете непосредственное отношение. Знаю, что вы также намерены присутствовать на встрече в субботу, 5 апреля в 11.00. Хочу узнать, соответствует ли это действительности?"

Вiдповiдь: "Добрый, насколько знаю я, хотели встретится со мной. Договорились на субботу, я буду".

Крiм цього, хотiв звернути увагу шановних сусiдiв, що галасують з приводу фiксацiї цiни долара в гривнях для виплати розстрочки. Якщо я не помиляюся, у договорi зазначається, що iнвестор вносить черговий внесок у гривнях по курсу комерцiйного банку (в мене був зафiксований, з моєї, до речi, iнiцiативи Ощадбанк) на момент оплати. Я скажу, що коли робив перший внесок, курс був 8.155, другий - 8.255, тобто, я переплатив, хоча мiг би на момент першого внеску погасити весь обсяг вартостi житла.

Таким чином, у договорi чiтко прописано фiнансовi зобов`язання сторiн. Будь-який юрист визнає, що договiр складений вiрно, iз зазначенням необхiдних аспектiв. Якщо б у договорi йшлося про те, що цiна квартири стiльки-то тисяч доларiв, а це дорiвнює стiльки-то тисячам гривень, якi покупець має сплатити, було б можливо стверджувати, що цiна долара зафiксована.

Тому, на мiй погляд, питання цiни долара та його еквiваленту в гривнях буде вирiшено негативно, на превеликий жаль. Менi теж необхiдно вже платити на 12 тис. гривень бiльше, нiж планував, не рахуючи послуги нотарiуса за оформлення документiв та податку до пенсiйного фонду.

Разом з тим, хочу спитати у шановної громади, хто чiтко знає, з посиленням на нормативну базу, що ми маємо, як покупцi нерухомостi, сплатити державi при оформленнi договору купiвлi-продажу?

Цитувати

temych

temych

02.04.2014 20:14:46

До речi, а який саме офiс Акрополя мається на увазi: той що на III Iнтернацiоналу чи iнший (на вул. Українськiй, нiбито)?

Цитувати

Aleks1983

Aleks1983

02.04.2014 21:47:17

temych:
Доброго вечора, форумчани!
Тiльки що зв`язався з Дмитром Войцехом з приводу...

В нашей ситуации мы имеем дело с застройщиком юридическим лицом, а не с физ лицом!Врать не буду, но по-моему там оформление и налоги плятятся по другому чем с физ лицами, в основном как мне помниться за счет застройщика!С нас там сумма получалась небольшая... Интересовался этим год назад нюансы забыл!Нужно уточнить!

Цитувати
<< 24 25 26 27 28 ... 68
Архів