Khorolska1A
03.12.2012 07:31:12
Кран збирають для демонтажу тiєї коробки, що встигли набудувати. А траншею вирили, щоб все це в нiй закопати й забути про свої обiцянки!
Пропоную iти влаштовувати бунт на Суворова. Хтось має за це вiдповiсти!
Беремо каски, цеглини й мершiй годувати цих брехунiв! Збираємо пiдписи i з ними на Банкову! Державi вiрити не можна!
Смешно? ;)
Фотографии завтра
Голос_2012
03.12.2012 08:18:58
Khorolska1A: Sampo2003, все уже давно переинвестировали в более надежные объекты!
У этой стройки...
Добрий день. Напишiть, як переiнвестувати в iнший обєкт, тодi всi переiнвестують. На скiльки я знаю, щоб переiнвестувати ВИ втрачаєте 3% чи я помиляюсь.
Пропоную теж записать на прийом до керiвництва Київмiськбуд для надання пояснень з ситуацiї яка склалася, також пропоную створити iнiцiативну групу щодо подальших наших дiй.
Khorolska1A
03.12.2012 10:56:49
Уважаемый Голос2012,
Я так понимаю, что ирония и троллинг Вам чужды?
Это были лишь шутки, а от себя хочу добавить, хоть и повторял это уже много раз, что изначально горстрой предупреждал о реальной сдаче к НГ2014.
Будьте серьезней, внимательней и позитивней ;)
Голос_2012
03.12.2012 12:03:25
Я думаю, що iронiя тут нi до чого. Я людина з чудовим вiдчуттям гумору, але будiвництво будинку це не жарти, а серйозна справа.I мабуть смiятися будемо в кiнцi будiвництва......
Khorolska1A
03.12.2012 12:17:28
На 100% згоден!
Але ж емоцiї i радикальнi випади то туди то сюди не пасують серйознiй людинi.
Якщо уважно продивитись ВСЮ хронологiю нашої гiлки форуму можна знайти вичерпну iнформацiю. I про те, що фактично, навiть у разi, якщо на будiвництвi нiчого б не вiдбувалось, компанiя встигне збудувати. при цьому, я особисто розраховую, як розраховува й пiд час укладання договору з Мiськбудом, на Новий рiк 2014.
А занепокоюватись й здiйснювати вiдповiдний контроль я почну лише у разi, якщо кран не змонтують в термiн, про який казав техiнспектор ( -3 днi).
А поки що пiдiймати хвилю, збирати якiсь пiдписи, обривати "суворiвцям" телефон - це маячня та дискредитацiя впершу чергу самих себе.
Знов таки - моя особиста думка ;)
Голос_2012
03.12.2012 12:26:57
Менi цiкаво дiзнатись думку, як буде вiдбуватись будiвництво враховуючи погоднi умови, якi склалися на сьогоднi. Як це вплине на обiцянки Київмiськбуду про встановлення крану.
Khorolska1A
03.12.2012 12:53:17
Напоминаю. что наш дом - панельный, а это значит, что наиболее времязатратный процесс уже позади - я имею ввиду заливку фундаментных свай и плиты.
Со сборкой крана начнётся игра в ЛЕГО: поднял, приварил, новую плиту поднял...
Исходя из личных наблюдений в зимний период за аналогичными стройками на Осокорках (ул. Чавдар) и описанием темпов строительства аналогичного объекта на Троещине, особых опасений не испытываю.
Актуальным считаю решение вопроса другого плана: принимая во внимание близость железнодорожных путей хотелось бы поставить стеклопакеты камер эдак о пяти, а не двойные как предлагает застройщик + учитывая "панельность" дома входные двери тоже было бы неплохо ставить свои. Вопрос: кто-то как-то решал подобные вопросы с застройщиками, "конвертировал" отказ от окон и дверей в другие услуги типа стяжки или чего другого?
Консультировался с горстроем - ничего внятного не ответили.
Делитесь опытом, если такой имеется...
Sampo2003
03.12.2012 12:57:00
Khorolska1A: На 100% згоден!
Але ж емоцiї i радикальнi випади то туди то сюди не пасують серйознiй...
Там где люди вложили суммы с 5-ю нулями, троллинг и прочая хрень, как-то неуместны, я так думаю!
Ити в Горстрой, считаю, что смысла нет! Сейчас они всё таки выполнили обещания и на неделе наконец начнется стройка! Теперь будем наблюдать за скоростью и надеятся, что всё будет в сроки!
Конечно еще одной проблемой может стать погода! Но вроде как на декабрь не передают штурмовых предупреждений (сегоднешний день не в счет) :)
Sampo2003
03.12.2012 13:00:51
Khorolska1A: Напоминаю. что наш дом - панельный, а это значит, что наиболее времязатратный процесс...
Очень хороший вопрос подняли!
Ведь как пишут наши любимые Горстроевци - "В процесi будiвництва Замовник залишає за собою право вносити окремi змiни проектно-технологiчних рiшень без погiршення експлуатацiйних, естетичних якостей та санiтарних норм..."
Тоже пытался у знать в Горстрое, но ничего толком не узнал!
На каком этапе, с кем и как обговаривать эти вопросы?!
Голос_2012
03.12.2012 13:27:32
В Київмiськбудi казали, що проекто-технологiчнi рiшення - це стосується прокладання комунiкацiй в будинку, яке може здiйснюватись без погодження з iнвестором.