Olabola
25.07.2012 15:21:16
Да, об одном! :) Я тоже хочу ключи взять на совсем!
Информация от Тальянки:
"Есть информация, что первая секция сдана. Завтра можна получить ключи, у кого есть разрешение на это из жека. Электричество должно быть до конца недели."
Тальянка
25.07.2012 15:23:24
Я тiльки-но повернулася з будинку. Почула, що перша секцiя все-таки прийнята, ключi будуть завтра видавати або в iнвесторськiй, або в кiмнатi охорони (в пiд`їздi). Вода сьогоднi була у квартирах першого кола водопостачання (по-моєму, це 1-11 поверхи), iншим пустять до кiнця тижня, електрику також обiцяють до кiнця тижня. Та ж обiцянки-цяцянки - побачимо.
P S Cусiди, не руйнуйте несучих стiн - це небезпечно для життя. Сьогоднi вся перша секцiя гула i дрижала: хтось щось таке творив - жах!
Дякую, Olabola, ви мене попередили. Пiдтверджую.
Ros
25.07.2012 17:07:40
Сьогоднi у першiй секцiї на 25 поверсi у 3-хкiмнатнiй квартирi валили стiну два здорових мужика з перфораторами. Це просто жах, для чого це робиться, людям, мабуть, жити набридло? Я про цей факт повiдомив КМБ i ЖЕК. Обiцяли вiдреагували. Закликаю всiх залишити в спокої стiни, їх чiпати неможна. Максимум стiну мiж ванною i туалетом та й то не у всiх випадках. Пропоную всiм хто помiтить такий "беспредел" телефонувати в ЖЕК i повiдомляти про це. За це свiтить кримiнальна вiдповiдальнiсть. Якщо ж цi змiни узгодженi, то стiни потрiбно укрiпяти вiдповiдно до вказаної проектної документацiї з перепланування.
Стосовно ж останнiх подiй в будинку, то вони обнадiйливi, якщо обiцянки будуть виконанi i до кiнця тижня включать свiтло i воду (хоча б для початку у 1 секцiї, яка вже прийнята ЖЕКом). Це означатиме, що i наступнi секцiї повиннi пiдключити у найближчий час. Тому за результатами кiнця тижня буде видно, що робити далi.
mr_1alexander1
25.07.2012 20:27:19
Olabola:
Есть информация, что первая секция сдана
"Есть...
Подтверждаю, был около 21-00 общался с прорабом, первую секцию ЖЭК принял, вторую секцию принимает завтра-послезавтра, третью к концу следующей недели.
В третьей секции, на этажах, разложена сантехкерамика, завтра должны начать устанавливать электросчетчики. на сегодня новостей больше нет, спокойной всем ночи! :-)
sana27
26.07.2012 12:13:06
Всем спасибо за информацию! Прораб говорит, что в первой секции уже чел 10 ключи получили. ПОЗДРАВЛЯЮ! Можно уже и с новосельем поздравить!
Тальянка
26.07.2012 12:26:53
Шановнi сусiди! I секцiя! Нарештi! Вiтаю з новосiллям! Ключi дiйсно сьогоднi видають. Я особисто уже отримала, видає прораб Ступак Сергiй Олексiйович. Разом з ключами вiд квартири (5шт.) видаються ключi вiд поштової скриньки (2 шт.), ручки на внутрiшнi дверi, шланг для душа та розсiювач води, пробка для ванної. Електрики працюють. Квартири будуть пiдключатися iндивiдуально в присутностi господаря з завтрашнього дня.
vim
26.07.2012 12:27:12
А как обстоят дела со второй секцией - ее уже приняли?
Тальянка
26.07.2012 12:58:44
Поки що прийняв жек тiльки першу секцiю. Думаю, що другу i третю скоро приймуть. Чула, що до кiнця наступного тижня все приймуть.
zam210
26.07.2012 13:51:23
Тальянка: Шановнi сусiди! I секцiя! Нарештi! Вiтаю з новосiллям! Ключi дiйсно сьогоднi видають....
Поздравляю Тальянка! Вы это заслужили в первую очередь!!!
Желаю поскорее заселиться!:)
Тальянка
26.07.2012 14:33:12
Щиро дякую. Дуже рада буду бачити всiх сусiдiв щасливими новоселами в найближчий час.