Nato4ka
01.02.2014 17:49:17
Я сделала еще одно письмо, где пересчитала стоимость исxодя из количества квартир. Соседи, обсуждаем варианты, потому что во вторник это отнесут в ЖЕК. Относительно предложения 2 лифтеров, я пока оставляю 3 чел. (график сутки/двое, как у консьержей), в связи из иx графиком работы. По поводу придомовой территории, то я по поводу этого договора вообще ничего не писала. Будут люди в ЖЕКе - пусть возьмут распечатку по перечню услуг, потом будем разбираться. Кстати, кто пойдет??? Нужно с директором договорится.
Nato4ka
01.02.2014 17:52:09
Директору ТОВ «Акважитлосервiс»
Ляшук М. П.
Шановний, Микола Петрович!
Звертаються до Вас мешканцi житлового комплексу «Озернi зорi», що знадиться за адресою: вул. Ю. Шумського, 3г, з проханням зробити корективи в ДОГОВОРI 208 – ДГЗ «Про надання додатковиx послуг».
А саме, скоротити кiлькiсть консьєржiв з утримання ж/б до 9 чоловiк.
Згiдно розрахунку, ((1300 * 9ч. 9ч. * 1300*24/30/12)) * 1,37 * 1,08 * 1,2)/416 = 53,27грн,
де 12 – кiлькiсть мiсяцiв;
1300грн – заробiтна плата консьєржiв по ТОВ «Акважитлосервiс»;
24/30/12 * 1300 – розрахунок вiдпускниx;
1,08 – 8% рентабельнiсть;
1,37 – 37% податок на заробiтну плату;
1,2 – 20% податок на додану вартiсть;
416 – загальна кiлькiсть квартир;
9ч. – кiлькiсть консьєржiв, 3секцiї * 3 = 9 чоловiк.
Також скоротити кiлькiсть робiтникiв, якi обслуговують пожежний лiфт, до 3 чоловiк.
Згiдно розрахунку, ((1300 * 3ч. 3ч. * 1300*24/30/12)) * 1,37 * 1,08 * 1,2)/416 = 17,76грн,
де 12 – кiлькiсть мiсяцiв;
1300грн – заробiтна плата працiвника по ТОВ «Акважитлосервiс»;
24/30/12 * 1300 – розрахунок вiдпускниx;
1,08 – 8% рентабельнiсть;
1,37 – 37% податок на заробiтну плату;
1,2 – 20% податок на додану вартiсть;
416 – загальна кiлькiсть квартир;
3ч. – кiлькiсть робiтникiв.
Також просимо виключити оплату заступника директора з побуту з перелiку додатковиx послуг.
Звертаємо Вашу увагу, що послуги лiфтерiв та консьєржiв на даний момент надаються не в повному об’ємi тому просимо зробити перерахунок на перiод з 01.12.13 по момент повноцiнного функцiонування ЖК або частково виставляти раxунок Забудовнику, з вини якого на даний час не працюють лiфти в будинку.
Мешканцi ЖК «Озернi зорi»
vershin
01.02.2014 17:55:22
Уважаемые соседи, просмотрите текст еще одного письма. Считаю, что нужно получить ответ и от нашего застройщика. Может у кого-то будут дополнения?
vershin
01.02.2014 17:56:20
Директору ТОВ «КЖБК БМУ-2»
Гулому В. А.
02081, м. Київ, вул. Днiпровська Набережна, буд. 19 а.
Шановний Валерiє Анатолiйовичу!
Звертаються до Вас власники квартир житлового будинку «Озернi зорi» по вул. Юрiя Шумського, 3-г у Днiпровському районi м. Києва. Даний об’єкт прийнято в експлуатацiю, про що Державною архiтектурно-будiвельною iнспекцiєю України 29 березня 2013 року видано сертифiкат (серiя IУ №165130880424).
Проте, насьогоднi внутрiшнє оздоблення та комунiкацiї будинку залишаються у станi, непридатному для нашого проживання в придбаних квартирах.
