Заробітчани

ОКО

ОКО

30.04.2007 16:35:55

Харч, ты тут типа судьи, да?Сам решаешь, кому быть или не быть?
Вот в этом, в вашей ограниченности, зависти и подхалимстве к более удачливым и сильным и тёмной злобе ко всему и всем на вас-же непохожим и основа менталитета провинциала.
Хоть Киевский университет им. Т. Шевченко и общение, работа в городе и облагородили тебя до определённой степени. Ты просто интеллектуал и гумманист среди своих сородичей мигрантов перекати-поле! :)

"Я завжди буду ждати тебе зі свіжими ідеями, від яких пахне життям, оновленням, креативністю"
Спасибо, друг мой на добром слове, ты очень добр и любезен!

Цитувати

ОКО

ОКО

30.04.2007 16:39:42

оптимистка: Вот сижу и мучаюсь догадками-что означает "струшений Борода"?
Борода, поделитесь,...

Оптимистка, как рекомендовал в своё время Изгой, даже не пытайтесь найти рациональное понимание ВСЕМУ что пишет-думает Харч. Как выразился сам Харч-"Це хвороба". Безусловно, Харч позитивный и в принципе честный парень, но у него семь пятниц на неделе...

Цитувати

kharch

kharch

30.04.2007 16:41:29

Оптимістка, все правильно.
Звичайно, часто я перекладаю з російської, "потрясен" - "струшений".
Запропонуйте краще.
А Ви так зразу кинулися захищати Вашого симпатика!
Юліана захищати не треба.
10,000 таких воїнів як Юліан пететрахали 100,000 арабів разом з радянськими совєтніками в сінайській компанії 1967 року.
Так що Ви, як козачка, підсвідомо відчуваєете споріднену душу.

Цитувати

ОКО

ОКО

30.04.2007 16:54:18

После рассуждений о жидёнке Жириновском, новая волна пропаганды "синайских мудрецов"?
Харч, что это за СИОНИСТСКАЯ пропаганда на мирном сайте?!Зачем она здесь?
И что за пошлости кто кого и где "пере... хал"?Я уверен Юлиану(я так понимаю, это новоё-старое имя Бороды)от твоего своеобразного юмора не очень весело...

Цитувати

оптимистка

оптимистка

30.04.2007 16:59:18

kharch: Оптимістка, все правильно.
Звичайно, часто я перекладаю з російської, "потрясен"...

Предлагать ничего не буду (уж мне ли давать советы в украинской орфографии!), все равно у меня ассоциации не с потрясением, а со стряхиванием :)))

Цитувати

kharch

kharch

30.04.2007 17:07:08

ОКО: Харч, ты тут типа судьи, да?Сам решаешь, кому быть или не быть?
Вот в этом, в...

ОКО, я тут не суддя а типу віртуально спілкуюся.
Не намагайся копіювати Ізгоя в своїх висновках - далеко не кращий зразок.
Ніхто не може розраховувати на те, щоб його всі і на 100% зрозуміли.
Тим паче, коли якісь ідеї йдуть в дисонанс з твоїм власними абсолютньо природна реакція - відмахнутися і сказати "нісенітниця, чуш, булшіт".
Нічого поганого не бачу в тому, щоб похвалити людей, які дійсно заслуговують похвали.
Я маю знайомого єврея, чудового скрипаля. Він мене називає генієм. Я йому заздрю, бо я б себе генієм не назвав. Не можу робити компліментів, якщо вони надуті. Бачу це своїм недоліком, оскільки правильно сказане гарне слово покращує твоє оточення - життя стає приємнішим.
Інколи я відчуваю, що витрачаю занадто багато часу на цей форум. Поточна робота це дозволяла, але мене чекає нова робота, мрія всього мого програмістського життя, тому мабуть логічніше буде скоротити тут своє перебування. Маю, нарешті, стати професіоналом, щоб відкрити для себе нові горизонти і не заважати вільно дихати корінним Киянам.

Всім гарного настрою і чудових вихідних!
Планую відпочити з сім`єю пару тижнів на колесах в Криму.
Якщо там є life ;), буду заходити на форум і з насолодою читати ваші пости.
Ні - значить відпочинете від мене протягом пари тижнів.

Цитувати

оптимистка

оптимистка

30.04.2007 17:10:46

Ой, Харч, не знаю, как там насчет родства душ у нас с Бородой, но я точно никого не перетра.... ла (физиология не та:)))-а за предков не в ответе:)))

Цитувати

kharch

kharch

30.04.2007 17:15:59

Просто зручне слово. Перебити було б неправильно - там не всі загинули.
Лукашенко (мабуть таємна симпатія ОКО, дарма що селюк) завжди перетрахує свій парламент.

Цитувати

ОКО

ОКО

30.04.2007 17:23:52

ОКО, я тут не суддя а типу віртуально спілкуюся.
Не намагайся копіювати Ізгоя в своїх висновках - далеко не кращий зразок"-

Ну и что ты опять делаешь?Опять судишь, точнее-осуждаешь тех, кто не помещается в твоё заскорузлое прокрустово ложе...

"Ніхто не може розраховувати на те, щоб його всі і на 100% зрозуміли"
Никто, кроме тебя :)

" відмахнутися і сказати "нісенітниця, чуш, булшіт"."-
твоё любимое занятие!

"Нічого поганого не бачу в тому, щоб похвалити людей, які дійсно заслуговують похвали"-
у тебя это получается по принципу-кукушка хвалит петуха, за то что хвалит он кукушку!

"Я маю знайомого єврея, чудового скрипаля. Він мене називає генієм"-
теперь весь форум должен считать тебя ГНЕИЕМ?Очень хоцца?
:)
"Інколи я відчуваю, що витрачаю занадто багато часу на цей форум. "-
взаимно, у меня те-же мысли.

"Поточна робота це дозволяла, але мене чекає нова робота, мрія всього мого програмістського життя, тому мабуть логічніше буде скоротити тут своє перебування"-
опять по америкам рванёшь?ну удачи, человек без роду-племени...

"Маю, нарешті, стати професіоналом, щоб відкрити для себе нові горизонти і не заважати вільно дихати корінним Киянам.
"
Бог тебе в помощь, друже!

Счастливо отдохнуть, старайся быть добрее с окружающими...

Цитувати

Эля

Эля

30.04.2007 18:54:54

Око.
А вы умеете быть милым!Послали к Харчу - отличная компания!

"Коренные жлобы в Киеве водятся, но что Вы хотите при таком государстве с таким уровнем бедности и убогости граждан"...
И мысли Вас посещают светлые, так зачем же сразу доставать топор войны? Или Вы цивилизовано общаетесь только с "равными"?

Цитувати
<< 33 34 35 36 37 ... 111
Архів