Иваннакис
26.03.2012 13:54:31
Он точно Козачук а не Козарчук - я знаю
Иваннакис
26.03.2012 13:57:01
А еще можно жописать что в случае отсутствия положительных результатов на наше письмо - мы обратимся в СМИ и к Президенту Украины с соответстующим заявлением про нарушение наших прав.
Folan
26.03.2012 14:15:53
Если писать на Азарова, то нужно упомянуть о том, что дом проходит по программе "Доступное жилье, 70-30" и как следствие срываются инициативы Президента Украины.
Добавить в текст:
"Прошу надати вiдповiдь у встановленi законом строки iнвесторам за номером 1 та 2 на адреси вказанi в договорi купiвлi-продажу майнових прав".
vim
26.03.2012 15:40:47
Luda22:
Если не реально в этот день и время, ничего страшного - предлагайте когда Вам...
Предлагаю второй раз встретится утром - либо завтра. либо в среду. В начале 10-го было бы идеально.
Luda22
26.03.2012 16:24:12
В среду могу только после 12.00, а завтра - я так поняла - что 19.00 уже утверждено. Для Иванныкис:пожалуйста, позвоните мне 0679244492.
Folan
26.03.2012 16:36:49
ПОСЛЕДНИЙ ВАРИАНТ:
Перша адреса: Президенту
АТ ХК «Київмiськбуд»
Голицi М. М.
Друга адреса : Азарову М. Я.
Прем`єр мiнiстру України
ЗАЯВА
Термiново
Ми Iнвестори будинку №20, по вулицi Урлiвська, м. Києва (будiвельний майданчик №6(шiсть) Позняки-2, який входить до перелiку об`єктiв незавершеного будiвництва, затверджений Мiжвiдомчою комiсiєю Мiнрегiонбуду до участi у програмi доступного житла, даним листом ставимо Вас до вiдома про те, що у даному будинку до цього часу:
1. Внутрiшнi опоряджувальнi роботи не виконанi (вiдсутнi проведення будь-яких робiт, навiть в одну змiну!).
2. Фасаднi роботи не закiнчено.
3. Вертикальне планування територiї не закiнчено.
4. Монтаж лiфтового обладнання не виконано.
Вкотре звертаємося з вимогою надолужити вiдставання, яке на даний час складає 87 календарних днiв.
Ми, як iнвестори, виконали свої зобов’язання за договорами та за будiвництво сплатили величезнi кошти АТ «ХК «Київмiсьбуд» повнiстю та в строк, а натомiсть ми отримуємо вiдсутнiсть проведення робiт з боку забудовника та листи з пустими обiцянками.
Так:
У вiдповiдь на наш лист за № Л-40/0/3-12 вiд 16.01.2012 року в листi № 1030/0/2-12 вiд 01.02.2012 року щодо порушення строкiв будiвництва вiце-президент АТ ХК «Київмiськбуд» Козачук В. П. зазначив наступне:
«При настаннi сприятливих погодних умов будiвельно-монтажнi роботи будуть поновленi та надано доручення генеральному пiдряднику будiвництва ВАТ «ДБК-3» органiзувати роботу в три змiни, надолужити вiдставання i оформити введення в експлуатацiю вищезазначеного будинку не пiзнiше 31 березня поточного року».
Iнформуємо Вас що, станом на 27.03.2012 року вказанi обiцянки не виконано, не дивлячись на сприятливi погоднi умови.
Чекаємо:
1. Розроблений календарний план будiвництва з розрахунку в 3 змiни.
2. Органiзацiї роботи вiдповiдно до календарного плану.
3. Повiдомлення нам про планову дату здачi будинку в експлуатацiю вiдповiдно до календарного плану.
4. Повiдомлення нам про планову дату здачi будинку пiд заселення вiдповiдно до календарного плану.
Вiдповiдь просимо надати по сутi та термiново, зважаючи на соцiальну гостроту вказаного питання.
