JStas
08.07.2012 07:58:55
Странно, многие начинают продавать на уровне котлована или когда есть этажей 5, а тут уже почти весь дом выгнали и только появилась информация о нём... Почему-то неактивно обсуждается, нет фото стройки. Настораживает... хотя для меня объект очень привлекателен и по цене и по размещению!
ali
09.07.2012 19:12:59
Сегодня начали рассылать договор о бронировании.
Кто-то уже изучал?
Expert_Y
09.07.2012 21:32:42
Там не зовсiм договiр бронювання. Там договiр агентських послуг з менеджером, формально IГБ на себе нiяких зобов`язань/вiдповiдальностi не бере. Прововiдносини виникають мiж двома фiзособами, гарантiй що вам продадуть в кiнцевому варiантi саме певну квартиру i за фiксованою цiною нiяких.
obolon2011
10.07.2012 15:24:00
2Expert_Y.
Маєте на увазi, що тi 16000 якi беруть зараз, як задаток, до пiдписання договору у жовтнi - це все може бути розводом i цiна може бути зовсiм iншою, та й квартиру за вами не закрiплюють? Пардон, а що ж менеджер говорить, що цiм самим (16000) вони бронюють квартиру за вказаною цiною? Бреше, падLюка?
Expert_Y
11.07.2012 12:10:54
obolon2011 :
По - перше це нiякий не задаток, - це договiр надання послуг. А тому в разi якщо ви не отримаєте квартиру за цiною, яка в ньому прописана, вам просто - напросто повернуть кошти i все (був би це договiр задатку можна було б претендувати на повернення грошей в подвiйному розмiрi, або через суд намагатися зобов`язати продати вам квартиру за фiксованою цiною).
По - друге там забудовник не є стороною, стороною є менеджер, який наскiльки я розумiю навiть не є працiвником забудовника, тому забудовник на себе жодних зобов`язань зараз не бере.
З iншої сторони, тут у IГБ можуть бути iмiджевi втрати, не думаю, що вони захочуть всiх iнвесторiв в жовтнi масово кинути, i в односторонньому порядку пiдняти цiну. Хоча...
tralala
11.07.2012 14:02:31
Да, уже смотрела этот "договор надання послуг")). Ох и закрутили))п.1.3.4. Можливе бронювання Об"экту. Почему Можливе???если это, как расказывает манеджер, и есть бронирование.. О бронировании там нет ни слова.
Не понравилось, что не указываеться квадратура квартиры и цена, что и доказывает о том, что квартира за мной не закрепляется. Зато указываеться стоимость обьекта.
brat77
11.07.2012 14:45:28
Я тоже смотрел етот договор...
В конце договора есть АКТ ВИБОРУ ОБЄКТУ
в етом акте указывается цена, номер квартиры
obolon2011
11.07.2012 20:13:32
А ким в цьому випадку виступає менеджер? Якi у нього документи i взагалi, на якiй пiдставi (довiренiсть) вiн здiйснює цю дiяльнiсть - агентство? Щось мало вiриться, що 16000 не пiдуть десь у Багами до жовтня... Якi думки, хтось вклав вже договiр?
tralala
12.07.2012 18:21:31
brat77: Я тоже смотрел етот договор...
В конце договора есть АКТ ВИБОРУ ОБЄКТУ
в етом...
Да, по много численным требованиям заказчиков.. они уже внесли коррективы в договор.
brat77
18.07.2012 14:21:38
Неужели ни кого не заинтересовал обьект?
Был в отделе продаж, вроде народ приходит и приходит подписывает договора один за другим!
Как говорят менеджеры половина дома уже зарезервировано!