Neuner
08.11.2012 15:38:16
Вы, случаем, не из вторго подъезда? Консьержи активно бумажки раздавали жильцам лично в руки, а вот во втором с этим сложности.
Astra
08.11.2012 20:37:10
Ребят, я с дома №10. Мы сейчас тоже пытаемся на всех парах создать ОСББ. Обратились в Деснянскую РДА - они оказывают помощь и поддержку и рекомендуют устраивать общее собрание жильцов для создания ОСББ в актовом зале школы (бесплатно) и сами напрявляют письмо директору. В РДА так же предлагают предоставить любую консультацию по этому вопросу. Мы сегодня уже получили платежки от ТОВ "Перший експертний центр".
И вот тут цитирую Шэкспира: "Платить или не платить - вот в чем вопрос?"...
Alex_Nem
08.11.2012 22:14:52
Я с дома № 9 по ул. Цветаевой. По-поводу платить или не платить: во-первых, общим собранием жильцов было решено не платить ТОВ ПУЕЦ и не заключать договора, а во-вторых - какие у Вас есть правовые основания платить по квитанциям? У меня например - никаких: договора о предоставлении услуг нет, согласия всех собственников домов нет!!!
vlk
08.11.2012 22:26:47
Платить без договора никто не обязан.
vlk
08.11.2012 23:36:22
Есть кто из 2-го подъезда? Предлагаю вам тоже повесить это объявление: https://docs.google.com/document/d/1DH6zmWzXvV0zlf9BmNg6b5lkB-Rych5ssnb8GJOYIEc/edit
OlGa
09.11.2012 08:54:54
Подскажите пожалуйста, если у меня переплата за комунальные услуги, у меня ООО "ПУЭЦ" не сдерет эти деньги? Вообще ж не иммет права если между нами нет договора. Правильно?
Напишите пожалуйста на форуме что точно уже решили по поводу собрания на воскресенье (время, место)
vlk
09.11.2012 09:19:13
По поводу собрания все уже написано. Читайте выше. Но могу процитировать и здесь:
"Цвет11сек1этаж15 :07.11.12 / 17:24
ВНИМАНИЕ!
11.11.12г. в 19.00ч. Состоится общее собрание по дому на предмет обсуждения ОСББ с цифрой та которая будет отображена в платёжке при действующем ОСББ и затрат при создании ОСББ.
Собираемся все на детской площадке напротив первого парадного."
OlGa
12.11.2012 08:21:32
Добрый вечер! Расскажите пожалуйста, что вчера на собрании решили. Спасибо!
Neuner
12.11.2012 10:54:45
Делаем ОСББ. Для тех, кто по каким-либо причинам не был на собрании, сегодня вечером повесим объявления в подъездах с дальнейшим планом действий.
Reg
12.11.2012 12:01:31
Начальнику ТОВ «Першому українському
експортному центру»
iндекс, м. Київ, вул. М. Цветаєвої, 13
ПУПОК А. А
iндекс, м. Київ, вул. М. Цветаєвої, б._, кв._.
ЗАЯВА
Я є власником квартири № __ будинку №_3 по вул. М. Цветаєвої на пiдставi реєстрацiйного посвiдчення за реєстровим № _, виданого Київським бюро технiчної iнвентаризацiї.
Вiдповiдно до ч. 1 ст. 19 Закону України „Про житлово-комунальнi послуги”, вiдносини мiж учасниками у сферi житлово-комунальних послуг здiйснюються виключно на договiрних засадах.
Вiдповiдно до п. 3 ч. 2 ст. 21 цього Закону, виконавець (в даному випадку ЖЕК № ___) зобов`язаний пiдготувати та укласти iз споживачем договiр на надання житлово-комунальних послуг з визначенням вiдповiдальностi за дотримання умов його виконання згiдно з типовим договором. При цьому договiр повинен мiстити всi iстотнi умови, регламентованi ч. 1 ст. 26 цього Закону.
Вiдповiдно до ч. 5 ст. 26 цього Закону, процедура погодження договору вiдбувається протягом одного мiсяця з дня внесення проекту договору однiєю iз сторiн.
З Вашої вини договiр мiж мною та ЖЕК № __ до даного часу не укладено. А тому я, отримавши Рахунок на сплату за житлово-комунальнi та iншi послуги за жовтень 2012р. № ___________, сплачувати його на даний час не буду.
Послуги з утримання будинку та прибудинкової територiї, якщо i будуть наданi менi без моєї згоди, я розцiнюватиму як добровiльну, безоплатну допомогу на безповоротнiй осно-вi. Вiдповiдно до абз. 2 ч. 3 ст. 202 ЦК України, одностороннiй правочин може створювати обов’язки лише для особи, яка його вчинила.
Керуючись п. 1. ст. 32 Закону України “Про житлово-комунальнi послуги”, вимагаю до укладання договору не нараховувати менi плату за надання послуг з утримання будинку та прибудинкової територiї.
Мотивовану вiдповiдь на дану заяву прошу дати в установлений законом термiн.
23.01.2009 р. ____