СССР - это наша с тобой судьба и биография

kharch

kharch

13.01.2012 15:07:57

Друже, ти дай ще GPS координати того пам`ятника, то ми (бандерлоги) вышлемо команду лiквiдаторiв.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

14.01.2012 08:03:35

Харч, не торопись, пройдет время и вы - "ликвидаторы" - еще будете ходить к этому и подобным памятникам и цветы возлогать у подножия. Как делали в свое время-))

Цитувати

kharch

kharch

14.01.2012 08:13:15

Мрiя помираючого комунiста...
Тiльки не розумiю як такi мрiї якимося чудно фантомним чином змогли переселитися в тiло ще молодого i нiби рацiонального дядька.
Рок-н-рол мертв, а я еще - нєт!
Iдальго, свєтлоє будущее не пережило навiть ублюдочно малої тривалостi життя на свої теренах. Тобто бiльшiсть людей мала щасливу нагоду бачити хеппi-енд цього моторошного ладу. Без особливих катаклiзмiв локомотив економiки перейшов на iншi рейки з дороговказом до свiтлого i щасливого майбутнього. Ну а якщо багато людей забули пристiбнути ремнi та купити туристичнi путiвники по новiй країнi i тепер стоять на мiсцi i пищать i не знають куди йти - вони зможуть це вирiшити. Треба тiльки згадати, що не треба надiятися що дядя Сталiн зробить щасливим наше дитинство. Дитинство i так щасливе. А от щоб зробити щасливим всi iншi частини життя людина повинна працювати в першу чергу головою, а потiм вже iншими частинами тiла.
Так що, шановний Iдальго, згадай про свою голову i трохи починай працювати.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

14.01.2012 15:36:14

"Когда я умру, на мою могилу нанесут много мусора, но ветер времени безжалостно сметет его." (с)
Вот это, шановный Харч, сейчас и происходит. Несмотря на все потуги десталинизации, несмотря на всю мощь пропагандистской машины не только постсоветских государств, но и всего "демократического" западного мира, спустя 20 лет, прошедших со дня гибели Союза, простые люди в России на день рождения вождя несут цветы на его моглилу, на Украине на свои деньги ставят ему памятники, и что самое приятное, что большинство этих людей именно "молодi i нiби рацiональнi дядькi."

"А от щоб зробити щасливим всi iншi частини життя людина повинна працювати в першу чергу головою, а потiм вже iншими частинами тiла."
Харч, ты иди и эти банальности бюджетникам рассказывай - врачам, учителям, научным работникам, военным. Мне не нужно. Я на материальную сторону своей жизни ни в одном из своих постов не жаловался. Если ты из того, что я пишу, улавливаешь только личную озабоченность своим благосостоянием, то я безсильно развожу руками. Каждому свое, как говорится

" Без особливих катаклiзмiв локомотив економiки перейшов на iншi рейки з дороговказом до свiтлого i щасливого майбутнього."

Подобную фразу мог написать либо человек, проживший 20 лет в вакууме, либо человек не обремененный способностью наблюдать, собирать информацию, ее анализировать и делать выводы. Это я мягко выражаюсь, чтобы ты опять не обиделся. Какое, нах, светлое будущее?Ты молись, чтобы нынешний экономический кризис не решили теми методами, что и в 14 и 39 годах прошлого века. А Украине, в лучшем варианте этого светлого будущего ( т. е. без новой мировой войны), уготована роль колонии. Со всеми соответствующими атрибутами колониальной жизни.

Цитувати

kharch

kharch

14.01.2012 17:17:10

Мiй шановний друже!
Просто дивно, що ти ще не органiзував стiйких бастiонiв для захисту всiх тараканiв землi. Їм прийшлося дуже туго. З ростом кiлькостi базових станцiй мобiльного зв`язку у них вiдiбрали право на життя! Популяцiя в мiстах, навiть в студентських гуртожитках катастрофiчно скоротилася. Дзвони бьють за невинно знищенними!
Давно пора пiдняти питання особистої гiгiєни у вихованнi хрюшок, якi би вiдмовилися валятися в грязi! Самi вони це не осилять. Якщо не буде Сталiна Хрюлiна, який жорсткими мiрами не наведе порядок у свинячому стадi i не вивезе найбiльш брудних i грязно-активних свиней на будiвництво бiломорканалу, який подасть воду для забезпечення санiтарно гiгiєнiчних заходiв для популяцiї свиней, то всiх їх поглине хвиля бруду, смороду i геноциду!

Ну, насправдi, все - не так сумно.
Знайдуться двоногi, якi в цьому роцi удостоєнi проводити ЄВРО-2012 - вони спасуть поросят вiд геноциду. Адже сало - наш нацiональний продукт.

Шановний друже!
Твоя совiсть - чиста, ти - активний, розумний, заробляєш на достойне життя, не зможеш зупинити 3-ю свiтову чи 3 вiтчизняну вiйну. Про що тобi хвилюватися? Тiльки про те, як збiльшити свiй спокiй, оптимiзм, та здатнiсть приймати тверезi рiшення i не заблукатися в мiлiонах комунiстичних фантомiв якi блукають теренами цiєї стражденної територiї.

З повагою та симпатiєю, твiй друг Харч.

Цитувати

kharch

kharch

21.01.2012 13:44:13

Твереза стаття за патрiотизм
http://pda.pravda.com.ua/articles/id_6919564/
Моя думка: щасливим можна бути i в бочцi. Якщо культивуєш в собi те, що дозволяє насолоджуватися життям сьогоднi. Якщо живеш духом а не матерiєю. Саме на це є священним правом вибору. Вибирати свою долю i боротися за щастя без прив`язки до iзмiв!
Позитивна частина патрiотизму є любов до землi де народився, любов до сусiдiв - близьких i далеких. Намагання зробити добро людям, що тебе оточують.

З наступаючим днем соборностi!

Цитувати

Анджей

Анджей

21.01.2012 18:06:54

Харч а как-же вышиванки-шаровары, героические подвиги украинского флота в виде казаков на чайках, операции оун в карпатских лесах в борьбе за незалежнисть неньки и т. д. Непорядок.

Цитувати

kharch

kharch

22.01.2012 16:56:15

Анжей, жалкую, що не догодив твоїм смакам патрiотизму.
Але тут - вiльний форум.
Можеш продовжити свiй список.

Цитувати

Анджей

Анджей

22.01.2012 18:38:00

Саша я летом в Цель-ам -Зее когда смотрел на арабов у которых в лапатах толстые пресса купюр достоинством в 500 ойро патриотические примеры как-то в голову не приходили. И если напомнить немцам или австриякам про Сталинград
то кроме улыбки на их лицах вряд-ли что проявится..

Цитувати

kharch

kharch

23.01.2012 08:47:01

Отож там так i написано.
Хто крутий - той космополiт.
А хто нiщо - той поцреот.
Ну чого це я в тему про СРСР поклав думаю дехто I. вже здогадався.

Цитувати
<< 40 41 42 43 44 ... 65
Архів