isergio
17.05.2013 12:19:09
1Дом.
Никто не обратил внимание что с 6го этажа по стене кабель телевизионный прямо на крышу? (Перед парадным голову вверх и направо)
Просто если представить картину что все так будут спутник ставить, то на дом будет страшно смотреть... Вроде как можно кабельное провести. Можно купить приставку dvb-t2 и бесплатно 30 каналов. Можно провести этот кабель до щитка и по щитку на крышу. Даже с точки зрения банальной безопасности так не делают! Если эти 50 метров кабеля оборвутся и упадут на голову...
green35
17.05.2013 12:57:48
Shapka: 4 буд
Електроенергiя - ми не можемо оплатити за електрику, бо будинок не оформлений...
По поводу Интернета:
у Intraffic`а разрыв в ценах как-то великоват - за 100 грн. - 100 Мбит (супер), а за 75 грн. - всего 10 Мбит (маловато), и никакого промежуточного варианта. С надежностью у них как? И "честные" ли эти 100 Мбит? И, кстати, нет ли них IPTV (возможности смотреть ТВ по сети)?
Мне больше всего Фринет импонирует (с его 77 гривнами за 40/100 Мбит и наличием IPTV). Но мне они буквально в среду сказали, что еще пока возможности подключить нет (возможно в течение месяца появится). Хотя если они уже провода тянули, то может это даже быстрее произойдет? :)
И вообще хотелось бы услышать отзывы тех кто уже пользуется различными провайдерами в нашем (4) доме. А то рекламных объявлений достаточно, но все какие-то малоизвестные конторы.
isergio
17.05.2013 21:12:51
1дом
кв41 - 6 этаж.
Если это ваш кабель, то спасибо за чудесный вечер с вашим не закрепленным телекабелем на крышу по стене. Ваш телефон не отвечает (пришлось идти к консьержке за вашим номером) - не могу выразить вам "спасибо" лично. Ваш кабель ветром болтает и он бьет по стенам как отбойный молоток! Я привязал его веревкой к своему окну. Завтра вечером надеюсь его уже не будет, иначе перережу! Передавайте пламенный привет вашим установщикам!!!
Аника
18.05.2013 05:58:41
есть еще хороший провайдер на нашей улице N-Line.
Alina333
18.05.2013 06:30:07
Соседи 4-го дома. Как у вас обстоят дела с окнами - вы их меняли или только переустанавливали, или вообще не трогали. Может кто то написать, кто уже делает ремонт или живет.
Falkony
18.05.2013 07:00:02
4 дом
интернет - телесистемы украины. пока полет нормальный
по поводу окон - не менял, но кто может захочет на окна противомоскитные сетки заказывать можно гурьбой заказать
asta
18.05.2013 07:16:04
4 буд. кв. 80
Вiтайте нового сусiда.
З приводу iнтернет вчора спiлкувався з фрiнет, сказали що наш будинок стоїть в черзi на пiдключення найближчим часом.
Вiкна поки не мiняв, вiдрегулював, здається працюють нормально.
Запитання: з гарячою водою все зрозумiло, а який тиск у Вас холодної води, бо у мене якось не дуже, можливо на стояку не до кiнця вiдкрита. Якось треба вирiшувати питання зi зграями собак, бо я особисто тварин люблю, але хвилююсь за своїх близьких. Сьогоднi зателефонував з цього питання на 15-51, подивимось яка буде вiдповiдь. Звичайно насторожує якiсть послуг, якi надає наш "високоповажний" ЖЕК. Те що вони називають прибиранням поверхiв я б назвав розповзуванням бруду. Я все розумiю, що прибиральниця одна i їй важко пiсля будiвельникiв прибирати, але той тариф, який ми сплачуємо за цi послуги просто неадекватний тим послугам. (Для прикладу зараз проживаю в новобудовi, обслуговуюча органiзацiя ОСББ, тариф нижчий в 2! рази, а якiсть послуг навiть в порiвняння не йде).
Думаю нам без ОСББ не обiйтись, пiдтримую iдею про одне ОСББ на 4 будинки, але мабуть до цiєї iдеї варто повертатись мiнiмум через рiк-пiвтора, коли буде заселено хоча б 60-70% квартир. У Марущака будинки мабуть доведеться виривати зубами.
Shapka
18.05.2013 09:13:08
4 буд
Вiкна мiняли. Протимоскiтнi сiтки нам потрiбнi, якщо хтось органiзує оптове замовлення, майте нас на увазi)
Собаки - це якась напасть. Мало того, що брешуть ночами, так вдень бiгають безконтрольно, за дiтей страшно, що покусають чи налякають. Треба якось iз ними боротись.
Про двiрника-прибиральницю вчора говорила iз нач. нашого вiддiлення ЖЕКа. Звiсно, вiн жалiється, що зарплата у неї мала, цього мiсяця ще нижча, що знайти когось, хто працюватиме краще важко, бо нiхто не йде на таку зарплату i тд. Але ж нам то байдуже до цього, ми платимо великi грошi за утримання буд i прибудинкової територiї.
Говорити iз самою двiрничкою щодо якостi її роботи - ефекту нуль(( Вона переконує, що працює тяжко: робочий час у неї з 7 до 16 iз перервою на обiд. Увесь цей час вона не присiдає i тд.
А те, що вона увесь цей час збирає макулатуру i возить її в пункт прийому - це вперто нею iгнорується. I так в усьому. Те, що вона живе в нашому будинку, спожитi нею вода, тепло i електроенергiя оплачується нами, нiяк не впливає на її роботу. Хоча я сподiвалась, що саме факт її проживання в будинку, пiднiме якiсть її роботи.
Shapka
18.05.2013 09:14:23
asta, радi Вам)
Напишiть менi, будь ласка, в конверт номер тел - раптом потрiбно буде для зв`язку
Alina333
18.05.2013 09:26:59
На счет москитной сетки - я тоже не против.
А на счет уборщицы - скажу такой факт, как работник другого жека, она не обязана убирать за строителями, и пока будут ити ремонты ее работу никто не увидит, и никто не оценит. Если так будет и через год - то конечно надо будет что то менять.