Булаховского 5а

Victor

Victor

12.09.2003 07:34:00

Забирати гроші я не збираюся. А жити в новій квартирі хотілося б пошвидше. Та й з огляду на нестабільність ситуації на ринку нерухомості я не відчую себе спокійним, доки не отримаю всі документи на квартиру і ключі. Адже уявіть собі варіант, коли ціни на нерухомість різко падають (я у це сам не вірю, але "прогнозів" достатньо, у тому числі на цьому форумі), люди перестають купувати житло у КГС, більше того, інвестори, які вже внесли свої гроші, забирають їх назад у розрахунку купити дешевше житло на вторинці. І яка тоді перспектива чекає на недобудовані об'єкти? Можливо "давити" ще рано, проте об'єднуватись і підтримувати тісний контакт нам потрібно вже зараз. Щоб бути готовим до будь-яких неприємностей. Почитайте на форумі про будинок на Святошинській площі. А Краснова, 17 - це взагалі жах. До речі, десь читав про випадок, коли інвестор начебто виграв судовий процес проти забудовника у зв'язку з недотриманням строків будівництва. p.s. Секція 5, здається, вже готова. Поділіться інформацією як виконано внутрішні роботи. Чи отримали Ви документи на квартиру? Всіх благ.

Цитувати

Irina

Irina

01.10.2003 20:09:00

Уважаемые будущие соседи! Буду очень признательна за информацию о состоянии нашего дома в плане сдачи его в эксплуатацию. Есть ли надежда вселиться до нового года? Заранее спасибо.

Цитувати

nata

nata

02.10.2003 12:08:00

Пожалуйста, по 5й секции! Секция уже официально сдана.4 семьи уже живут. из 39 квартир получено более или около 25 справок о том, что претензий к строителям не имеют (т. е. соответственно уже оформляются права собственности).

Цитувати

Irina

Irina

03.10.2003 10:10:00

Большое спасибо nata, а есть ли какая-то информация о 4 секции?

Цитувати

nata

nata

03.10.2003 11:01:00

По поводу 4й секции это к Виктору :-) Или лучше к КГС :-))) Но, мне кажется, у 4й секции шансов вселиться до Нового Года гораздо больше, чем у 1, 2 и 3й.

Цитувати

Victor

Victor

03.10.2003 15:30:00

Irina: Большое спасибо nata, а есть ли какая-то информация о 4 секции?
Якщо виходити із сьогоднішньої ситуації в 4 секції, то у нас дійсно є шанс вселитися до Нового року... 2005. Хочеться вірити, що я не правий. Але реально 4 секція (так само, як 1,2,3) знаходиться у такому ж стані, як п'ята півроку тому. У моїй квартирі на 11 поверсі з внутрішніх робіт не зроблено НІЧОГО, і вже 2 місяці практично нічого не робиться. Можливо, якщо трохи "поштовхатися ліктями" і примусити їх працювати швидше є шанс побачити до Нового року хоча б перший варіант квартири. Додайте до цього ще кілька місяців на доробки і переробки. Так що давайте керуватися лозунгом "інвестори всіх квартир у кучу гоп". Може разом чогось і доб'ємося. Даю свій e-mail: bestalan@mail.ru

Цитувати

Irina

Irina

06.10.2003 09:06:00

Уважаемый Виктор! Чтобы дело сдвинуть с мертвой точки, сначала нужно попасть на прием к директору КГС-2 Кравченко(на Соломенской площади, Урицкого 45), он непосредственно строит наш дом. Ему нужно рассказать про ситуацию на стройке и узнать про сроки строительства. В данный момент у меня нет возможности этим заниматься, но попасть к нему очень просто. Нужно позвонить секретарше, узнать есть ли Кравченко на месте и когда будет, прийти и зайти к нему, он примет. Ничего страшного тут нет. Это придаст дополнительный импульс прорабу на стройке.

Цитувати

nata

nata

08.10.2003 13:57:00

Сегодня на массив должен был приехать/приезжал/приедет Омельченко. Вы бы видели подготовки к его приезду по всему массиву: все красят, мусор везде вывозят (обычно горы мусора), двери металлические в парадных ставят, землю привозят.

Цитувати

Victor

Victor

19.10.2003 09:10:00

Irina: Уважаемый Виктор! Чтобы дело сдвинуть с мертвой точки, сначала нужно попасть на прием...
Шановна, Ірина! Я готовий піти до директора КГС-2, хоч і перебуваю зараз за межами України. Та, боюсь, результат буде нульовим, якщо до Кравченка з'явиться сором'язливий інвестор і скромно запитає: "Вибачте, що турбую Вас...". Тут скоріше необхідно прийти з більш серйозними намірами, маючи при собі листа з жорсткими вимогами, підписаного принаймні 10-15 інвесторами. Причому бажано піти не одному. Тому пропоную всім зацікавленим (і готовим поставити свій автограф під відповідним листом) відгукнутися. Якщо хтось має зв'язок із сусідами, які не користуються інтернетом, не забувайте і про них. Усіх благ.

Цитувати

nata

nata

06.11.2003 12:36:00

Решила немного оживить нашу тему, а то давно никто не читает и не интересуется. Была сегодня на стройке. Для тех, кто там совсем не бывает, новости следующие: Главная - "включили" отопление, причем, насколько я понимаю, уже во всем доме - т. к. сейчас там давление совсем упало, в батареях возд. пробки и т. д. У нас одна батарея потекла - лужа на пол коридора. Из всех батарей только половину можно назвать "рабочими" (если приложить руку, то холода не почувствуешь). А по поводу работ в квартире - все так же, никаких изменений, т. е. даже не заходили. Когда услышали про текущую батарею, были явно удивлены, хотя, я сичтаю, должны были пройтись по квартирам, когда проверяли отопление. По дороге к дому, на свежевыложенном асфальте насчитала два огромных провала. А какие новости в других секциях? У вас, мне кажется, работа хоть как-то гудит - кто-то куда-то ходит, что-то делает и т. д. Мне сказали, что нашу секцию передадут на обслуживание в ведомственный ЖЭК КГС.

Цитувати
<< 1 2 3 4 5 ... 10
Архів