ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Docent30

Docent30

04.02.2012 12:56:44

санки широкие, опробавано, в 14 ч. 15 м. папа мама бегут рядышком, ребенок в каске, мне проблем не надо, детей люблю, воровать и убивать их не буду, беру санки, бобика и выхожу ))))))

Цитувати

rkp

rkp

05.02.2012 18:54:57

cупер! приятно что у нас есть такие люди!!!!!

Цитувати

Na12

Na12

05.02.2012 20:51:30

Доцент 30, ну як вдався забiг? :)
якби дитя було трiшки старше, обов"язково приєднались би! ще iз власних дитячих спогадiв - запряжений в санки мiцний пес - це маса задоволення)

Цитувати

myrena2

myrena2

06.02.2012 08:21:57

sec: okc, мне не нравится ходить по проезжей части, где есть небезопасно и грязно. Я хочу...

Да, без ОСББ вот жил всю жизнь и было все хорошо - соседи не срали под дверь, не курили на площадке, а тут теперь переехал в Голосеево и понял как хреново без ОСББ - машины, жильцы с пакетом мусора через плечо... печально - срочно создавайте ОСББ!!! (кто не понял, это была ирония)

Кстати, когда я говорил про паркинг, я не имел ввиду то, что он принадлежит МЖБ, уважаемые, я написал "по своим причинам". Тут, что бы никого не обижать дальше развивать мысль не буду.

Всем хорошей недели! Держитесь!

Цитувати

myrena2

myrena2

06.02.2012 08:24:16

Docent30: Столбики.............
машины............. ЧИТАТЬ НАДОЕЛО )))
Есть предложение,...

Плохо, что на выходных не захожу в комп и на форум - мог помочь бобику в упряжке:)))

Цитувати

Docent30

Docent30

06.02.2012 10:02:02

Na12: Доцент 30, ну як вдався забiг? :)
якби дитя було трiшки старше, обов"язково приєднались...

А никак )))

я так подумл что слишком мало времени было на сборы и обнаружение поста!!!

Вышел я, постоял 15 минут, замерз пробежался с собачкой вокруг площадки, для сугреву, еще подождал и домой, в воскресенье уже катал жену по замерзшему озеру в парке, но на долго меня бегать рядом с ним не хватило, у сильно быстро бегает )))

Цитувати

snap

snap

06.02.2012 11:58:22

myrena2:
Да, без ОСББ вот жил всю жизнь и было все хорошо - соседи не срали под дверь,...

Зi створенням ОСББ люди не перетворюються на янголiв)
Вони лише отримують єдиний можливий механiзм прийняття рiшень в умовах спiльної власностi.

Насправдi, об`єднання спiввласникiв - лише один з локальних прикладiв керування спiльним.

Читайте Елiнора Острома при нагодi - http://rabkrin.org.ua/mediawiki-1.15.1/index.php?title=КЕРУВАННЯ_СПІЛЬНР�Рњ

Цитувати

myrena2

myrena2

06.02.2012 12:26:10

Василь, я це все розумiю. Але проти того, щоб люди свою неввiчливiсть прикривали вiдсутнiстю ОСББ.

ОСББ не вiдомо коли ще буде створене, враховуючи опiр зацiкавлених сторiн та пасивнiсть значної частини мешканцiв, а жити по-людськи потрiбно тут i зараз.

А то може так бути, що створимо ОСББ для всiх, а охочi до розправ iнiцiатори почнуть "полювання на вiдьом", прикриваючись головуванням в об`єднаннi.

Тут особисто менi, як писав ОКС - "коммунiзм", нафiк не потрiбен! Вистачить i можновладцiв.

Цитувати

snap

snap

06.02.2012 15:09:23

Неввiчливi люди не переймаються прикриванням i виправданням, бо себе такими не вважають )
I я пiдтримую Вас, що миритися з неввiчливiстю, яка зачiпає нас, не є правильним.
Я лише про те, в який спосiб це робити краще. Щоб ситуацiю розв`язати, потрiбно здобути механiзм, за допомогою якого бiльшiсть власникiв зможе встановити спiльне правило, в тому числi для неввiчливої меншостi. В iншому випадку, у боротьбi з неввiчливiстю дуже мало ефекту. Як зараз, наприклад. Ми робимо зауваження тим, хто ставить машини на газони, вiшаємо їм на скло оголошення, псуємо їм власнiсть (категорично проти таких методiв), а результатiв та немає. Для того щоб вони були, потрiбно рiшення, яке матиме пiдтримку бiльшостi, а для того, щоб меншiсть змушена була рахуватися з рiшенням бiльшостi, потрiбно його ухвалити в легiтимний спосiб. У нашому випадку, за допомогою ОСББ.

Ухвалене спiльно рiшення унеможливлює й "полювання на вiдьом". Бо "полювати" дозволено лише в тих межах, якi встановленi спiльним рiшенням. Безперечно, можуть бути виключення. В пошуках вiдповiдей на практичнi запитання рiк тому я створив соцiальну мережу для спiввласникiв багатоквартирних будинкiв - proosbb(.)info. Щодня нею користуються до тисячi представникiв об`єднань спiввласникiв зi всiєї країни. Часом, спливають жахливi випадки, коли керiвництво перетинає усi межi. Втiм, тi, кого ми обираємо, можуть дозволити собi забагато лише тодi, коли тi, якi обирають роблять це можливим своєю байдужiстю.

На жаль, я не зможу в цьому роцi придiляти дуже багато уваги нашому ОСББ. Але я обов`язково докладу всiх зусиль, щоб воно в нас було i працювало.

В третьому будинку треба допомогти Дмитру. Вiн дуже старається i робить дуже багато для того, щоб цей механiзм здобути. Але йому важкувато, бо пiдтримка в цiй справi мала. Всi наче i хочуть, але спромогтись на суд не наважуються.

За останнiх два роки я стiльки нашумiв рейдерськими об`єднаннями вiд Костржевського, що рiшення для ваших двох будинкiв лягло в проекти декiлькох законодавчих iнiцiатив. Можливо, вже за короткий промiжок часу таке поняття як членство в ОСББ зникне. Всi, хто володiє квартирою в будинку, в рiвнiй мiрi зможуть брати участь в управлiннi спiльною власнiстю. Цi iнiцiативи вже знаходяться на останнiх етапах ухвалення. Є ймовiрнiсть, що саме так ми i вирiшимо в двох будинках проблему рейдерських об`єднань. Але поки такого рiшення ще немає, то не варто зупинятися. Треба готуватись забрати вашi ОСББ через суд.

Допоможiть у цьому

Цитувати

Docent30

Docent30

06.02.2012 15:23:37

я получил платежку за отопление мест общественного пользования при том что БАТАРЕИ БЫЛИ ХОЛОДНЫМИ ((((( 18 грн, 3 под. 13-а дом

директор сказал что сейчас проверит инжинер, что б через 30 минут набрал, наберу отпишусь.

а в маштабах комплекса и с каждой квартиры по 18 грн. пожно и уголовное дело получить за кражу грошиков )))

Цитувати
<< 511 512 513 514 515 ... 621
Архів