Alesha
11.01.2010 01:27:34
сдавать новую квартиру 2к лучше с мебелью или без? кухня будет оборудована. и какая разница в цене?
Alesha
10.02.2010 23:09:52
est kto-nebud kto podskazhet?
Борода
11.02.2010 07:39:21
По моему опыту, разница в цене незначительна.
mimo
11.02.2010 08:52:52
разница в цене действительно незначительна. будет разница в арендаторах. Меблирашки снимают более мобильные люди, которые не отягощают себя скарбом, готовы переехать в любой момент.
Без мебели ищут люди семейные, или те, кто хочет осесть надолго.
Хотите менять часто арендаторов - ставьте мебель, технику, берите без детей, изучайте договор Бороды...
хотите сдать лет на 5 - поставьте только кухню, ищите семейных, чтоб ребенок рядом в школу или сад ходил.
A1B
11.02.2010 14:27:09
разница в цене действительно незначительна.
Суттєва: те, що мені пропонували, різниця була 700-1000грн, якщо це не гроші - тоді дійсно не суттєва різниця...
будет разница в арендаторах. Меблирашки снимают более мобильные люди, которые не отягощают себя скарбом, готовы переехать в любой момент.
А навіщо мені мебель і з нею возитись???
Сьогодні одна зряплата - винаймаю одну квартиру, завтра більша - покращую умови проживання...
Перевозка мебелі недешево коштує + вантажники побити можуть, та й навіщо з усім цим скарбом таскатись?
Без мебели ищут люди семейные, или те, кто хочет осесть надолго.
Скажу лише за своїх знайомих, які уже обзавелись дітьми... Ніхто з них не шукав квартири без мебелі, завжди дивились на мебльовані квартири і таких 4 сімейних пари...
Хотите менять часто арендаторов - ставьте мебель, технику, берите без детей, изучайте договор Бороды...
Це не показник взагалі...
Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись
А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би
І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику... Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо
Питання лише в ціні і якості...
хотите сдать лет на 5 - поставьте только кухню, ищите семейных, чтоб ребенок рядом в школу или сад ходил.
І поставет невисоку ціну за квартиру, бо за іншого випадку, коли люди порівняють ціни на мебльовану і немебльовану квартиру у них виникне багато запитань як до самих себе так і до власника квартири...
Борода
11.02.2010 17:03:14
A1B:
"Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись"
А як би Ви цей цирк побачили, не доставивши свого тіла до під`їзду? Невже такого шановного пана - та й на "гальорку"?
"А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би
І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику..."
Та киньте, шановний! Чого Ви причепилися до того договору? Договір - як договір, розрахований на пересічного громадянина, враховує більшість його національних повадок та традицій. Шо бува, коли цього не враховувати - двічі судимий Гарант нації тому переконливий приклад. А стосовно грошей та музикального супроводу - то це з якої кочки зрЄнія дивитися.
"Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо
Питання лише в ціні і якості..."
Ви можете не вірити, але й арендарів не поменшало!
mimo
11.02.2010 18:03:53
Суттєва: те, що мені пропонували, різниця була 700-1000грн, якщо це не гроші - тоді дійсно не суттєва різниця...
Вам повезло, я зустрічала різницю в 100-200 грн при вартості від 3000-3500 грн.
А навіщо мені мебель і з нею возитись???
Сьогодні одна зряплата - винаймаю одну квартиру, завтра більша - покращую умови проживання...
Перевозка мебелі недешево коштує + вантажники побити можуть, та й навіщо з усім цим скарбом таскатись?
Ну, дивіться - дитсадок - 3-4 роки, варто бути на одному місці, школа - також кожен рік не будеш змінювати...
У дитини своє ліжко з нормальним матрасом, 3 робочих місця (моє, чоловіка, дитини). Багато ви бачили зйомних квартир з трьома письмовими столами, один з них регульований по висоті? Книжна шафа - також пропонується не часто. мало-помалу, а за 8 років оренди скарбом обростаєш.
Це не показник взагалі...
Якщо я б прийшов на огляд квартири і побачив цирк, подібний тому, що влаштовув Борода - я навіть би до підїзду не заходив, не те, що квартиру дивитись
А якщо б підсунули на підпис договір Бороди - квартиру не зняв би
І справа не в тому, що я так хочу, а в іншому... Хто платить гроші, той замовляє музику... Квартир для винайму тепер більш аніж достатньо
Питання лише в ціні і якості...
Розумієте, у хазяїна свій інтерес. Саме Борода зацікавлений в швидкій зміні орендарів. Тому в нього і договір такий, і квартира вандалостійка. Дивіться - старий лінолеум, але сигналізація, і проводка, і сантехніка свіжі. Тобто "захист від дурня" там вбудований.
A1B
12.02.2010 07:29:07
Mimo: питання лише у вартості квартири
Я вже казав, що хочемо перебратись поближче до метро, а ще краще поближче до роботи жінки, щоб було ій зручніше, тому й передивляюсь варіанти й за 5000грн - повірте мені, за такі гроші є цікаві варіанти
Борода: орендарів багато, але готових платити гроші за якісну квартиру не так й багато
Мені мої власники квартири натякнули, що хочуть підняти ціну, бо є море клієнтів на їх квартиру - ОК, сказав їм коли я повинен зїхати, бо платити більше не буду, через місяць сказали, що ми найкращі орендарі: платимо вчасно, проблем не створюємо і т. д. і. т. п. тобто залишайтесь на старих умовах
Осад в душі правда залишився, буду зїзджати все рівно, але протягом місяця ніхто не приходив дивитись квартиру, а хотіли вони, якщо память не підводить 3750грн...
Bons
15.02.2010 13:22:57
A1B, опять Вы сруливаете? Недавно ж только переехали, чем не угодили-то? :)
marchen
15.02.2010 13:35:16
A1B: Mimo: питання лише у вартості квартири
Я вже казав, що хочемо перебратись поближче...
Так Ваши арендодатели прекрасные люди - могли бы сказать - цена повысилась, кто не уехал -мы не виноваты.
Они совершенно правильно сделали - прощупали рынок. Сделали несколько ненастойчиво, это правда. Я бы на их месте сначала нашел следующих, потом говорил с предыдущими.
И еще меня смущают эти подходы: значит "новеньким" Вы готовы хоть 5 штук выложить, а старенькие хозяева не заслуживают даже небольшого повышения? Нелогично. Воистину, получается лучше сразу менять арендаторов, чем боятся повышать стоимость их проживания.