viktor2010
29.09.2010 14:54:26
Василь!
Призначення грошей:
"Внески у фонд оплати послуг адвоката та інших витрат пов’язаних із судовою справою з Д. Костржевським". Все крапка.
Всі ці балачки: "Деньги на адвоката это деньги на ветер..." відкидайте одразу. Якщо пан Євген хвилюється за свої 100грн, то треба повернути.
Початі справи треба доводити до логічного завершення.
viktor2010
29.09.2010 15:37:17
Jin-Jin
... Но вы сами понимаете, что менталитет у нашего народа иметь все на "шару"...
Если вы имеете ввиду народ, который проживает в комплексе, то что же они хотят иметь "на шару"?
Думаю вы не правы. Нормальные люди живут. На адвоката дружно собрали деньги, даже моя дочь, которая арендует квартиру и то сдала 100грн, хоть ее никто не обязывал это делать. Никто не искал адвоката "на шару".
Я живу в комплексе и за все готов платить. Даже за те услуги, которые не оказывают - я плачу. На коврики возле 3-го парадного жильцы скинулись. После этого сделали ремонт плитки возле парадного, так я вам со все ответственностью заявляю, что она и года не простоит. Нужно делать по человечески. Плитка на растворе там стоять не будет.
Если люди принципиально не выкупают парковку, то я их понимаю. Им, как и мне, не нравится, что на них зарабатывают деньги, не предоставляя услуг или навязывают свой ЖЭК.
snap
29.09.2010 18:02:53
viktor2010: Василь!
Призначення грошей:
"Внески у фонд оплати послуг адвоката та iнших...
Вiкторе, вiн нiчого не здавав. Вiн це зазначив i сам. Та й як Ви собi уявляєте, що Євген здав грошi на боротьбу зi своїм шефом. Хоча, десь пiд столом би мiг i сунути купюру з Т. Г. Шевченком на загальну справу)))
Але його спроба витратити зiбранi кошти на щось iнше мене пiдживлює до жартiв.
Друзi, я ось завчасно вибачаюсь перед всiма за свiй сарказм, але дуже вже хочеться пожартувати ))) занадто вже гарний настрiй в мене )
Здається, я знайшов для Євгена суму, яку вiн може витрати на благо усiх мешканцiв будинку. Вона невеличка, але на деякi вдосконалення у нас у дворi її може i вистачити. Ось на тi самi стовпчики )))
Сума складає – 6 602 грн.
Це тi грошi, якi персонально я та iншi активiсти нашого будинку, змусили ЖЕК повернути Євгену за 1,5 роки стягування з нас всiх оплати по незаконному i самовiльно встановленому тарифу. Ми трудилися, докладали значних зусиль i через рiзнi iнстанцiї, в тому числi Прокуратуру досягнули такого успiху. ЖЕК недорахувався близько 2 млн. грн., а всiм, хто встиг заплатити по незаконному тарифу ЖЕК кошти повертав. Серед них, наскiльки я знаю, був i Євген.
Жень, оскiльки ти за повернення тобi персонально понад 6 000 грн. нашими зусиллями нам не дякував, то я розумiю, що ти був не дуже то й радий цим грошам. Ось зараз в тебе чудова нагода витратити їх на загальне благо.
;)
dimdim
30.09.2010 05:01:40
to snap : +1000 :))))
snap
30.09.2010 10:52:50
Колеги,
Маю гарну новину для мешканців 3-го будинку, власників парко-місць і всього комплексу загалом.
Антимонопольний комітет розпочав справу за ознаками порушення ТОВ «ЕО «Голосієво» законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 2 статті 50 та частиною першою статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», як дії суб’єкта господарювання, який займає монопольне (домінуюче) становище на ринку, що можуть призвести до ущемлення інтересів споживачів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринках.
Простіше говорячи, якщо розгляд справи завершиться позитивно для нас, то скоріше це означатиме, що наш ЖЕК зобов’яжуть укласти типовий договір з власниками квартир, а саме творіння Міськжитлобуду оштрафують немаленькою сумою.
Думаю, що тепер дуже правильно зробити те саме і піти за цим же алгоритмом і власникам парко-місць. Тому що те, що робить ЖЕК і Міськжитлобуд в паркінгу заслуговує на особливу увагу відповідних інстанцій.
І УВАГА ОГОЛОШЕННЯ:
Уважаемые владельцы паркинга.
Предлагаем встретиться в четверг 07.10.2010 в 20.00 возле 3-го дома для обсуждения насущных проблем.
Примітка: оголошення попросили мене розмістити власники парко-місць, які готові разом з іншими навести лад у паркінгу. Надруковано дослівно, тому російською.
Успіхів нам усім!
;)
З повагою
П. С. Сканована копія Антимонопольного комітету лежить ось за цим посиланням - http://bit.ly/cPbM6t
П. П. С. ініціативна група з 3-го будинку молодчинки. Їх заслуга!!!
Yuliya-
30.09.2010 16:14:51
Всем огромное спасибо за еще один шаг к нашей победе!!!
И Гацько Василию - отдельная благодарность за приложенные усилия!
Поночка
30.09.2010 19:23:50
Мы всегда готовы сказать какие-то замечания, а слова благодарности почему-то остаются при нас.
В-первую очередь, спасибо всем за работу, за Ваш неоценимый труд.
Elena2009
01.10.2010 18:03:27
viktor2010: Відбулася зустріч мешканців і інвесторів будинку 13Б. Спілкувалися про різне. Починаємо...
Интересные новости на сайте застройщика: "Клиенты, купившие квартиру по акции, целый год не будут оплачивать квартплату. Необходимо будет оплатить коммунальные платежи, согласно показаниям счетчиков – за воду, тепло, электричество."
Таким образом, все-таки оплата по счетчикам возможна, но не для всех
viktor2010
01.10.2010 19:05:14
Я бы понял правильно, если бы реклама написана была в таком варианте :
«Клиентам, купившим квартиру по акции, целый год будет оплачивать квартплату застройщик».
В варианте: « Необходимо будет оплатить коммунальные платежи, согласно показаниям счетчиков – за воду, тепло, электричество» много непонятного.
В этом случае кто будет оплачивать квартплату? Думаю жильцы, которые уже живут в доме.
Тогда это выглядит так: «За клиентов, купивших квартиру по акции, целый год будут квартплату оплачивать соседи».
Что касается счетчиков, то вариантов два:
1. Когда куплена квартира, то вопрос снимается (ошибочка скажут вышла) в рекламе ведь не написано КОГДА вы будете платить по счетчикам.
2. Покупателям по акции действительно опломбируют счетчики и позволят платить по человечески (за наш счет конечно).
Frosty
01.10.2010 20:10:50
To spravka:
Вопрос к свободомыслящей: так всё же как стоял автомобиль Шундикова в субботу? По информации от него же автомобиль был оставлен в субботу утром и не двигался до вторника ввиду его отсутствия в Киеве. Именно в этом положении были сделаны фотографии, которые я выложил на сайт во вторник утром.
Вот теперь я думаю, Наташа, стоит извиниться перед сообществом и перед Пашей за подачу неправдивой информации и за оклеветание члена правления ОСМД.