vova82
01.04.2014 10:27:38
Може хто зна чи не почали случайно робити стяжку???
himrina
01.04.2014 10:29:41
Вчера прораб говорил, что вот вот должны начать. Вроде как уже или профинансировали или почти... Пока занимаются дымоходами.
vova82
01.04.2014 10:32:09
Дякую.
himrina
01.04.2014 14:36:04
Сейчас на объект приехала фура и из нее разгружают цемент. Наверное наша будущая стяжка)))
vova82
01.04.2014 15:16:06
Всього один раз iнвестори нагадали про себе Акрополю i вже є результат. Думаю нам потрiбно всiм бiльш активно приймати участь у цiй спiльнiй справi. Не соромтесь реєструйтесь на форумi та залишайте свої контакти для кращої координацiї. Бо перглядiв бiльше 23тис., а активних учасникiв десяток (з 90-ти квартир). Нам потрiбно, щоб забудовник бiльш чiтко окреслив термiни виконання робiт та пiдведення внутрiшнiх комунiкацiй i зорiєнтував нас коли ми реально зможемо приступити до ремонтiв у своїх квартирах, бо лiто вже не загорами, думаю третiй рiк зимувати в iншому мiсцi нiкому не хочеться.
ksuha
01.04.2014 17:56:16
Всем добрый вечер! Сегодня звонила в офис и пообщалась с менеджером Татьяной, она тоже является нашей будущей соседкой, она мне рассказала как обстоят дела на строительстве, говорит, что стяжку начнут делать если не на этой неделе то на следующей точно, потом будут устанавливать двери ну и естественно собираются обзванивать каждому жильцу, по выбору дверей, лифты уже запущены но отключены так как их собираются включить после ремонтных робот, в каждой квартире скоро будут установлены автоматы на электрику, ну и естественно потом скорее всего после заливки, будут делать фасад, спросила у нее по поводу слухов о переносе сдачи дома на 4-ый квартал, на что получила ответ, что это все бред, такого не может быть, говорит они делают все для того, что бы летом мы уже делали ремонты! Сказала также что у Акрополя как и всех немного ситуация не стабильна но все равно наш дом у них первый на очереди по сдаче!
Так же поинтересовалась по поводу оставленного нами заявления о встрече в эту субботу то есть 5.04.2014 в 15-00, ответив мне, что она немного не в курсе по поводу заявления, как только узнает у вышестоящего руководства, обещалась перезвонить и сообщить, сказала также, что возможно нашу встречу могут перенести но это пока не известно!
Aleks1983
01.04.2014 18:40:12
fireman:
Побольше б таких клиентов Акрополю как ты, которые готовы переплатить в три...
Я не сказал что я против фиксации курса! Я сказал лишь о том, что никто его фиксировать скорее всего не будет! Пообщаться на эту тему безусловно нужно! Но если смотреть реально на вещи, то застройщик наш на такое не пойдет! Пусть дом хотя бы сдаст в назначенные сроки! Думаю что курс могут зафиксировать на этапе заключения предварительных договоров, для тех кто сейчас покупает квартиры! Если согласятся внести дополнение к договору и зафиксировать я только за! А сейчас такое время! Завтра буду в ирпене пообщаюсь на эту тему!
temych
01.04.2014 20:00:30
Ksusha321: Добрый день, соседи! Был в эту субботу! Следующая, к сожалению, под большим вопросом:(...
Здравствуйте, соседи! Я инвестор квартиры № 46, 7 этаж, двушка. Оплатил 90% в декабре, очень рад, что успел по более-менее нормальному курсу. Конечно, очень переживаю за проведение строительства, потому что самое тяжелое в нашей с вами ситуации - ждать и надеятся на ЧЕСТНОСТЬ и ПОРЯДОЧНОСТЬ застройщика.
Не мог в марте попасть на объект по объективным причинам, но, почитав сообщения на форуме, понял, что эту ситуацию необходимо менять.
Я за то, чтобы встретиться в субботу в 15-00 в офисе Акрополя. Если будет информация с подтверджением встречи, прошу сообщить (можно смс).
Мой номер 063-485-85-40. Артем.
P.S. Единственный раз, когда мне звонили из Акрополя, был в середине декабря и касался, как это ни банально, внесения очередного взноса (я подписал договор в июне, первый взнос сделал в начале августа, заплатив за 5 месяцев вперед). Исходя из этого, ответственно заявляю, что звонков с предложениями выбрать двери или провести какое-то согласование с инвестором со стороны застройщика не наблюдаю до сегодняшнего дня.
smaylik
02.04.2014 06:51:32
Вiтаю! Моїм майбутнiм сусiдам i всiм "нашим" iнвесторам палкий привiт! Як приємно бачити й читати, що ми так жваво заворушилися. I правильно, а iншого й не повинно бути, якщо вже є деякi незручностi щодо нашого добробуту.
