Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 30-32 (Киевгорстрой)

aaa

aaa

17.10.2009 10:11:47

2 lego :
І Я приєднуюсь до привітаннь нового сусіда. До речі з переплануванням необхідно прискоритись адже будують стіни Вашої квартири!!!

Цитувати

aaa

aaa

17.10.2009 10:31:14

2 lego :
Щось погано читав, у Вас 19 поверх, а будувати почали 18, квартиру Вашого сусіда з низу:)))

Цитувати

Анна-Н

Анна-Н

17.10.2009 12:02:06

ааа, спасибо за фото! Я вчера вечером опять была рядом с домом, сделала пару фото, но скину только в понедельник.
Сегодня получила массу позитива, зашла в магазин "Рошен", купила конфет в конфетницу, прошлась по рынку "Демиевский", купила свежего мяска, овощи :) и жуть как захотелось перейти через дорогу и пойти домой, только этаж мой еще не построили :(

Цитувати

aaa

aaa

19.10.2009 07:14:42

Якось дуже жваво йде дискусія по створенню ОСББ, навіть починаю здогадуватись через який проміжок часу після переходу на баланс нашого обєднання у всього будинку відключать воду та електроенергію:))))

У питанні створенні ОСББ фактично існує лише одне "военне" питання - хто гасить заборгованість за спожиті неплатниками комунальні послуги. Я маю наувазі послуги, що входять до кварплати.

Цитувати

Alisa

Alisa

20.10.2009 09:45:28

Здравствуйте, уважаемые соседи! Думаю напрасно уважпемый сосед ааа столь пессиместичен и плохо думает о жильцах дома как о хронических неплательщиках, если Вы думаете, что Новобудова или какая - либо другая контора не будет вытрясать деньги с должников, то Вы глубоко сомневаетесь, все эти структуры очень сильно активничают если дело касается денег- передают дела в суд, прекращают подачу услуги по каждой задолжавшей квартире. Весь этот арсенал средств есть на вооружении и в ОСББ, насколько я в курсе, создается юридическое лицо со своим штатом сотрудников, в том числе и юрист по договору для борьбы с неплательщиками. Так что мне кажется не стоит из-за мнимой угрозы частного случая передавать наш общий дом в руки разгильдяев, работающих в этих обслуживающих структурах, дабы потом не страдать от их безхозяйственности и безразличия!

Цитувати

aaa

aaa

20.10.2009 10:43:06

2 Alisa.
Я не песимістично налаштований та в ніякому випадку погано про людей не думаю, проте Я реаліст, Я впевнений, що Новобудова, чи як їх там, буде вести претензійно-позовну роботу і т. д.
Обслуговування будинку на належному рівні насправді дуже складна річ, яка в самому примітивному вигляді складається з двох частин - надання якісних послуг мешканцям та стягнення з мешканців плати за них. Без останньої частини не буде першої. Повірте, що вчасна сплата за комунальні послуги нажаль не одна з чеснот наших громадян. Тому був написаний попередній пост, з питанням де буде брати гроші ОСББ для оплати електоенергії, опалення, вивезення сміття і т. д. Перелік витрат величезний і є декілька нормативних документів, які їх врегульовують.
Щодо юристів, які будуть боротись з неплатниками, вибачте, але це фантазії, Я не буду оплачувати компослуги (не буду жити в квартирі) і ніякі юристи з мене ні одної копійки не стягнуть, а у звязку з недоотриманням грошей від мене, моїх сусідів і т. д. Ви не зможете викликати електрика, включити ліфт, чи винести сміття. Нажаль це реальність.
Alisa, ОСББ це не панацея від всіх бід та недоліків. Я за осознаний вибір, а не вибір тому що десь разгильдяи и бездельники, а ми щось створимо і все буде клас.

Цитувати

PG1693

PG1693

20.10.2009 12:13:18

Те що сваї не б`ють це добре, бо свайна технологія - це технологія минулого тисячоліття. Технологія буріння сердловин з подальшою заливкою арматури бетоном хороша тим, що бетон розповзається ялинкою і покращує зчеплення з землею та збільшує площу опору.

Зі створенням ОСББ у нас можуть бути складнощі, оскільки три будинки будуть здавати в різний час. Допоки третій будинок збудують, то перший КМБ вже підключить до ”Новобудови”. Хіба що всі інвестори з першого будинку відмовляться укладати договори з ”Новобудовою”, але в це мало віриться.
Недавно слухав по радіо інтерв`ю з мером одного міста, здається Кременчука, так він сказав, що тепло подали в усі будинки, крім будинків де багато боржників та в ті де є ОСББ, тому що жителі цих будинків економлять і подають тепло в будинки пізніше!

Про вікна. У мого знайомого в приватному будинку я побачив такі ж вікна як у нас в будинку тільки коричневого кольору. Виявляється дійсно такі вікна не дерев`яні, а покриті зверху декоративною плівкою. У нас це зроблено з зовнішнього боку вікна. За словами знайомого вікна покриті декоративною плівкою значно дорожчі від звичайних білих.

lego : вітаю нового сусіда!

Анна-Н : скидайте на форум свої фотки, а то погода зараз така, що новіших мабуть ніхто не зробить.

Цитувати

PG1693

PG1693

20.10.2009 13:49:56

На wikimapia написано, що координати нашого будинку: 50°24`20"N 30°30`56"E

3 km від центру (Київ)

http://wikimapia.org/#lat=50.4044832&lon=30.5167365&z=16&l=37&m=b&v=8&show=/13550221/uk/%D0%91%D1%83%D0%B4%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%83

Цитувати

Анна-Н

Анна-Н

20.10.2009 13:54:05

ВОНИ ПРАЦЮЮТЬ :)

Цитувати

Анна-Н

Анна-Н

20.10.2009 13:58:41

тяпница 16.10.09 - 18.30

Цитувати
<< 100 101 102 103 104 ... 420