Позняки-2, пр. Григоренко, 12 - стройплощадка 2, (Киевгорстрой)

Lusya

Lusya

25.08.2012 06:20:34

to Magic : Спасибо, я уже смотрела эти сайты. Кстати, я прозванивала эти сайты, - у кого-то сейчас нет 70 профиля, а кто-то к 70-му профилю ставит пакет 32мм, а я хочу 44. Некоторые рекламируют новые профиля, типа, немецкие.
А у Вас какой стеклопакет ? 32 или больше? И сколько обошлась ваша конструкция- я не помню уже писали вы цену или нет? Вы плинтуса ещё не выбросили ? можно будет в субботу к вам зайти ? я буду на доме после 11.00.

Цитувати

PECHENEGI

PECHENEGI

25.08.2012 09:19:50

Здраствуйте. Дом проснулся, запели перфораторы, зажужжали болгарки и застучали молотки, Джамшуты уже позавтракали. В связи с этим вопрос, почему я вынужден слушать эти звуки в свой выходной день, а у меня как у соседа разрешения на ремонт не спрашивали. Юристы проснитесь, ведь это нарушение моих прав и прав людей проживающих в доме, детей вынужденых днем спать под такой грохот. Ремонты делают все, но надо планировать работу так чтобы она не мешала другим. Даже в будни надо в доме делать пару часов тишины, чтобы дети поспать могли. Считайте мое послание предупреждением, реакция на шум будет адекватна силе производимого шума, но в рамках действующего законодательства.

Цитувати

Lusya

Lusya

25.08.2012 09:48:15

Доброе утро! Дорогие соседи, одолжите козлик на недельку:) Высота 1 метр. Нужен срочно, можно даже сегодня. Буду очень признательна.

Цитувати

Jhenya

Jhenya

25.08.2012 15:16:37

нас соседка просила не шуметь с 14.00 до 16.00 у нее ребенок, никаких проблем, делаем паузу ) а выходные таки да, нельзя вообще.

Цитувати

Lusya

Lusya

25.08.2012 17:03:33

Соседушки ! Что ни у кого козлика нет ? Или заняты все ? Или на форуме никого нет? Отдолжите козлик на недельку !

Цитувати

Egoshua69

Egoshua69

25.08.2012 18:46:41

PECHENEGI: Здраствуйте. Дом проснулся, запели перфораторы, зажужжали болгарки и застучали молотки,...

Я не сплю. Наприклад сьогоднi я одним з перших почав шумiти перфоратором. Бо умови iснування менi в квартирi КГС не забезпечiв на потрiбному для моїх дiтей рiвнi. Тому i ремонт. Оскiльки працюю увесь тиждень на роботi, то не маю потрiбної кiлькостi часу для ремонту. Звичайно, що це - порушення.
Оскiльки я за законнiсть, то не змiнюючи своїм принципам, вiдповiм на Ваше, сусiд, запитання, навiть якщо воно звернеться i проти мене. Перед законом усi рiвнi. Вiдповiдно до Закону України «Про забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення», з 22:00 до 8:00 шум вiд будь-яких видiв дiяльностi в житлових примiщеннях не повинен перевищувати рiвень, встановлений санiтарними нормами. Тобто заборонено гучний спiв, викрики, користування звуковiдтворювальною апа­­ратурою та iншими джерелами побутового шуму.
Проведення ремонтних робiт, що супроводжуються шумом, також забороняється у святковi та вихiднi днi — цiлодобово. Але... але.
Власник примiщення, в якому вiдбуватиметься ремонт, зо­­бо­­в’язаний повiдомити мешканцiв прилеглих квартир про початок зазначених робiт. За згодою мешканцiв ремонтнi роботи можуть проводитись у святковi та неро­­бочi днi.
За шум у невстановлений час з перевищенням санiтарних норм передбачено адмiнiстративну вiдповiдальнiсть. Вiдповiдно до статтi 182 Кодексу України про правопорушення, недотримання вимог законодавства чи iнших нормативно-правових актiв щодо захисту населення вiд шкiдливого впливу шуму тягне за собою попередження або накладання штрафу на громадян у сумi вiд 80 до 255 гривень.