Ми стурбованi проблемами вiдключення електроенергiї у нашому будинку (це перешкоджає проведенню ремонтних робiт) та численними недолiками на кожному з поверхiв будинку. З серпня по жовтень 2013 року ТОВ «КЖБК БМУ-2», як генеральним пiдрядником будiвництва, «проводились» роботи по реконструкцiї трансформаторної пiдстанцiї, отриманню всiх супровiдних документiв, замiнi кабельних лiнiй на ТП.
Вам вiдомо, що функцiонування нашого будинку повнiстю залежить вiд електроенергiї. Однак, встановлене Вашою компанiєю обладнання не витримує напруги, що призводить до щоденного вiдключення електроенергiї. Це унеможливлює як нормальне проживання в будинку (в т. ч. належне опалення взимку), так i проведення ремонтних робiт.
Також, вiдомо, що ТОВ «КЖБК БМУ-2» розробило недосконалий i непрофесiйний проект на тепло, який необхiдно переробляти. А за чиї кошти?!
Крiм цього, побудований Вашою компанiєю будинок не проходить випробування експлуатацiєю:
- прорвало радiатор опалення на сходах 13-го поверху в першiй секцiї, що призвело до утворення крижаної брили аж до першого поверху. Таким чином, в результатi недбалостi Ваших будiвельникiв щодо якiсних робiт по встановленню радiаторiв на сходових клiтинах сталося затоплення, що призвело до пошкодження штукатурки на стiнах з 13-го по 1-й поверхи першої секцiї;
- двоє дверей виходу зi схiдцiв 7-го поверху першої секцiї на загальний балкон встановленi всупереч всiм протипожежним нормам, адже вiдкриваються назустрiч одне одному;
- в стiнах коридорiв загального користування кожної iз секцiй залишились величезнi дiрки, призначення яких є незрозумiлим (ми оплачуємо в т. ч. i опалення мiсць загального користування, проте такi суттєвi недолiки призводять до невиправданих втрат тепла).
Враховуючи вищезазначене, вимагаємо вiд Вас усунення вказаних недолiкiв та вiдповiдей на наступнi запитання:
1. Коли НА ПОСТIЙНIЙ БЕЗПЕРЕРВНIЙ ОСНОВI розпочнеться постачання на прийнятий в експлуатацiю об`єкт (житловий будинок з вбудовано-прибудованими примiщеннями та пiдземним паркiнгом на вул. Юрiя Шумського, 3-г у Днiпровському районi м. Київ) необхiдного для його функцiонування ресурсу - електроенергiї?
2. Якi причини перешкоджають забезпеченню даного житлового будинку електроенергiєю на постiйнi основi (незалежно вiд кiлькостi квартир, в яких роблять ремонти)?
3. Якi дiї вчинено ТОВ «Баяна», ТОВ «КЖБК БМУ-2» для забезпечення постачання на прийнятий в експлуатацiю об`єкт (житловий будинок з вбудовано-прибудованими примiщеннями та пiдземним паркiнгом на вул. Юрiя Шумського, 3-г у Днiпровському районi м. Київ) електроенергiї?
Вiдповiдь просимо надати у скорочений п’ятиденний термiн вiдповiдно до частини другої статтi 20 Закону України «Про звернення громадян» у зв’язку з необхiднiстю зупинення соцiальної напруги власникiв квартир, так як для багатьох сiмей придбанi квартири є єдиним мiсцем проживання, що є неможливим без постiйного постачання електроенергiї.
Вiдповiдь просимо надiслати на адресу: ____________________________________________.
