Ситуация в Украине

Бакс-Мани

Бакс-Мани

03.02.2014 16:31:50

Фифа, вам же никого не жалко?
А преступления- дело рук бандерлогов-майданщиков и их кормильцев- международных провокаторов.

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

03.02.2014 16:43:54

Структура и механизмы «мирных» захватов «майдановцев»
http://dissident-ua.org/post/74727358037
Теперь о технологии штурма. Сразу оговорюсь, что с друзьями побывал в нескольких точках акции, в том числе стояли у входа ОГА, рядом с “Беркутом” и ребятами-антимайдановцами, потому своими глазами увидел, как организовывается штурм и что эффективно против него работает:
1. ЭТО НЕ НАРОДНЫЙ ШТУРМ!!! Кто утверждает обратное - КРУГЛЫЙ ИДИОТ!!! В город прибыло 200 западенцев: вчера на 10 машинах т. н. “Автомайдана”, сегодня на поезде. На месте они устанавливают контакт с оргкомитетом, который поступает в их распоряжение. Дальше на месте они все действия совместно координируют. Кроме того, местный оргкомитет организовывает платных штурмовиков (ландскнехты) из местных ПТУшников и футбольных фанов (платят по 350 грн.);
2. Структура толпы для штурма выглядит следующим образом: штаб - 5-7 чел. западенцев + 2 наших из оргкомитета, дальше наш оргкомитет (организаторы местного майдана), ядро - 100-150 западенцев, нанятые ПТУшники и футбольные болельщики - 500-700 чел. + бригадиры для них, толпа симпатиков - это остальные;
3. Отдельно остановлюсь на западенцах. Человек 30 - чистые боевики, в военном камуфляже, некоторые в военных касках. Бросаются в глаза четкость организации по военному принципу, подчиненность и порядок выполнения приказов. Именно они ведут толпу на штурм;
4. Технология штурма: - эмоциональная накачка - 1-1,5 часа;
- заготовленные лозунги для казацкого края “Побили козака (Гаврилюка), Чи стерпимо? (типа такого)”;
- по кругу ездят машины, усиливая сигналами эмоциональный фон;
- обвинение местной власти во всех грехах, вызов “ее на ковер”, в любом случае - требование отставки;
- западенцы задают тон, вкрапление выступлений местных майданеров (для приземленности на территорию), плач матери, стих поэта…;
- на завершение выступление истеричного западенца, требование пустить народ (по Конституции! :)) в местный орган власти (на прием :)), дальше - штурм. Кстати, представители штаба постоянно общаются с кем-то по телефону (докладывают), по всей вероятности со штабом в Киеве.

Цитувати

Фифа

Фифа

03.02.2014 17:05:45

"Беркут" стрелял по людям летальными крупнокалиберными спецбоеприпасами с твердосплавным сердечником, предназначенными для принудительной остановки автомобля путем пробития и разрушения двигателя.

http://starshinazapasa.livejournal.com/753201.html

http://www.youtube.com/watch?v=fmlkVqeKOag#t=102
http://www.youtube.com/watch?v=zuS9UuwpRbE

Это останется на вашей совести!

Цитувати

kharch

kharch

03.02.2014 17:06:36

Фiфа, я не думаю що Бакс тут заробляє.
Вiн розумнiший i заробляє по iншому.
А тут не наскiльки популярний форум, та i аудиторiя не зомбується.

Як не дивно, але є багато ображених, гальмонутих, маргiнальних викинутих на узбiччя долею та вихованням людей яким слово "Бандера" перемикає розум i включає якогось пропагандиського робота зомбi, який синтезує кацапськi речовки про стабiльность, бандєрлогов, фашистов, а кто прiдєт к властi?
У мене є друг, йому 73 роки - хiрург на пенсiї. Син воєнного. Батько - українець, мати - росiянка. Кар`єра - Одеса. Пiд пенсiю переїхав у Київ. Людина енциклопедичних знаннь, повнiстю подiляємо з ним думку про комунiстичну партiю, СРСР. Але тiльки но речi торкаються його росiйської iдентичностi - вiн як бiоробот. З ним абсолютно не можливо говорити.
Як говорила прiснопамятнка Люда Янкуович - глаза такiє лєдяниє.
I як ота кукла зi звуком: "бандєровцi, фашiсти, iзбiлi бєркут цєпямi, плодамi революцiї воспользуются падонкi".
Це просто капєц! Говорити - не можливо. Тому тiльки я розумiю що ми завернули за ситуацiю в країнi - зразу перемикаюся на щось iнше, чи вислуховую цi звуки кукли, дякую i кладу трубку.

Всiм вдачi!

Venceremos!

Цитувати

Фифа

Фифа

03.02.2014 17:38:36

Харч, щодо хiрурга який проти СРСР це зрозумiло. Вiн став заробляти в рази бiльше нiж за часи комунiзму. Грошi вирiшують його прихильнiсть. I я можу зрозумiти, чому медики так зазомбованi. Медична мафiя страшнiше нiж регiонали. Вони завжди будуть покривати злочини влади, тому що влада покриває їх злочини. Рука руку миє. Спитайте у морзi на Оранжирейнiй, якi ще злочини покривають судмедексперти!?
Щодо Бакса, якщо вiн не заробляє на фейках, та так активно захищає бандитiв, тодi вiн сам злочинець. Iншого не може бути. А це ще ганебнiше.
Як можна виправдовувати вбивства, катування, пiдпал майна громадян!??
Як можна не бачити страшного грiха, що коється базкарно? Це можуть виправдовувати тiльки диявольськi обранцi.
Я розумiю, що бiльша частина схiдної України взагалi безбожна i ми маємо справу з людьми, для яких головне тiльки грошi. Все решта - романтика iнфантильних бандеровцiв.
Але зараз дуже цiкавий час. Багато хто пише, що змiнився свiт. На переднiй план нарештi виходить духовнiсть та людянiсть. I українцi це вiдчувають на своїй долi.
Я впевнена що переможе духовнiсть. Бо грошей вже в Українi немає, нажаль та, можливо, нащастя.
Слава Українi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

03.02.2014 17:43:37

Харч, раз ты употребил в посте кличку "кацапськi", хочу тебя спросить: украинский народ- кто это, на твой взгляд? Только этнические украинцы? Граждане государства Украина? Люди, проживающие в Украине? Все люди, в том числе граждане других государств и проживающие в других странах (Канаде, России), как-то связанные с Украиной и считающие себя украинцами?
Только ответив себе, прежде всего, на этот вопрос, ты поймешь своего друга-хирурга.

