Олесь
29.07.2010 20:21:21
Я вижу что Вы делаете все чтобы Застройщик неначал достраевать наш дом, но этого у Вас неполучится.
А государство дийствительно уже нам помагает, и мнго в этом направлении делается и неодна виза наложена на наши обращения. Но к сожалению не на прошениях подготовленных нашей ИГ. Ошибка ИГ что они заняли позицию только одной конфликтующей стороны и чиновники к которым оращаемся прекрасно это видят, таких ошибок нельзя допускать.
Выяснять отношения между собой очень глупо и недальновидно.
Давайте работать в правильном направлении всем и все у нас получится.
serg20
29.07.2010 22:13:26
Олесь-он же Маринеха. Говорить и делать, не одно и то же. Конфликтующая сторона- это инвесторы, которые хотят жить в своих законных квартирах.**Я вижу что Вы делаете все чтобы Застройщик не начал достривать наш дом**-где гарантии инвестору, что Дом достроится в определененные(реальные)сроки и без доплат, прозрачная схема, ГДЕ?Одни обещания. Один раз уже кинули-ХВАТИТ и мы таких ошибок уже не допустим. Лохотрон прошел и Люба не поможет. Все инвесторы в курсе происходящего. Липовые договора МЫ не подпишем.
Олесь-он же Маринеха давайте находить консенсус.
Олесь
30.07.2010 05:14:06
Дайте ответ на письмо от 29.07.10. 13_32, и будет понятно о чьих интересах вы печетесь.
serg20
30.07.2010 05:58:37
Олесь(Маринеха). Ты что тупой. Ему про Ивана, а он про Петра. Ты нам должен ответить на свои же вопросы. Инвестора оплатили 100% и имеют право требовать, а их мнения читай выше. Или головка не поднимается.
бебека
30.07.2010 06:49:23
Олесь: Я вижу что Вы делаете все чтобы Застройщик неначал достраевать наш дом, но этого...
Читаю і дивуюся... Начебто всі – інвестори і всі хочуть отримати свої квартири на тих умовах, які є в основних угодах, що інвесторами виконано 100% вже давним-давно. Це нормальна інвесторська позиція. Тому зараз потрібно не рвати горло за когось, не розвішувати плакати і кидатися в бій, щоб тільки на місці не сидіти, не розбиратися, хто винен і в чому чия помилка, а думати про захист себе – інвестора і робити для цього щось. Як? На минулих зборах, дякуючи нашій ініціативній групі, ми це проговорили і прийняли певні рішення.
В чому ж проблема, шановний Олесь? В тому, що ви не згодні з більшістю інвесторів? В тому, що бачите скрізь рейдерів і одного запльованого забудовника, який «він і тільки він має законне право на добудову нашого будинку»? Тому я логічно роблю висновок з усіх ваших повідомлень, що ви - не інвестор, а зацікавлена особа із свити Мариньохи. Лобіюючи його інтереси, ви звинувачуєте інших у тому, що вони – не з вами. Але «не з вами» не означає, що вони займають позицію сторони, з якою в конфлікті Мариньоха: вони можуть просто оберігати нашу інвесторську позицію. І це добре!
Олесь, здійснюєте маніпуляційні експерименти на інвесторах? Якщо ви не особисто Мариньоха, то вам до нього це рости та й рости. Якщо ви - особисто Мариньоха, ваші маніпуляційні методи вже застаріли, а образ інтриганта вас не прикрашає і не робить молодшим (вам вже 65 років з гаком, не забувайтеся), підіть краще на курси підвищення кваліфікації... з організації будівництва у кризових умовах. Тоді можливо зможете аргументовано, послідовно, чітко і логічно довести усім інвесторам (щоб до кожного дійшло), що ви таки можете добудувати будинок, ввести його в експлуатацію, при цьому не нажившись на людях. «Це соціальний проект! Ми не заробимо тут грошей!» - так сказав ваш синочок людям на зібранні в квітні. Я бачу поки що зворотнє.
Особливо сподобалося про ваші листи, візи і чиновників. Потішило, визнаю. Надто – перехід з «я» на «ми». Якщо про ваші листи – правда (сумніваюся в цьому сильно), то питань багато. Продовжу започатковану тут інвесторами традицію нумерувати питання в порядку неотриманих відповідей: 16 питань від RPV плюс 2 питання від alteracia – всі ці питання підтримую. Продовжимо:
19. Хто пише ці листи, хто такі ми; якщо інвестори, то з чиєї подачі (невже юристам з свити Мариньохи робити нічого, як писати листи від інвесторів).
