arman
07.07.2014 09:08:17
Доброго дня.
Якщо тут є хтось, хто щось знає про будiвництво ЖК "Пiвденний квартал" по вул. Строкача 9, м. Київ, вiдгукнiться.
Чи варто iнвестувати в цей проект?
Як перевiрити надiйнiсть замовника/забудовника?
Буду вдячний за будь-яку iнформацiю та об`єктивне обговорення!
Дякую!
arman
07.07.2014 13:12:52
Зi свого боку я мав зустрiч з менеджером у вiддiлi продажу. На словах все звучить досить переконливо, але я не є фахiвцем у документацiї i не юрист, а там дещо складно i накручено у них. З копiями пакету документiв вони пропонують ознайомитись, але лише по мiсцю.
Можливо у когось є додаткова iнформацiя по забудовнику ТОВ "Пiвденний квартал" (до недавна ТОВ "Сiрiус-25"), СП ТОВ "Ком`юн-Трейд", їх взаємодiї та надiйностi.
Бiльше всього насторожує вiдсутнiсть готової проектної чи робочої документацiї, яка нiби-то оновлюється - власне цiкавить чи це тiльки на цьому об`єктi так, а надiйнi об`єкти стартують лише пiсля повного погодження всiх дозволiв i т. д. чи це типове явище для сучасних новобудов.
Буду вдячний за будь-яку iнформацiю!
GeorgeM
08.07.2014 06:28:48
arman, это очередной объект Войцеховского - почитайте про его ЖК, вроде Мега Сити, Печерского Бастиона, Соснового Бора, Молодежной Инициативы... Все перечислять не буду - их под 3 десятка, но все они с серьезными проблема. Непосредственно по этому объекту, проект был готов давно - за годы до перекупки его Войцеховским, а вся хитрость в том, что у Ком`юн-Трейд есть договор о совместном строительстве с коммунальным предприятием "Спецжитлофонд", заключенный по решению главы КГГА, но я нигде (кроме реестра судебных дел) не нашел информации об участии данного КП в строительстве объекта, так что тут дополнительные проблемы могут и с этой стороны возникнуть - вариант тупого захвата доли КП откидывать нельзя (Войцеховский таким уже занимался).
arman
08.07.2014 13:29:44
Дякую за вiдгук, GeorgeM.
Виглядає це все сумно.
Я так розумiю, з огляду на iншi об`єкти СiтiГруп чи УКО, що кожен наступний їхнiй об`єкт це забезпечення можливостi за рахунок нових iнвестицiй ще трохи помусолити попереднi проекти, - так, дивись, може якийсь i завершиться з тих, що рокiв 10 назад починались... А поки люди страждають i на щось там надiються, капiтал десь крутиься...
Ще раз дякую за iнформацiю!