Правила користування примiщеннями житлових будинкiв, прийнятi ще 8 жовтня 1992 р. постановою Кабiнету Мiнiстрiв України N 572 також забороняють голосно спiвати i кричати, користуватися звуковiдтворювальною апаратурою та iншими джерелами побутового шуму з двадцять другої до восьмої години; проводити у робочi днi з двадцять першої до восьмої години, а у святковi та неробочi днi цiлодобово ремонтнi роботи, що супроводжуються шумом.

26 вересня 2002 року Київська мiська рада прийняла рiшення № 47/207, яким затвердила Правила з дотримання тишi в громадських мiсцях у мiстi Києвi. Правила забороняють у столицi гучний спiв, викрики, включення на повну потужнiсть радiоприймачiв, телевiзорiв, створювати шум при використаннi виробничого обладнання та iнструментiв, пiротехнiчних виробiв, створювати iнший шум в будинках, гуртожитках, на вулицях, прибудинкових територiях та в зонах вiдпочинку в нiчний час з 22-00 до 8-00.

Не можна також проводити ремонтнi та будiвельнi роботи в житлових будинках, квартирах, офiсних примiщеннях, пiдприємствах торгiвлi та громадського харчування (ресторани, бари, кафе, заклади розважального та грального бiзнесу), розташованих в житлових будинках, у вбудованих i прибудованих до житлових будинкiв нежитлових примiщеннях, без попередження мешканцiв прилеглих жилих будинкiв, житлових примiщень про початок робiт i час їх завершення. Нормативний рiвень шуму на весь час проведення ремонтно-будiвельних робiт в прилеглих житлових примiщеннях i прилеглих будинках не повинен перевищувати 40 децибел. Забороняється проводити вказанi роботи з 21-00 до 9-00 та у святковi i неробочi днi впродовж доби.

Цитувати

Egoshua69

Egoshua69

25.08.2012 18:47:34

Правилами заборонено слухати радiо i музичнi фонограми при вiдкритих дверцятах i вiкнах автомобiля, як на стоянках, так i пiд час руху машини. При цьому, якщо в салонi ввiмкнена магнiтола, музика не повинна чутися на вiдстанi бiльше п`яти метрiв вiд транспортного засобу.

Навiть в’їзд приватного автотранспорту з 22-00 до 7-00 на прибудинкову територiю не дозволяється правилами. В’їзд на прибудинкову територiю жилих будинкiв i паркування впродовж доби на непристосованих стоянках автотранспорту пiдприємств, установ i органiзацiй заборонений протягом всiєї доби.

Робота музичних ансамблiв у ресторанах, барах, кафе й iнших закладах громадського харчування, на концертах, танцювальних площадках дозволена до 23-00. При цьому повинен бути такий рiвень шуму, щоб у розташованих поблизу будинках вiн не перевищував 40 децибел вдень i 30 - у нiчний час. Таке саме обмеження передбачене при роботi рiзного технологiчного устаткування, вентиляцiйних систем, телевiзорiв, радiоприймачiв, музичних iнструментiв i "засобiв iндивiдуальної трудової дiяльностi". Якщо ж торговi пiдприємства, ресторани, бари, кафе, розважальнi й гральнi заклади розташованi в житлових будинках, то рiвень шуму не повинен перевищувати 30 децибел.

Звертаю особливу увагу на те, що шум на захищених об`єктах при здiйсненнi будь-яких видiв дiяльностi не повинен перевищувати рiвнiв, установлених санiтарними нормами для вiдповiдного часу доби, тобто це означає, що 8-00 до 22-00 можна використовувати перфоратор, вмикати музику, але так, щоб вони не створювали шум, бiльший за 40 децибел.

