Осокорки-6, стройплощадки 7-10 - ул. Чавдар 3, 5, 7, 9 (Киевгорстрой)

люси

люси

29.12.2009 08:31:19

Шановний Віктор Андрійович!

Відповідно до статті 102 Конституції України Президент України є главою держави і виступає від її імені, є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Допоможіть, будь-ласка, подолати кризу в бюрократичній системі нашої країни, яка порушує конституційні права громадян України, закріплені ст..41 Конституції України (Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним) та ст. 47 Конституції України (Кожен має право на житло. Держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду).
Порушення ст. ст.41, 47 Конституції України є масовим та пов’язано із затягуванням будівництва нового житлового району міста Києва – «Осокорки-6».
Справа в тому, що я, з 19 березня 2008 року є учасником Фонду Фінансування Будівництва (договір про участь у ФФБ №57532 від 19.03.2008р.).
Управителем фонду виступає банк «Аркада» (м. Київ), будівельна компанія – АТХК «Київміськбуд».
За умовами договору, Управитель та Забудовник обіцяли учасникам фонду (майбутнім власникам квартир) до 30 червня 2009 року ввести в експлуатацію будинок №8 («№8» - будівельний), але по даний час будинок в експлуатацію не зданий. На сьогодні будівництво житлового будинку затягнулося майже на чотири місяці і заселитися в будинок не має жодної можливості.

Цитувати

люси

люси

29.12.2009 08:34:05

З метою участі у фонді та фінансування будівництва своєї першої власної квартири, я була змушена вкласти всі свої кошти, кошти родичів та взяти гроші в борг під відсотки.
На сьогодні, я вже вийшла заміж і ми з чоловіком – молода родина, яка в нашій державі та в наш нездоровий час потребує підтримки не лише з боку близьких людей, а й служителів народу: Президента, народних обранців, уряду держави, державних службовців та інших. Але такої підтримки в даному випадку ми не отримаємо, навіть навпаки, нам всіляко обмежують право на фактичне володіння майбутньою квартирою.
Із – за бюрократії чиновників, пов’язаної із будівництвом майбутньої квартири, нашій молодій родині доводиться, витрачати кошти на оренду квартиру, які б могли бути використані на народження та виховання нашої дитини.
Проблеми із вселенням у квартиру пов’язані:
По – перше, із затягуванням самого будівництва будинку №8 у мікрорайоні Осокорки-6 (при перевірках постійно виявляються недоробки);
По – друге, із бюрократичною відмовою, відповідального ЖКГ «Ковальської», приймати будинок та підключати електроенергію, опалення і водопостачання;
По – третє, бюрократичне затягування із наданням документів, що підтверджують право власності на квартиру.
В даному становищі наша родина не потребує від держави та Президента України фінансової чи іншої матеріальної підтримки, а лише розуміння та практичної уваги щодо прискорення процесу вселення до довгоочікуваної квартири.
Ми потребуємо підтримки Президента у розв’язанні бюрократичних проблем пов’язаних із заселенням, а саме проблеми наступного характеру:
– Відмовою, за інформацією забудовника, ЖЕКа від прийняття на обслуговування будинку;
– Затягування, за інформацією ЖЕКа, забудовника із вводом будинку в експлуатацію.

Цитувати

люси

люси

29.12.2009 08:37:20

Таким чином, спостерігається замкнуте коло та бюрократична тяганина, яка обмежує конституційні права інвесторів та громадян України.
Наша родина вже більше 5 років мешкає в Києві маючи адресу реєстрації в Кривому Розі. Із-за бюрократичного затягування процесу вселення до нової оселі, нас фактично позбавляють можливості віддати свій голос в день виборів за найкращого кандидата у Президенти України. Це пов’язано із тим, що для того щоб проголосувати треба їхати до місця реєстрації громадяни (чи просто проголосувати, чи отримати талон для голосування), а в цей кризовий час зробити не представляється можливим із-за дуже високою ціни на квитки до Кривого Рога.
Я дуже ціную Вашу увагу до громадян України, яка приділяється в такий важкий для всіх час.
Всі ми розуміємо труднощі з якими доводиться стикатися, як Президенту України, так і громадянам, але стабільне становище в суспільстві залежить від взаємодопомоги та взаєморозуміння нагальних життєвих проблем кожного із нас.
Довгостроково партнерство між Президентом та громадянами України повинно будуватись на взаємоповазі.
Так як кризова ситуація зачепила всіх нас, то і справитись з нею ми зможемо лише разом, коли Президент практично підтримує своїх громадян, а громадяни підтримують свого Президента.
Я лише одна з сотні людей які вирішили звернутися до вас за допомогою, але вірю, що ви не залишитись байдужою до чужої проблеми і неодмінно допоможете нам.
Також, нагадую, що на даному об’єкті будівництва Ви особисто були присутнім та приймали звіт Забудовника про нібито успішне та якісне виконання будівництва, але як доводить час, завіряння будівельної компанії виявилися брехнею.
Звертаючи вашу увагу до викладеного та заради підтримки виборців, та майбутніх власників квартир в будинку №8, району Осокорки-6, прошу Вас:
1. Прийняти заяву до розгляду;
2. Заступитись за громадян України та усунути порушення ст. ст.41, 47 Конституції України;
3. Особисто залучитись до життєвих проблем громадян України;
4. Виявити винних у затягуванні процесу вселення до будинку №8, району Осокорки-6 та вжити до них відповідні заходи впливу;
5. Вплинути на прискорення процесу заселення в будинку №8, району Осокорки-6 та надання правовстановлюючих документів на квартиру.