Додатки: 1. копiя листа № Л-40/0/3-12 вiд 16.01.2012 року
2. копiя листа № 1030/0/2-12 вiд 01.02.2012 року
З повагою,
№ Iнвестор № квартири Пiдпис
Иваннакис
26.03.2012 16:38:40
Когда бюрократы видят слово дотация или пособие - то даже если это мизер - то говорят вот неблагодарные - им и так помогает государство аж падает - а они жалуются!!! Уверена что распишут заяву на Голицю и Азаров ее и видеть не будет, а Голица и так знает про 70 х 30 лучше меньше намека на то что вам тут и так помогают 30% погасили а вы еще и неблагодарные такие, жить на лавочке до сдачи до осени не хотите. Социальные льготы всегда двузначны. Да и в внизу про социальную остроту я написала. - если и писать про 30% то надо отдельно может?
Folan
26.03.2012 16:43:38
БЕЗ СОЦ. ЛЬГОТ, НО С ДАТОЙ 31.12.2011:
Перша адреса: Президенту
АТ ХК «Київмiськбуд»
Голицi М. М.
Друга адреса : Азарову М. Я.
Прем`єр мiнiстру України
ЗАЯВА
Термiново
Ми Iнвестори будинку №20, по вулицi Урлiвська, м. Києва (будiвельний майданчик №6(шiсть) Позняки-2, даним листом ставимо Вас до вiдома про те, що у даному будинку, здача в експлуатацiю якого планувалася 31.12.2011 року, до цього часу:
1. Внутрiшнi опоряджувальнi роботи не виконанi (вiдсутнi проведення будь-яких робiт, навiть в одну змiну!).
2. Фасаднi роботи не закiнчено.
3. Вертикальне планування територiї не закiнчено.
4. Монтаж лiфтового обладнання не виконано.
Вкотре звертаємося з вимогою надолужити вiдставання, яке на даний час складає 87 календарних днiв.
Ми, як iнвестори, виконали свої зобов’язання за договорами та за будiвництво сплатили величезнi кошти АТ «ХК «Київмiсьбуд» повнiстю та в строк, а натомiсть ми отримуємо вiдсутнiсть проведення робiт з боку забудовника та листи з пустими обiцянками.
Так:
У вiдповiдь на наш лист за № Л-40/0/3-12 вiд 16.01.2012 року в листi № 1030/0/2-12 вiд 01.02.2012 року щодо порушення строкiв будiвництва вiце-президент АТ ХК «Київмiськбуд» Козачук В. П. зазначив наступне:
«При настаннi сприятливих погодних умов будiвельно-монтажнi роботи будуть поновленi та надано доручення генеральному пiдряднику будiвництва ВАТ «ДБК-3» органiзувати роботу в три змiни, надолужити вiдставання i оформити введення в експлуатацiю вищезазначеного будинку не пiзнiше 31 березня поточного року».
Iнформуємо Вас що, станом на 27.03.2012 року вказанi обiцянки не виконано, не дивлячись на сприятливi погоднi умови.
Чекаємо:
1. Розроблений календарний план будiвництва з розрахунку в 3 змiни.
2. Органiзацiї роботи вiдповiдно до календарного плану.
3. Повiдомлення нам про планову дату здачi будинку в експлуатацiю вiдповiдно до календарного плану.
4. Повiдомлення нам про планову дату здачi будинку пiд заселення вiдповiдно до календарного плану.
Вiдповiдь просимо надати по сутi та термiново, зважаючи на соцiальну гостроту вказаного питання.
Додатки: 1. копiя листа № Л-40/0/3-12 вiд 16.01.2012 року
2. копiя листа № 1030/0/2-12 вiд 01.02.2012 року
З повагою,
№ Iнвестор № квартири Пiдпис
Иваннакис
26.03.2012 16:44:26
полностью поддерживаю. предiдущее письмо писала до того как увидела ваше письмо. я буду єто подписывать. Где встречаемся?
Иваннакис
26.03.2012 16:47:05
ой еще ж про первый и второй адрес куда то надо вставить, и подписи нужно на этой странице с обратной стороны распечатать