ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Andre

Andre

22.05.2006 06:28:00

А на який e-mail відіслати контактні дані?

Цитувати

snap

snap

22.05.2006 06:38:00

mach@voliacable.com

Цитувати

Nikola7

Nikola7

22.05.2006 12:53:00

Сусіди, салют!
Для реєстру: двокімнатна, 4 секція, 12 поверх, квартира №54.
Якщо є сусіди - пишіть, будемо знайомитись.

Цитувати

snap

snap

22.05.2006 18:24:00

Дякую, за інформацію, що надсилаєте. Реєстр поповнюється. Проте, не так швидко я хотілося б. Думаю, що далеко не всі інвестори знають про існування форуму. А хтось, напевно, просто в інтернет не часто ходить. :)
Так, що просимо Кузьму поінформувати Директора про те, що на наступному тижні представники Комітету окупують офіс на певний час :)

По-друге, на перших Зборах інвесторів обговорювалася ідея - раціональна пропозиція ;), яку, напевно, інвестори (тобто ми) запропонують керівництву компанії, а саме:
- враховуючи незадовільний стан інтернет-ресурсу Об`єкту, що, безперечно, відлякує потенційних клієнтів, а значить затягує процес будівництва через відсутність коштів;
- відсутність веб-площадки на ньому (тобто форуму), де інвестори могли б спілкуватися увільний від роботи час;
- його неінформативність;

вважаємо за потрібне створити новий веб-ресурс (мається на увазі компанія створює його), подолати вказані недоліки, надати Комітету інвесторів РОЗДіЛ, де можна було б розміщувати новини Комітету, інформувати інвесторів про поточний стан справ та іншого.
:)
З повагою,

Цитувати

Nikola7

Nikola7

23.05.2006 07:48:00

Всім привіт!
Я помилився в попередньому повідомленні - Секція №1, кв. 54, 12 поверх.
snap:
Судячи по інформації від менеджерів, на даний момент розробляється новий сайт, то мабуть бажано завчасно узгодити з веб-розробником, щоб були враховані всі побажання наведені вище. А також готується новий рекламний-інформаційний проект.

Цитувати

Aovs

Aovs

24.05.2006 10:07:00

Предлагаю вопрос даты встречи на Жилянской начать обсуждать уже сейчас, чтобы все желающие спланировали своъ время и людей на встрече бало побольше.
2snap:
Узнал как оформлять организацю, путём регистрации или легализации? Что по этому поводу говорят на Жилянской?

Цитувати

snap

snap

24.05.2006 15:51:00

Підтримую пропозицію. Як на рахунок того, шрб провести наступну зустріч в суботу о 10.00, коли ще не жарко і не розвривати собі день?

Цитувати

snap

snap

24.05.2006 17:35:00

Олексій, вибач. Лише зараз зрозумів, що ти пишеш про зустріч на Жилянській. Є пропозиція ще раз зустрітися на вихідних більш широким загалом, з`ясуємо коли у кого є вільний час і можливості. А в понеділок або у вівторок на Жилянську.
З повагою,

Цитувати

Juli

Juli

26.05.2006 07:11:00

Всем соседям, привет!
Так как на счет встречи в субботу?
Так как ветка молчит совершенно не понятно состоится она или нет?!
По опыту минувших выходных, встреча в 10 утра в субботу это ОЧЕНЬ рано!
Многие живут далеко, кто-то, например я, хочет отспаться хоть в субботу.
Предлагаю встретится в 11 утра.

Цитувати

snap

snap

26.05.2006 14:04:00

я "ЗА". Насправді, хоч ввечері, але щось всі мовчать підозріло.
Нам лише, треба один раз достатньою кількістю зібратися, обговорити питання, які вирішуватиме Комітет, обрати цей представницький орган, дати йому завдання легалізауватися як обєднання громадян в Голосіївському районі. А комітет потім виконуватиме покладені на нього завдання, інші - допомогатимуть у міру своїх можливостей. І
Думаю, треба зустрічатися!
З повагою,

Цитувати
<< 24 25 26 27 28 ... 621
Архів