Цитувати

kharch

kharch

03.02.2014 17:51:08

Героям слава!
Про хiрурга - не той випадок.
Якраз при СРСР вiн заробляв бiльше, бо пару раз їздив в Малi (Африка).
А в Києвi працював в травмпунктi i, так вже вiн вихований, не мiг сказати "дай, тодi зроблю". Вiн робив - потiм злився - на владу, яка платить хiрургу вищої квалiфiкацiї 2тис грн за мiсяць, на невдячних клiєнтiв, якi за ремонт машини викладають тисячi, а за ремонт складного перелому кажуть "спасiба". Така вже натура. Його вже не переробиш - врештi решт йому набридло жебракувати в травмпунктi i вiн пiшов на пенсiю - в 73 роки.
Ви абсолютно правi, Фiфа про духовнiсть. Люди вiдривають вiд себе, жертвують час, грошi. Солiдарнiсть, почуття лiктя - це справдi надихає.
Хоча мене сьогоднi вразив допис Тетяни Чорновiл про байдужiсть киян - якi чомусь вирiшили що всю справу зроблять за них полум"янi революцiонери.
Адже так воно i є - бiльшiсть почитує укрправду, обком, цензор, дивиться 5-й та громадський канал i полум`яно спiвчуває майданiвцям, автомайданiвцям. Воно так - час грошi. Але давайте тодi, шановнi в недiлю не будемо тинятися по пивбарам, а вiднесемо себе та свої грошi на майдан.
Якщо кожний, хто спiвчуває революцiї прийме участь матерiально та особисто - ненавистна влада завалиться швидко i без болю.
А так ця рана, яка так непокоїть Бакса буде кровоточити довго i нудно.

Venceremos!

Цитувати

kharch

kharch

03.02.2014 18:00:21

Бакс-Мани: Харч, раз ты употребил в посте кличку "кацапськi", хочу тебя спросить: украинский...

Бакс, я вже згадував колись. Моя бабуся, царство їй небесне, була чистокровною кацапкою. Крала брагу i мати її сварила що не може вигнати iз-за неї самогону.
Ну то й що?
Кацапство, Бакс - це залити очi i бурмотiти щось про щастя i мiр ва всьом мiрє. Кацапство - це лiзти до iншої країни i розповiдати якi тут всi неповноцiннi бандєровци. Кацапство - це прiнуждать сосєдєй к мiру, к согласiю, к паразумєнiю воєнними методами. Бо на таможнi - теж вiйна. Сусiд, який прагне бути добрим - так не робить. Вiн не розповiдає як жити iншим сусiдам. А кацапи - розповiдають. Бо вважають себе найрозумнiшими.
I чим тупiша людина - тим найрозумнiшою вона себе вважає.
Тому, не ображайся, Бакс. Ти - автентичний щирий спiв-вiтчизник.
Я з задоволенням гляну тобi в очi i потисну руку.

Вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

03.02.2014 18:07:52

Фифа: Харч, щодо хiрурга який проти СРСР це зрозумiло. Вiн став заробляти в рази бiльше...

Фифа, как вам страшно жить в таком окружении. Регионалы- все бандиты. Милиция- все бандиты. Врачи- бандиты еще страшнее регионалов. Власть- "диявольськi обранцi". Жители Восточной Украины- безбожники и корыстолюбцы. Даже бандеровцы- и те инфантильные. Ваш оппонент в споре на форуме- преступник.

Может быть, все-таки вы успокоитесь и постараетесь, нет, не понять- услышать другое мнение о событиях? Что нет черного и белого, что с обеих сторон конфликта есть преступники и негодяи, есть жертвы и есть честные, убежденные в своей правоте люди? Не будет в гражданской войне правых и виноватых, как не будет победителей, только побежденные и жертвы.

Цитувати

Фифа

Фифа

03.02.2014 18:37:22

Да, Бакс, мне жутко от того в какой системе мы живем.
Как это не парадоксально, но в нашей стране те, кто должен стоять на защите прав и здоровья наших граждан, в большинстве своем преступники (убийцы, коррупционеры и воры).
Жители восточной Украины в большинстве своем умные люди. Но они настолько долго опускались меньшинством до уровня раба, что они уже свыклись с этой шкурой. И они искренне !!!! не понимают, как можно хозяину перечить.
Я очень хорошо слышу все мнения. И не смотря на то, что мне блевать охота от Чечетова, Кернеса, Лукаш, Колесников и ко, я даже их слышу.
И вас услышала. Ничего оригинального. Циничная провокация и вранье.
А гражданской войны вы не дождетесь, как бы вы ее не провоцировали.
Мирный протест- это суд небесный для дьявольской орды. Если вы еще это не поняли, то мне вас жаль. Ничего не происходит без воли Божьей. Все скинули маски. Здравствуй, Колесниченко!
Слава Украине!

Цитувати
<< 24 25 26 27 28 ... 112
Архів