ЖК "Львовский", Петропавловская Борщаговка, ул. Львовская

Tanushka1408

Tanushka1408

23.10.2013 14:53:40

oceanblue: Очень жаль, что мы ни одну проблему так и не решили. И то, что мусор сжигают, мы...

Просто суперрр... все поддерживается... а то как-то ваще на один асфальт смотреть ваще не то, а летом жара будет прямо в окно... ибо у меня первый этаж... да и ваще красота должна быть вокруг домов !!!!

Цитувати

Adelaida

Adelaida

23.10.2013 15:11:31

Отримала вiдповiдь вiд Державної екологiчної iнспекцiї України:

Вiдповiдно до ст.152, засмiчення територiй побутовими та будiвельними вiдходами, викидання, вивантаження смiття в невстановленому мiсцi, а також його спалювання недопустимi.

Якщо ж, людина порушує правила та розпалює вогнище у недозволених мiсцях або пiдпалює листя, смiття чи траву, законодавством про адмiнiстративнi правопорушення передбачено накладення штрафу. А за порушення вимог пожежної безпеки людина може притягуватися до кримiнальної вiдповiдальностi.

Починаючи боротьбу iз палами у своєму населеному пунктi, ви повиннi знати, що закон у будь-якому випадку на вашiй сторонi. Викладенi вище факти є непереборним доказом того, що спалювання рослинних решток несе численнi загрози здоров’ю людини. Керуючись статтею 50 Конституцiї України, яка гарантує кожному безпечне для життя i здоров’я довкiлля, кожен з нас має законне право боротися iз палами.

Про пали мiсцевими жителями кориснiше повiдомляти дiльничному мiлiцiонеру, а також мiсцевим органам влади.

Вам варто дiзнатись, чи мають мiсцевi органи влади (всiх рiвнiв) додатковi рiшення щодо неприпустимостi спалювання листя. Якщо спалювання ведеться спiвробiтниками житлово-комунальних управлiнь, слiд скаржитись на них вищестоящим органам – в житлове управлiння, управлiння з благоустрою, мiськвиконком. В такому випадку значно кориснiше посилатись на рiшення самих мiсцевих органiв.

Якщо скарга не задоволена, слiд скаржитись на мiсцевi органи влади, що її не задовольнили в Державну екологiчну iнспекцiю у Київськiй областi (тел.: (044)257-52-91), пожежну службу, мiськiй санiтарно-епiдемiологiчнiй службi i в прокурату.

Вагомим буде пiдготувати заяву у вiдповiдностi до чинного Закону України «Про звернння громадян». Приводимо приклад.

Начальнику _______________________

Вiд кого (ПIБ, мiсце проживання).

__ числа __ мiсяця __ року в __ час на територiї ______ (мiсцезнаходження палу вказати максимально точно, уточнивши вулицю, сквер, номер будинку, бiля якого спалювали листя) невiдомi менi лиця (двiрник и т. i.) палили сухе листя (Або смiття — в залежностi вiд ситуацiї. Iнший варiант — “горiло чи було пiдпалене сухе листя/смiття”. Описувати порушення слiд в залежностi вiд того, що ви бачили насправдi.). Вигорiло бiля __ м2 територiї (площа вигорiлої територiї вказувати необов’язково). Це призвело до пошкодження __ дерев i кущiв (якщо це було).

В результатi цього пiдпалу вiдбулось забруднення атмосферного повiтря, чим було порушено право гарантування на безпечне для життя i здоров’я довкiлля, гарантоване ст. 50 Конституцiї України i ст. 9 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища».

Крiм того, були порушенi норми Правил утримання житлових будинкiв та прибудинкових територiй i/або правил утримання зелених насаджень в мiстах i iнших населених пунктах України.

ПРОШУ подiбнi правопорушення не допускати (— для житлового господарства).