Справдi, ви, ми - молодцi. Але нас ще мало. Аби щось вирiшити, треба гуртом, щоб не футболили по-одинцi, а таке вже практикується. Якщо вiд забудовника є пiдтвердження на зустрiч цiєї суботи - їдемо! На iнший день - обов"язково їдемо. I зауважень, що на запит одних, в iнших не було пiдготовлено стандартних вiдповiдей окрiм сонних обiцянок-залицянок - мене особисто також не влаштовує. А пiдстав для зустрiчi багато. I найголовнiше тут те, що будують за нашi грошi!!!Пiдсумувавши виступи на форумi, за що дякую багатьом за об"єктивнiсть, бачу таку картину: ми пiдписували не фiлькiни грамоти, i як надiйного забудовника нам теж рекомендували не з вулицi, але вибiр завжди був, є i буде. Компанiя на чолi з депутатом та партнерами має працювати тiльки на плюс... Це, можна сказати, їхнє кредо. Вони роблять свою справу, але i їм теж буває непереливки з якихось обставин. Нiхто не каже, що у нас вже вкрай все погано. Наслiдки вiд змiни курсу долара присутнi усюди, але люди адекватнi й не зажерливi знаходять виходи. Компромiс має бути, для одних це стабiльнiсть та авторитет, для iнших впевненiсть та благополуччя. Обов"язково вимагати встановлення пiльгового курсу, i це при тому, що ще виплачуємо тiло а попереду 10 вiдсоткiв та оформлення. Якщо iншим фiксують курс на рiвнi 9 чи 9.5 за долар при оформленнi нового договору, то ми в цю графу не попадаємо? Невже навiть i по 10 не домовимось?! (це декому на роздуми). Додати три гривнi за долар i три тисячi за одну зелених щоб вiддати безвiдсоткову розстрочку, менi звiдки взяти? Дiйсно, хто вiзразу заплатив i по 8 з копiйками за метр квадратний, була одна сума в гривнях, то зараз досить велика рiзниця, а це вже не стиковочка. Смiшно, але продається, наприклад, 30 кв. по 8 грн а 20 кв по 11 грн!I копати можна глибше. Адже окремi iнвестори цього будинку теж є не простими смертними. I до деяких речей не повиннi бути байдужими. Серед нас є i менеджер, i робiтник, i юрист, i водiй, i адвокат та iн. Це так, на всякий випадок.
smaylik
02.04.2014 06:53:36
Рахую, що наш славний i вiдомий далеко за межами своєї територiї, яка дедалi бiльше розширюється, забудовник, пiде на такий важливий поступок, який зробить йому вагомий внесок у розбудову регiону та нашої країни в цiлому, та лояльностi до своїх iнвесторiв та майбутнiх клiєнтiв, вiд чого тiльки виграють обидвi сторони. I це не iронiя.
А будинок практично збудований, витратних матерiалiв сильно не передбачається, деякi вже мали б давно бути закупленi й знаходитись на складi чи просто проплаченi, бо безглуздно робити це в сьогоденнi, це не грамотна полiтика, пояснюючи, що треба щось купити, а воно раптом стало дороге i треба переплатити, i не можна уступити. Це як та бабуся з петрушкою, що вчора по 70 коп. продавала а сьогоднi по 1 грн. А чому? Так долар, синку, вирiс! Зарплати нам не пiдвищують i вона в гривнi, i робiтникам на будiвництвi золотi гори теж не обiцяють. А де ж грошi взяти, спитаєте? Не знаю, що й вiдповiсти, але всюди стало вже модно вiдкривати новi об"єкти. Щоб закритi першi, треба другi, третi черги для залучення iнвестицiй, бо чогось не вистачає, а комусь виннi. I їсти всi хочуть добре, гарно жити, i на депозитi потримати, заробити, i гарно одягнутись, i автомобiль престижний мати, секретаршу мати, i роботу свою любити i т. д. А за цим чергове перенесення здачi, змiна фасаду та прибудинкової територiї, надбудування ще одного поверху, якщо не помиляюсь... А ще, як провiрити, щоб якiсно i правильно вентиляцiю зробили в будинку, проклали електрокабель, каналiзацiю, утеплили фасад так само правильно та якiсним матерiалом з вiдповiдною товщиною щоб грибком потiм не дихати? Якщо прораб є приємною i порядною людиною, то скiльки може випити робочий пiд час роботи i зхалтурити, цього не бачимо. Не треба всього цього. Та народний контроль на виконанням нормативiв будiвництва не завадить. Прораба чи iнженера можна замiнити, заплатити грошi й переробити на ходу планування, але такий будинок перероблювати нiхто не буде. За заскленi балкони в будинку, до речi, нашому забудовнику дякую, приємно, це на плюс, але зимою i вони себе покажуть чи совiсно майстри тiєї фiрми їх встановили. Заявлений метраж спiвпадає, щоб нам у добру гривню потiм не обiйшлось? Що буде в техпаспортi? Ремонт у себе в квартирi зробимо класний, а коли в загальному коридорi плитка через тиждень вiдпаде чи на останньому поверсi дах почне протiкати, то куди звертатись потiм, кого винного шукати?