ЖК "Відпочинок", Святошинский р-н, ул. Отдыха, 9а (Stolitsa Group )

Babrun

Babrun

24.05.2014 10:57:11

MIL: Как у Вас, уважаемые жители, дела с интернетом? Телесистемы Украины просто достали....

Теж не було iнета пiсля грози (в понедiлок прийшов ввечерi додому, а нета нема). Наступного дня залишив заявку через сайт, через 30 хв передзвонили (оскiльки був на роботi, то попросив, щоб подзвонили ввечерi, що вони i зробили). Наступного дня прийшов технiк, прийшов пощупав, сказав, що не в мене, треба лiзти у пiдвал, а ключiв немає (по ходу в результатi того, що балакав з техпiдтримкою ввечерi, зачку вiн отримав зранку, коли був вже у нас). Ще наступного дня, ввечерi знов прийшов той самий технiк, iнет перевiрили - все ок. На питання в чому була причина - та фiг його знає, бо в дiвалi теж все цiле i робоче.

Одним словом - вiд заявки до iнета 2-а роб днi.

Цитувати

duma_key

duma_key

24.05.2014 13:13:24

MIL: Как у Вас, уважаемые жители, дела с интернетом? Телесистемы Украины просто достали....

В мене проблем не було за 2 мiсяцi. Пакет без телебачення. 15/100Мб + доплачую за видiлений IP. Але також вважаю, що один провайдер це неприйнятно в сучасних умовах...

Цитувати

SLOBAS

SLOBAS

24.05.2014 13:34:23

Bosservis: Добрий вечiр, "вiдпочиваючi".
Хочу Вам подякувати за пiдтримку. Всi позитивнi...

Добрый день!
Я живу в 13 доме.
Спасибо Вам за качественный сервис, когда у меня бывают гости, они завидуют, какие у нас работают охранники!
Вопрос к Руслану: почему вы против организованного сбора батареек?
Мы разместили пластиковый контейцнер у консьержа месяц назад, с целью их доставки на утилизацию. Но охранник сказал, что вы запретили. Что в этом по-вашуму плохого?
Мы живем в таком прекрасном месте, каждое утро просыпаемся под пение птиц, нельзя не думать при этом об экологии.
Хочеться хоть маленький вклад внести в сохранение нашей планеты.
А вы на корню рубите благие начинания...

Еще один вопрос, который хотелось-бы обсудить на форуме: по поводу раздельного сбора отходов (сотрировка пластика хотя-бы).
В Киеве есть компании, которые этим занимаются (Гринко например).

Уважаемые жильцы ЖК Видпочинок!
Концепция нашего ЖК предполагает высокий уровень экологического сознания, а значит бережное отношение к окружающей среде!

Что выдумаете по этому поводу?

Цитувати

Intel_Inside

Intel_Inside

24.05.2014 15:10:19

SLOBAS, поддерживаю Ваши инициативы )

Цитувати

Bosservis

Bosservis

24.05.2014 17:15:23

SLOBAS:
Добрый день!
Я живу в 13 доме.
Спасибо Вам за качественный сервис, когда...

Добрий день, шановний SLOBAS.
Дякую Вам за теплi словаю Я не проти збори i утилiзацiї вiдпрацьованих елементiв живлення та будь-якого iншого ресурсу, але вважаю, що це повинно вiдбуватись в бiльш акуратнiшому виглядi (обрiзана 5-ти лiтрова пластикова баклашка - погодьтесь не зовсiм достойний контейнер для вказаної процедури). Дуже поважаю Вашу турботу за наколишнiм серидовищем, i якщо Ви органiзуєте для цього мiроприємства достойнi умови, то жодних заперечень не буде.
Дякую.

Цитувати

СанечеГ

СанечеГ

24.05.2014 21:23:41

vadimlp77:
Трешек вроде полно еще от застройщика, например в 10-м доме. Или вас цена не...

Почти все распродали, выбора особо нет

Цитувати

merm

merm

25.05.2014 17:39:09

SLOBAS:
Добрый день!
Я живу в 13 доме.
Спасибо Вам за качественный сервис, когда...

+1
поддерживаю и батарейки и разделения отходов!

Цитувати

Babrun

Babrun

26.05.2014 07:02:03

Панове, для тих хто питав про шумоiзоляцiю:

Зараз вдома, i на поверсi 14 грає музончик (бац-бум-бац-бум). Грає наче не громко, але бац-бум чути чiтко (по вiдчуттям, хай краще перфоратором в сусiднiй квартирi бацають). В мене посудомийка працює (шум 48 Дб), то музон я б сказав на рiвнi.

ПС: я на 11-му

ПС2: для тих хто питав про шумоiзоляцiю висновок, якщо полюбляєта музон типу бац-бум, то вона мубть таки треба. Або Вашим сусiдам треба...

Цитувати

Anatolka

Anatolka

26.05.2014 09:13:05

Пiдтримую роздiльнi бачки для смiття та окремо для батарейок!

Цитувати

dart

dart

26.05.2014 13:34:03

Щодо контейнерiв для смiття - це точно має входити в компетенцiю ЖЕКу i я думав, що в комплексi є контейнери для смiття, яке пiддається переробцi, а якщо їх досi немає, то потрiбно форсувати це питання з ЖЕКом.

Щодо батарейок - колись сам цiкавився проблемою, але в Українi не знайшов куди можна здавати, тому по можливостi вивожу батарейки за кордон i там здаю. Скиньте, будь ласка в ПП про те, куди ви зараз здаєте батарейки.

Цитувати
<< 532 533 534 535 536 ... 571
Архів