У вiдповiдностi до ст. 20 Закону України “Про звернення громадян”, а також враховуючи той факт (варiант — “... оскiльки я з сiм’єю регулярно проживаю в будинку, що розташований порчу з мiсцем спалювання смiття … ”— далi по тексту), що протягом цього мiсяця через пiдпали листя (чи смiття) менi доводиться постiйно дихати цим димом

ПРОШУ

скоротити термiн розгляду цiєї заяви до 15 дiб.

Дата Прiзвище, iнiцiали

Пiдпис

Цитувати

Tanushka1408

Tanushka1408

23.10.2013 15:15:18

tort: Уважаемый застройщик и его представители, так переживающие за заключение договоров...

СПАСИБО Леопольду!!!! Классный фильм, но так ходить не хочется по ЖЭКам...

Цитувати

Adelaida

Adelaida

23.10.2013 15:25:23

так на всякий случай, если кто-то еще раз увидит сжигание мусора:
дiльничний iнспектор мiлiцiї Територiя обслуговування:
с.Петропавлiвська Борщагiвка
капiтан мiлiцiї
Береговий Андрiй Миколайович
Адреса, телефон:
примiщення адмiнiстративної дiльницi №40
с. П.П. Борщагiвка, вул. Я.Мудрого 1а.
тел. (04598) 7-90-69

Цитувати

Happylife

Happylife

23.10.2013 16:07:18

Adelaida: Отримала вiдповiдь вiд Державної екологiчної iнспекцiї України:
Вiдповiдно до...

спасибо за информацию!!!я им писала, мне не ответили. теперь если что буду звонит милиционеру, посмотрим как он реагирует))

Цитувати

Happylife

Happylife

23.10.2013 16:10:13

Kobe4: toothoff, ну я это написал. и что теперь? Не возьмете меня в свою кучку бунтующих...

я всегда за уважать друг друга, вот и все. каждый из нас на своем этапе в нашем жк и проблемы у всех разные и повторю от этого они не становятся менее или более важными. важно все, каждая деталь. а пишу не для того чтоб прилетели из другого конца города инвесторы, а дабы те кто будут покупать квартиры у застройщика в этом жк или в других, имели ввиду, что есть такие нюансы. вам не важно, а кому-то важно дышать свежим воздухом и быть здоровым. я бегала и ругалась и просила все лето и прорабами и тд, не реагировали потому писала. чтоб опять же говорю будущие инвесторы знали.
И можно вас попросить немножко уважения к женскому полу пожалуйста, не забывайте что вы мужчина, а я девушка, не надо меня называть "одной"
а вообще мне непонятно почему вы так строго, создайте свой сайт и там разрешения раздавайте, что и кому писать.
а так что мы все в одно лодке и давайте будем жить дружно и уважать вопросы и потребности друг друга, а не будем как сельрада моя хата скрая ничего не знаю

Цитувати

Tanushka1408

Tanushka1408

23.10.2013 16:20:21

Да спасибо ВАМ огромное за то, что решаете эти проблемы.... ведь да мы тоже скоро будем жить там....

Цитувати

AlexeySchiriy

AlexeySchiriy

23.10.2013 20:31:18

TaraTashki: Подзвонили пiдписувати Основнi договора по Волинський, 3... правда все одно платимо...

А чого 7%, ми ж 1% платили при пiдписуваннi ПД ???? З ВП говорили що остається 6% платити 3000(4000) гр нотарiус???? Якщо я не мiняю ПД, а просто пiдписую ОД, то плачу 6 чи 7%???

Цитувати

hedgesitter

hedgesitter

23.10.2013 23:23:06

сегодня на "новой" что-то обещали--даст Бог, будет опыт.
это вечер, Волошкова2-6, Волынская1 заселён меньше, но картинка уже(!) та-же и будет ху-же. Телефон... качества не требуйте.

Цитувати

hedgesitter

hedgesitter

23.10.2013 23:26:00

там же, около 21:30... а зимой?////

да,уточню,(479 ветка "н .к") 569-я стр. Margo-обещает объявления (на собрание 26-го) расклеить...вот

Цитувати
<< 528 529 530 531 532 ... 732
Архів