Вiдповiдальнiсть

Як вже написав вище, стаття 182 Кодексу про адмiнiстративнi правопорушення визначає адмiнiстративну вiдповiдальнiсть за порушення правил додержання тишi в населених пунктах i громадських мiсцях. Це можуть бути попередження або накладання штрафiв на громадян вiд 5 до 15 неоподаткованих мiнiмумiв доходiв громадян i штраф вiд 15 до 30 неоподаткованих мiнiмумiв доходiв громадян суб’єктам господарської дiяльностi. Тобто мiнiмальний штраф для громадян становить 85 грн! Якщо порушники не вгамовуються, вступає в дiю друга частина статтi 182, у якiй говориться, що дiї, передбаченi частиною першою цiєї статтi, вчиненi особою, яку протягом року було пiддано адмiнiстративному стягненню за такi ж порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян вiд 15 до 30 неоподаткованих мiнiмумiв доходiв громадян iз конфiскацiєю звуковiдтворювальної апаратури, пiротехнiчних засобiв, iнших предметiв порушення тишi або без такої i на посадових осiб та громадян – суб’єктiв господарської дiяльностi – вiд 50 до 150 неоподаткованих мiнiмумiв доходiв громадян iз конфiскацiєю звуковiдтворювальної апаратури, пiротехнiчних засобiв, iнших предметiв порушення тишi. Тобто в вашого сусiда можуть вiдiбрати дриль або перфоратор.

Цитувати

Egoshua69

Egoshua69

25.08.2012 18:55:24

Пункт "е" статтi 46 Закону України "Про забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення" визначає за порушення вимог щодо додержання тишi та обмежень певних видiв дiяльностi, що супроводжуються шумом, пiдприємство, установа, органiзацiя, громадянин - суб`єкт господарської дiяльностi сплачує штраф у розмiрi вiд п`ятдесяти до чотирьохсот п`ятдесяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян. У разi, коли пiдприємство, установа, органiзацiя або громадянин - суб`єкт господарської дiяльностi не припинили порушення пiсля застосування фiнансової санкцiї, вони сплачують штраф у розмiрi ста вiдсоткiв вартостi реалiзованої продукцiї, виконаних робiт, наданих послуг.

Рiшення про стягнення на правопорушникiв приймає по частинi 1 статтi 182 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення адмiнiстративна комiсiя при виконавчому комiтетi мiської чи районної ради, а – адмiнiстративнi протоколи за частиною 2 направляються до суду, де стягнення на правопорушникiв накладає суддя.

Як дiяти

Обов’язки виявлення i документування фактiв порушення тишi покладенi на працiвникiв мiлiцiї. Щоб притягнути до вiдповiдальностi порушникiв i навести порядок, громадянам, яким порушники не дають вiдпочивати, потрiбно зателефонувати до мiлiцiї. Пiсля прибуття працiвникiв мiлiцiї вимагайте складення протоколу, без протоколу факт порушення громадського порядку не буде вважатись таким що вiдбувався. Також можна написати i зареєструвати в мiлiцiї заяву на iм’я начальника РВВС, в якiй потрiбно вказати що вiдповiдно до ст.2, 4, 5, п.26 ст.10 Закону України «Про мiлiцiю», з приводу порушення мешканцями квартири № __ в буд ___ по вул. ______ вимог законодавства про дотримання тишi в громадських мiсцях ви просите притягнути їх до вiдповiдальностi вiдповiдно ст.182 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення, забезпечити в межах своїх повноважень дотримання тишi у вихiднi та святковi днi цiлодобово, а в робочi днi з 22.00 до 08.00 годин та виконання мешканцями квартири № __ в буд ___ по вул. ____ Закону "Про забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення" i Правил користування примiщеннями житлових будинкiв.

Можете викликати мiлiцiю i буде складено проти мене протокол. Я не свиня - дверi мiлiцiянтам вiдчиню i штраф сплачу. Але перфоратор не вiддам- я в нього закохався.
Однак... однак.... тодi я стану дуже злий.......i уважний. Я почну, наприклад, чатувати на всi машини (особливо приватнi) тих сусiдiв що на мене поскаржаться, якi будуть приїзджати на прибудинкову территорiю у заборонений час i тодi протоколи будуть складенi на iнших.
Мiра терпiння i мiра бажання. Такi делiкатнi речi, я Вам скажу...:-))
Так що раджу якось миритися..... менi з машинами та iншими шумами, якi менi зможуть завадити.... на мiй, наприклад, вибагливий розсуд. А iншим сусiдам - з моїм перфоратором "Де Волт" та улюбленим вiзочком - китайцем, який возить для мене вантажi (бо вiн такий гарнюнiй). Це коллективне помешкання, а закон - як дишло. Тим бiльше у руках того, хто його знає.

Доречi - цей пост вважаю публiчним повiдомленням усiх сусiдiв про те, що я працюю по ремонту у вихiднi. Так що я свiй хiд зробив.......

