Святошинский р-н, пр-т Леся Курбаса, 7-Б (Аркада)

шуня

шуня

05.05.2011 14:05:18

Шановнi iнвестори Курбаса 7-б! Звертаюсь до Вас з проханням про можливiсть надати допомогу в нормативно-правових документах (Закони, Укази, постанови накази) щодо питань
1)порядку здачи дома.
2) порядку заселелення,
3) Порядку надання послуг ЖКУ до отримання свiдоцтва права власностi.
4)Порядку отоплення квартир до отримання свiдоцтва права власностi.
5) Оплата послуг (в нашому варiантi) за тепло коли ми писали заяви.
Деякi нормативнi домунти є, але щоб звертатись в суд необхiдно вивчити все.
Якщо є якiсь практичнi напрацювання, невiдмовлюсь.

Знаю, що це довгий час, (тим бiльше мене попередили, понад 1-2 роки, навiть до Євросуда) але виходу небачу i хочу навчитись захищати свої права.

Спонукало мене до такого рiшення сьогоднiшня розмова з Виноградом нач. ЖЕК, який категорично наголосив на сплатi за послуги коли писали заяву. Я не збiднiю i сплачу. Але....
Мiй телефон 254-91-94. Телефонуйте. Всiм буду вдячний.

Цитувати

Предс

Предс

05.05.2011 18:37:50

Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 20 травня 2009 р. N 529
ПОРЯДОК
формування тарифiв на послуги з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй

Послуги надаються вiдповiдно до затвердженого (погодженого) рiшенням органу мiсцевого самоврядування тарифу, його структури, перiодичностi та строкiв надання послуг. Копiя такого рiшення є невiд`ємною частиною договору про надання послуг.

Ещё нет распоряжения об утверждении тарифа содержания дома. Обычно распоряжение выходит через несколько месяцев. Постараюсь узнать ситуацию с тарифом по дому.

Цитувати

шуня

шуня

06.05.2011 05:22:32

Да втому то i справа, що договiр вiдсутнiй, лише тiльки заява. В якiй необговорено про те що будуть платити тi якi написали заяви за весь будинок. Я маю на увазi тi хто написав заяви (18 iнвесторiв) сплачуюють за отоплення всього дому. Тобто 20000 гривень, якi якоби сплатила будiвельна органiзацiя розкинули на заявникiв.

Цитувати

шуня

шуня

06.05.2011 05:25:11

А деякi навiть ремонту не починали, лише заяву написали i теж прийшла квитанцiя.

Цитувати

JD1

JD1

06.05.2011 06:09:43

Ну тут все хитро, не подкопаешься. Мне пояснили-мы платим (те кто писал "заяви")не за весь дом, а только за свои метры. Остальное оплатила "Аркада" или строители, неважно. Просто тариф промышленный. Я думаю, что так и есть-просчитывал. А вот по-поводу справедливости самой процедуры выставления счетов только тем, кто просился на ремонт-это, конечно, спорный момент. Ладно в части электричества-это может и правильно, но по отоплению-100%, по меньшей мере, несправедливо.

Цитувати

JD1

JD1

06.05.2011 06:13:20

Кстати, может кто помнит (кто писал)-была ли фраза (в "заяве") о том, что обязуемся оплатить все расходы или что-то подобное. Именно на это делают акцент, когда спрашиваешь а на каком основании платить и т. д.

Цитувати

шуня

шуня

06.05.2011 08:55:42

Лично мне Яремчук говорил, что оплата обойдётся 200-300 грн. А в заявлении ми писали, за електроенергию, вивоз мусора, отплення квартири. Слова Яремчука "за отоплення платити не будете".

Вопрос ко всем если знаете. Кто конкретно платил за отопление всего дома. Написал письмо в прокуратуру и в налоговую. Но для облегчения розбирательства нужно уточнение. Собираю все письма и документи для обжалования в суде.

Цитувати

JD1

JD1

06.05.2011 10:19:14

Опять же, только в разговорах-якобы платил банк "Аркада". Но если это так-как они это все оформляли документально. Наверное, как-то можно

Цитувати

шуня

шуня

06.05.2011 10:54:45

Хто писав заяви пiдтвердiть будь ласка коли саме ми писали заяви. Як менi памьять не змiнює 10-15 лютого цього року. Бо в мене в заявi стоїть дата не моєю рукою 11 листопада 2010 року.

Цитувати

шуня

шуня

07.05.2011 05:50:01

SergiyP:
Я про одне, а ви (в т. ч. й iншi представники "групи" Аркада, як зговорилися)...

Сергiю, будь ласка зателефонуйте менi 254-91-39.

Цитувати
<< 188 189 190 191 192 ... 201
Архів