ЖК "Лесная мелодия", Ирпень, ул. Лесная, 4Т (Будсфера)

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

03.07.2014 10:53:55

Купили квартиру у Будсфери, не виконали нiчого з того що обiцяли. На територiї комплексу (Лiсова 4к,4л,4л1,4н) благоустрiй не виконано, зi скандалом вибили паркан для дитячої площадки, (качелi з дiтьми обриваться)... i то дав iз дощок маленький(а по нормам повинен бути такий щоб не гадили собаки та кiшки в дитячий пiсок), насаджень не робив нiяких, обiцяної огорожi територiї не має... у нас iз -за цього крадiжки ПОСТIЙНI,(мою машину обiкрали 30 червня. заява в мiлiцiї).... у забудовникiв якi поставили огороджi нi свори собак не бiгають, нi крадiжок не має. Сьогоднi санстанцiю визвали щоб забрала собаку бо три рази покусала дiтей на цьому тижнi.).. Можете зателефонувать в Iрпiнську санстанцiю i запитать про цей випадок. Квадратура квартири не вiдовiдала паспорту БТI(перероблявали за700 грн i узнали що нас обманули на майже 1300 дол) (подарували Фєєрам 1,5 кв м. по 850дол кв купували....)Фасади домiв сипляться. Кого цiкавить iнформацiя, я надам всi оригiнали для перегляду. I БТI,i техпаспорта, фото територiї. (Дороги у нас також не має.... однi його вiдмовки "Подавайте в суд, ви мене не знайдете нiде по документам".... тому пишу щоб уберегти може когось вiд такої покупки... мiй тел 098-376-77-95.

Цитувати

Alex_BT

Alex_BT

03.07.2014 14:56:10

Ого! Вот это да.... не знал о таком-сказали территорию будут делать, как только закончат 4Т(когда мы инвестировали), сам застрйщик показался серьезным человеком...

Цитувати

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

03.07.2014 16:03:28

Наш будинок зданий в 2012, нiчого не зроблено. У нього одне на язицi "Мене ви нiде не знайдете по документам, нi "Будсфери". Я реальна людина, яку ця компанiя обманула. Тому i я номер тел розмiстила. А ось це облагородження нашого будинку (4Т сюди не входить)

Цитувати

Alex_BT

Alex_BT

03.07.2014 16:11:51

Насколько я знаю, после замеров БТИ, застройщик возвращает деньги(если была переплата)или покупатель доплачивает(если квадратных метров больше). Эта детская площадка где примерно расположена, был всего 3 раза на стройке и видел всего одну площадку(возле 4Т-слева)?

Цитувати

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

03.07.2014 19:42:47

У нас оформилися документи i вже пiсля оформлення я прочитавши на iнших форумах що Феер обманює на квадратуру визвала iнше БТI замiряли i не вистачає 1,5 кв м. Тому звернулася до нього, як завжди до нас вiдмовка "Ви мене нiде по документах не притягните")))) Шановний Алекс, чи у вас Фееє в основному договору фiгурує)))) Чи вiн вже землю вам передав???? Наскiльки я знаю у вас навiть документiв не має ще))))))А дитячий майданчiв у дворi Лiсова 4к. Це таке щастя вiд Феєра. Землю вiн нам з 4 будинкiв не передав ще з 2010 року... Я проживши рiк, побачивши що немає толку зараз буду робити офiцiйнi запити щодо землi. Бо менi дивно що землю не передали до сих пiр.... Я навiть квартиру продати не зможу, бо земля не моя.. ТОму шановний Алекс ), бажаю вам не потрапити на гачок до таких як Феєєр i його команда)))Я почитала форум з 2011 року початку, на сьогоднi аби теке читала -зроду б не купила у нього нiчого. Хату краще б строїла.

Цитувати

SerP

SerP

04.07.2014 10:12:33

Есть подозрения, что ЛюбаЛитвишко - заказной тролль, так как кроме одного вывода - не покупайте квартиры в будсфере ибо - ой-ой-ой как плохо все, в сообщениях не присутствует. Фотографии, которые "она" выкладывает, содержат пустые ракурсы ни о чем не говорящие и не подтверждающие, что это объекты будсферы. Даже если и осыпалась штукатурка у цоколя, так это произошло и по вине самих жильцов дома и цоколя. Типичный черный пиар со стороны конкурентов или на фоне предвыборной гонки.

Цитувати

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

04.07.2014 10:49:45

да канешно Люба Лiтвiшко троль....)))) сказали самi тролi. Будинок побудований i зданий в 2012 роцi. Мiй телефон 098376-77-95. Я пишу як обманює ця компанiя, щоб хтось iнший не потрапив на гачок.... до речi вартiсть квартири була 340 000, а вони писали он такi смiшнi цiни. Звернiть увагу на квадратуру. 55,5. Зараз викладу фото з реально квадратурою.... ми тиджень наад отримали новий технiчний паспорт, щоб просто перевiрити дiйснiсть вiдповiдностi метрiв. Бо це таке у кожнiй квартирi. Компанiї Будсвера. Я живу не в цоколi, якiсть робiт =ЖАХЛИВА.

Цитувати

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

04.07.2014 10:53:29

А це реальна площа квартири. Передудови не робили. Замiрщик сказав "Вас просто обманули".... чому канєшно ми обрадувалися..... тому тут самi люди вирiщшать хто троль а хто нi....

Цитувати

ЛюбаЛитвишко

ЛюбаЛитвишко

04.07.2014 11:00:09

в договорi написана адреса, тому табличка пiдтвердження, що будинок будувала Будсфера i Феєра, грошi вiддавалися iменно йому. так що хто хоче почути ще деякi деталi роботи цiєї компанiї телефонуйте (якщо не хочете бути обманутими )098-376-77-95

Цитувати

Горобець

Горобець

11.07.2014 13:13:01

Всем доброго дня. Я инвестировал в этот дом.
Прошу тех кто знает и тоже инвестировал в этот дом разъяснить такие моменты:
1. Если я покупаю квартиру то мне должны выдать так же право на землю под этот дом, или владеть землей должно ОСББ или какая-то община владельцев квартир, о какой передаче земли пишет Люба Литвишко?
Что может быть не так с документами на землю, они ведь есть у застройщика?
2. Я так понимаю что при сдаче дома БТИ должно измерять квартиры, как так получилось что у Любы Литвишко другое БТИ намеряло по-другому?

Спасибо всем кто ответит.

Цитувати
<< 1 2 3 4 5 ... 5
Архів