Цитувати

PECHENEGI

PECHENEGI

25.08.2012 19:07:24

Egoshua69: Правилами заборонено слухати радiо i музичнi фонограми при вiдкритих дверцятах i...

Добрый вечер. Вот и получается, все все знают, а делают по своему.

Цитувати

Egoshua69

Egoshua69

25.08.2012 19:42:11

Я не это хотел сказать. Но это Ваше дело, как судить.
Я хотел сказать, что мы все что-то всегда нарушаем. Просто есть везчи, которые значительны и существенны и действительно не дают жить нормально, а есть вещи, с которыми соседи могут и иногда должны мириться.
Вот, например, у меня появился пару дней назад сосед - этакое чудо самопринятия решений.
Во время постройки дома и установки электросчётчиков другое чудо 3-й секции - электрик ЖЕНЯ установил мне запитку на счётчик квартиры соседа (который в то время изчё и близко на горизонте не был и как я понял, стал собственником недавно).
Я обнаружил это после того, как дом был уже запущен под заселение, а электрику приняли в ЖЕКЕ и в Киевэнерго. Зная закон, я не стал лезть и что- либо менять, резонно думая, что мой счётчик - у этого соседа подключён. Какая разница -слева счётчик или справа? В крайнем случае прийдёт кто либо из Киевэнерго и всё пояснит что и к чему. Тем более, что менять и лазить в считок на уровне монтажа я прав не имею. Это прерогатива Киевэнерго и только его (даже не ЖЕКА. Прошу не обобщать с включением выбитого автомата).
Пару дней назад сосэдо пришёл принимать квартиру и вызвал ЖЕНЮ.
ЖЕНя, сообразив, что это его вина, сбрехал Сосэду, что я сам подключился и ворую у него электроэнергию (42 киловатта), хотя я принимал квартиру у Ник Ника и при опознание неправильного подключения сообщил мне об этом электрик Юра (Женя был в отпуске). Так что свидетели были. Так вот - сосед позвонил мне домой и сообщил моему ребёнку о том, что будет жаловаться на меня в Киевэнерго. После того, как сын мне это на работу передал, я стал звонить ЖЕНЕ. Тот трубу не берёт. Я отправил ЖЕНЕ СМС о том, чтоб не дурковал и типа я знаю где он и с кем и что морозит соседу о воровстве.
Женя очконул и перезвонил и давай мне петь песню о неправильном подключении. Я ему - дорогой, так это же ты делал секцию! Я прав вмешиваться не имею!!! Ка было заведено, так я и питался! Он мне - типа это Ваши мастера! Я ему - у меня свидетель есть, что при приёме так и было! Переставь внизу бумажки на считке с номером квартиры и всё исчерпается! Но в это время сосед взял бокорезы и с криком (дословно) ЭТО МОЙ ЗЧИТОК...... перерезал мои кабели под счётчиком в моё отсутствие и в отсутствие уполномоченного Киевэнерго!
Я не стал ему пояснять, что он -........... правонарушитель. Я позвонил в ЖЕК.
Позже часом, как я примчался на объект, но до меня, напуганные ЖЕКом сосед и ЖЕНЯ составили с диспетчером акт обследования, что, типа усё в поряде, а меня ЖЕНя вынужден был запитать на уже правильный счётчик с нулевыми показателями, чего первоначально делать не хотел. Сосед, ебстебственно, слинял, поскольку я ему по телу пояснил что он и как он нарушил и куда я действительно обращусь. Так шо Соседа не было, хоть я им обоим и сказал быть до приезда. Суёт мне консьержка этот акт - ну я ей и рассказал, кто имеет право его составлять по счётчику (не ЖЕК стопудово!!!!). А вчера меня от стены и неподключённого ранее кабеля долбануло электричеством. Сегодня мастера долбануло моего - плиточника. Короче - вызвал я на след. неделю эксперта. Чудачить буду теперь я. И начну с 42 киловатт. Я не жлоб. Просто дело принципа. Кто мешал сосэду меня подождать и всё выяснить мирно и с пожатием рук?
Вот это существенно, КОЧЕВНИК. А мой перфик - это изчё для твоего высотного этажа - не существенно. Хотя...... думай сам.

Цитувати
<< 1053 1054 1055 1056 1057 ... 1461
Архів