тоха
10.07.2011 12:18:28
кто покупал квартиру на этапе когда дом уже сдан? подскажите как происходит оформление. Почему еще не выдают документы, подтверждающие право собственности, интересно в чем там проблема
vitaller
28.10.2011 17:04:50
А что с отоплением, когда включат?
vitaller
21.03.2012 18:01:09
Почему все так плохо с оформлением прав собственности на квартиры в этом доме. Вот уже год, как дом введен в эксплуатацию, а "воз" и нынче там.. Звоните весной, осенью, зимой, весной, летом... Что так? Никому не интерестно?
Ruslan162
09.05.2012 21:48:02
Цiлком пiдтримую iнiцiативу об`єднати спiльнi зусилля для з`ясування обставин не видачi документiв. Хоча обставини начебто зрозумулi: у Столицi стверджують що їм бракує якогось документа вiд головного управлiння з житлового забезпечення. Шукаю однодумцiв для написання спiльного звернення вiд мешканцiв будинку до забудовника щодо письмового пояснення проблеми та початку пiдписання основних договорiв.
Nanka
15.05.2012 12:11:10
Телефонувала сьогоднi в Столицю, результат був передбачуваний :"Плануємо отримати документи на початку липня"....i так щомiсяця. Можливо серед нас є толковий юрист? Який зможе написати колективне звернення до Столицi. Звiсно, якщо з юридичної сторони це буде вiрно i можна очiкувати на якийсь результат, а не просто писульками займатися. Допоможу з отриманням пiдписiв у жильцiв 097-908-33-26
vitaller
04.08.2012 14:32:02
Продолжаем тему об оформлении прав собственности на квартиры. Столица говорит начала оформление 20-40 квартир. Вытяг с БТИ действует до конца сентября. Когда наконец то оформят документы "мычат", толком сказать ничего не могут. Кто что знает?
Ruslan162
05.08.2012 10:07:33
Потрiбно разом iти до керiвництва. Коли я приходжу в офiс, то оформлення документiв якимось "магiчним" чинном вiдкладається iще на мiсяць. Можливо з приходом групи iнвесторiв, вони хоча б якусь певну вiдповiдь дадуть i почнуть кудись рухатися. Останньою "перлиною" жанру була вiдповiдь у вiддiлi оформлення що усi документи вже у головному управлiннi житлового забезпечення. На моє запитання: де це управлiння знаходиться, я почув що (цитую): "вони ДЕСЬ на лiвий берег переїзджали". Як можна не знати де знаходиться структура, вiд якої залежить порядок видачi документiв на право власностi, менi в голову не вкладається. Далi ще цiкавiше. Коли я поцiкавився у головному управлiннi житлового забезпечення (ГУЖЗ) що вiдбувається з офрмленням прав власностi по Крмаського,9 мене направили до Марущака. У його вiдомствi "Житло-iнвест", як я зрозумiв це пiдроздiл ГУЖЗ, що займається саме оформленням прав власностi. Марущак вiдповiв що всi вiдповiднi документи уже в "Столицi". Я знову телефоную в "Столицi" i уточнюю у них, на що вони вiдповiдають: (цитую) "Якщо пан Марущак так сказав, то нех вiн вам їх (документи) i видає. Кому вiрити?? Давайте з`ясовувати разом.
Руслан 097-559-32-28. Iнвестор Крамського,9.
vitaller
07.08.2012 05:18:27
Тогда надо собирать инициативную группу. Пора ехать всем вместе к руководству.
vitaller
03.09.2012 16:06:12
Оформляют права собственности.
vitaller
02.10.2012 14:41:46
Тариф за комуслуги в 4,5 грн. в этом доме. Кто что думает? В соседних домах на верховинной 35 и 37 тот же самы жек. Тариф 2,2-2,5 грн. Почему крамского 9 чуть ли не в два раза тариф выше?