godskitchen
14.07.2014 19:54:41
Oksi_8: За необхiдностi органiзацiї, та здiйснення ремонтних робiт рекомендую звертатись...
извините, но точка сантехники без установки за 600грн, - это доступная цена?)
lvov
15.07.2014 07:57:22
Знову ж таки. У кожного свої статки! Для когось 600 грн. дуже навiть доступна цiна. Скажiмо 6000 грн. за точку - кусається. Все, що нижче - доступно.
Це я так не дуже доречно жартую. :)))
На справдi 600 грн. за точку вiдверто забагато, цiна завищена напевно у двiччi.
250 - 300 грн. розводка за точку - нормально, як вважаете, Сусiди?
lvov
15.07.2014 19:58:00
Шановнi Сусiди!
А скажiть будь-ласка, чи не насторожує Вас iнше, а саме такса за пiдйом лiфтом у нашому будинку будматерiалiв для проведення ремонтних робiт за цiною одного пiдйому в 50 грн.? Така сама ситуацiя i з вивозом смiття з поверхiв.
Думаю "ЛIФТЕР" непогано заробить на нашому незнаннi.
Проста математика: у пiд`їздi порядка 70 квартир. У будинку близько 200. За пiдйом на поверх 50 грн. Нехай в день з кожного пiдїзду по 10 квартир здiйснять пiдйом на лiфтi ремонтних матерiалiв. Отримаємо 1500 грн. За мiсяць 45000 грн. Як Вам заробiток? А якщо 20 квартир у день з пiд`їзду, а якщо ще бiльше?
Цiкаво, а шановний пан Тiмакин (начальник приватного ЖЕКу "Берiзки") в темi? Чи можливо в долi? У кого якi думки на цей рахунок?
Воно ж звичайно: " без ЛОХА и жизнь плоха!".
Без нас ЛОХIВ, на яких ВОНО - високоосвiтчений "бiзнесмен-лiфтер" Вова думає нажитися.
З повагою, В.
OksiGn
15.07.2014 20:05:30
Як менi сказали друзi, якi нещодавно заїжджали в новий будинок, така схема дуже поширена.
Що я можу сказати, обурює i дуже, але нiчого не поробиш, як я вже зрозумiла, вони тiльки роздають обiцянки-цяцянки i не роблять в належний термiн.
I тут вже залишається тiльки радiти (на жаль), що хоть так, бо пiдйом без лiфтiв був би ще дорожчий.
OksiGn
15.07.2014 20:07:24
I ще одне питання, що є бiльш дивним, якщо в мене є лiчильник i будинок на балансi ЖЕКу, то чому я повинна платити по 1,5 грн/кВ, а не по стандартним тарифам?
OlyaKolya
18.07.2014 07:22:09
Вiдповiдь на Ваше питання проста: тому що будинок не має власної поштової адреси i тому вiн поки що не у власностi фiз осiб, а на балансi юр особию тому i тариф для юр осiб.