Цитувати

ybilyk

ybilyk

29.12.2009 12:09:50

Очень убедительно. Не даром оно подействовало.
Кстати, часть вопросов по этому письму, насколько я понимаю, уже сняты?

Только что общался с Борисом Ткачуком - http://who-is-who.com.ua/bookmaket/bild2008/3/149.html
Сказал, что отопление сейчас уже подключается, но пока только 14 этажей включены.
Завтра (30.12) он будет после десяти на Чавдар, 7.
Лифты как раз передавались на баланс "эксплуататоров". Как я понял из намеков, как раз шел процесс накрывания поляны.
Горячая вода в доме есть
Холодную по, предварительным данным, сегодня включают.
Дом НЕ на балансе ЖЭКа. что и видно. снег не убирается. К дому добраться проблематично.

Цитувати

ybilyk

ybilyk

30.12.2009 14:10:01

Стоило занести жалобу на Суворова...
Дом Чавдар, 7 23-й этаж.
Вчера был на стройке. Сегодня ситуация в квартире такая:
1. Свет в квартире включили
2. Отопление дали
3. Горячая - уже есть и без жалоб.
4. Замокание стены - увы... Обещают уже в 2010-м. Погода нелетная...
отчитались по телефону. Завтра поеду проверять.

Осталось:
лифт
холодная вода
ЖЭК (критично - консьержная служба или центральный замок и каждому - ключ)

Кстати, по последнему пункту можем и без ЖЭКа - замок на магнитных ключах в доме уже установлен. По логике, теперь достаточно каждому хозяину звонить в спец контору и подключать себе домофон в квартиру. Осталось выбрать фирму, которая будет нас обслуживать.

Цитувати

люси

люси

30.12.2009 15:41:52

Понятно. Спасибо за свежие новости.
как злость Ваша уже прошла ? жаловаться передумали ?
я вчера была в КГС забрала все документы на квартиру. Они отдыхают до 11 числа, так что изменений в лучшую сторону не будет.
Люди посоветуйте, а где вы покупаете или будете покупать строительные материалы и сантехнику?
где это добро можно купить подешевле???

Цитувати

Poganka

Poganka

31.12.2009 19:05:02

Уважаемые соседи!!! С наступающим Новым годом вас!!! Желаю всем НАМ крепкого здоровья, да побольше (оно нам ой как пригодится), удачи (без неё тоже никак) ну и, конечно, скорейшего заселения/окончания ремонтов/счастливого проживания!!!

Цитувати

ybilyk

ybilyk

01.01.2010 16:39:13

люси: Понятно. Спасибо за свежие новости.
как злость Ваша уже прошла ? жаловаться передумали...

Нет, такое на всю жизнь запоминается :)
Я не передумал - просто для начала попытаюсь от ЖЭКа добиться официального ответа по поводу принятия на баланс. Если не захотят письменно - отправлю рекомендованным письмом. Потом - попрошу на Суворова объяснить этот ответ. Потому что Наталья Петровна уверяла на прошлой неделе, что дом уже на балансе ЖЭКа. А строители днем позже - наоборот, говорили, что сейчас дом отапливается и освещается на средства КГС. Одним словом, я собираюсь как минимум их "дергать", чтобы не расслаблялись. А уже оба письма можно отправлять президенту, премьеру, кому угодно.
По поводу стройматериалов, то я могу вам советовать для начала определяться, что именно нужно. А уже потом искать хорошую цену. В Эпицентре и Новой Линиии бывает акционный товар дешевле, чем на "Юности". Но 90% стройматериалов выгоднее брать все-таки на рынке. Обратная сторона - нет гарантии, можно купить некачественный товар.
Кроме того, если вам нужен конкретный смеситель, ванна или другая сантехника - можно попытаться купить в интернет-магазине.

Цитувати

люси

люси

04.01.2010 07:31:34

Всем привет!!!
с новым годом всех.
ну, я опять в шоке, ну не как не могу я привыкнуть к хамству !!!
сегодня привезли строй материалы – лифт не работает, когда будет работать не кто не знает, выключили там какой-то рубильник.
требуют 50 грн. и все будет ОК
ну, как вам такое???
когда это все закончится???

Цитувати

люси

люси

04.01.2010 13:04:56

Всем привет еще раз.
хорошие новости с нашего дома (Чавдар, 7)
все лифты уже работают, нам подняли все абсолютно бесплатно.
деньги категорически отказались брать, как мы не предлагали.
рабочие даже помогали нам!!!!
батареи горячие, хотя на выходных были чуть живые.
температура в квартире на выходных была 8-10, сейчас 11.

Цитувати
<< 299 300 301 302 303 ... 395
Архів