___.02.2014р.
Власники квартир житлового будинку «Озернi зорi»:
Nato4ka
01.02.2014 18:06:54
Относительно установки дверей, во 2 секции, в частности на 16 этаже, двери тоже установлены неправильно, поэтому можете написать вообще о проверке правильности установки дверей по всему дому. Спасибо!
adre
01.02.2014 19:41:52
На 10 (и кажется еще на 7) этаже во второй секции двери тоже установлены друг напротив друга. Если открыта внутренняя дверь на лестнице, то невозможно открыть дверь с балкона
Irysha
01.02.2014 21:41:35
Nato4ka: Директору ТОВ «Акважитлосервiс»
Ляшук М. П.
Шановний, Микола Петрович!
Звертаються...
Не указывайте номер договора (№ 208)в письме - это номер вашей квартиры, у каждого он свой...
Вы будете с письмом?
Vip
02.02.2014 02:51:40
Vip:
Я тоже за этот провайдер - написала им письмо с запросом на подключение в нашем...
Ответ от Proline:
"Доброе утро. Через пару недель мы будем подключать абонентов. Договор уже можете оформлять. Будем рады Вас видеть в офисе по адресу Днепровская набережная 7.
Есть возможность оформить подключение через наш сайт. http://proline.net.ua/"
petr_tulyupa
02.02.2014 08:33:39
Дорогие соседи, понимаю что сейчас вы заняты более важным обсуждением, но есть в нашем доме еще одна проблема... это рабоче, делающие ремонт в квартирах жильцов. Они работают когда им это нужно и не учитывают жизненных обстоятельств других жильцов, а тем более закон о проведении ремонтных работ. Ремонтные работы проводят и в 7:00 и в 24:00 и в воскресенье. Сегодня я хотел за всю неделю отоспаться, но был разбужен длинными очередями дрели. Я живу на 4 этаже, со всеми соседями на ближайших этажах есть договоренность о времени проведения рем. раб. Но мне очень тяжело ночью в темноте или в воскресенье с утра вскакивать и бегать по этажам в поисках имбицилов которые потом смотрят на меня глазами невинного дегинирата и обещают больше так не делать. Поэтому предлагаю: 1. Обязать ЖЭК развесить на каждой двери график проведения ремонтных работ (я уже оставил заявку в жэк на это).
2. Непослушным отключать: Воду, Свет. 3. Вызывать милицию в случае, если работы проходят в квартире и вы знаете в какой, но в силу разных обстоятельств (вы женщина или робкий мужчина), вы сами не можете поговорить со строителями.
У меня дочь 7 лет, мы живем семьей. На 5 этаже еще 2 семьи живут, на 3 этаже тоже маленький ребенок. Ремонты будут еще лет 5 идти, дети за это время вырастут, много всего произойдет... Давайте наведем порядок в нашем доме. Мой тел: 067 547-55-56 Петр Тулюпа. 2 секция, 133 квартира.
Если вы знаете квартиру в которой нарушается режим проведения рем. раб. пожалуйста позвоните мне(у меня безлим, я могу перезвонить вам), я все организую, просто тяжело бегать по этажам и по звуку выискивать этих...
Реальные жильцы дома не позволяйте мыслям "вы знали, на что идете, это новострой, смирись и живи в этом кошмаре" поселиться в голове. Есть закон и его выполнение нужно требовать не только на Майдане, но и в свой жизни.
С Николаем Петровичем поговорю завтра.
petr_tulyupa
02.02.2014 08:52:04
Для информации: я делал ремонт в июле 2013. Лифт не работал, электрика по часам с 8:00 до 18:00. Воды не было. В доме после 18:00 находиться нельзя. Суббота, воскресенье объект закрыт. У меня переписывали все, что я привозил, приносил в дом. Пришлось искать нового плиточника т. к. у моего забрали пропуск из-за попытки пронести бутылку пива на объект. У меня 2 раза хотели забрать допуск на ремонт т. к. Первый раз я во время не убрал строительный мусор с площадки, а второй раз делал ремонт до 19:00. Но это все не помешало мне сделать ремонт за 24 дня, хотя я не строитель. Таких как я еще квартир 5 было все всё сделали, не нарушая правил.