20. В чому суть ваших листів? З ваших повідомлень суті вашої позиції не видно, одні лише пусті балачки, палкі заклики робити бездумні дії і камінці в ініціативну групу, що спроводжуються безграмотністю і часто - відсутністю логіки. Якщо це – ваша позиція, то ясно: звичайно, вас підтримають усі чиновники світу (дюжина великих смайликів). Ось тільки не дуже зрозуміло, причому тут держава (дві дюжини великих смайликів).
21. Хто тут намагається з’ясовувати стосунки, окрім вас? Ткніть пальцем. Я особисто нікого більше не бачу.
22. Ви знаєте правильний напрямок, в якому слід працювати? Звідки впевненність в його «правильності»? Я так зрозумів з усього, що твориться, - «правильний» напрямок знає тільки обстоюваний вами забудовник, ім’я якого знають всі, але ви чомусь його не називаєте (три дюжини великих смайликів).
23. Олесь, а де ви були раніше, чому з’явилися на форумі тільки пару днів тому?
І наостанок конкретна пропозиція до вас: викладіть ваші листи тут на форумі, не бійтеся: ненакором ви дійсно знаєте все, хто правий, хто лівий, хто винуватий, а хто зобижений, і основне - хто добудує врешті-решт наш будинок і здасть його в експлуатацію для нас, інвесторів, визнавши наші права і виконані зобов’язання, в тому числі і фінансові. А може ще й сплатить сповна нам за завдані матеріальні та моральні збитки – залякані інвестори дійсно забувають часто про цей момент.
Олесь
30.07.2010 08:12:51
Я зрозуміла, що вас не цікавить чому не будуеться наш будинок, це я звертаюсь до шаших дописувачів, а більшість Інвесторів цікавить, щоб захищати свої інтереси потрібно знати ви кого, так що я висловлюю думку більшести Інвестотів і з їх думкою я згідна.
Можна підійти до телеграфного стоапа і вимагати від нього свої квартити.
Від кого юридично зараз можна вимагати добудувати наш будинок?
А на те що Забудовник хоче нас кинути, він це може зробити в любий час і напривеликий жаль законно, якщо захоче, почетайти уважно свої довора і всі рішення судів.
Я маю надію, як усі ми, що цого не станиця.
бебека
30.07.2010 15:12:20
опачкі! Олесь був чоловіком, принаймні 29 липня 2010 року в 00:00: "Я далек от мысли, что Застройщик Ангел.". Сьогодні став жінкою: "Я зрозуміла, що...". Казкове перетворення, операція по зміні статі чи роздвоєння особистості? І жодної відповіді на поставлені питання, одні байки про забудовника з великої літери. Починає набридати.
alteracia
30.07.2010 15:57:32
Олесь: Я зрозуміла, що вас не цікавить чому не будуеться наш будинок, це я звертаюсь до...
Вот так вот.... такая себе "блуждающая печень" - то ли мужчина, то ли женщина; вопросы задает, сам/а/о не отвечает...
Единственное, что остается неизменным - истерика, жажда крови и желание непременно линчевать(хоть кого-нибудь), ошибки (может клавиатура уже залипает?))))
parusnik
31.07.2010 06:43:13
Уважаемые инвесторы!
Вчера, пт, 30 июля 2010 г., состоялось совещание рабочей группы при МРС.
Наш вопрос остается открытым на сегодняшний день. Рабочей группой по нашему вопросу, в которую также входят представители Кабмина, Секретариата Президента, Минрегионстроя, прокуратуры, МВД и других государственных органов, составляется полная картина по возможным путям достройки нашего дома и сдачи его в эксплуатацию. На данный момент нет четких условий сотрудничества всех заинтересованных субъектов отношений, что является НЕПРЕМЕННЫМ УСЛОВИЕМ оптимального выхода из сложившейся ситуации.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Руководитель рабочей группы – зам. министра регионального развития Украины Д. В. Исаенко ОСОБЕННО ПОДЧЕРКНУЛ, что нам, инвесторам-физ. лицам, НЕ РЕКОМЕНДОВАНО на сегодняшний день подписание каких-либо бумаг (доп. соглашений) с нашими фигурантами (Бориспольгорстрой, Агростройпереработка, инвесткомпании). Также нашей инициативной группе от инвесторов на данный момент НЕ РЕКОМЕНДОВАНО РАССМАТРИВАТЬ какие-либо предложения, которые поступили, поступают или могут поступать от наших фигурантов, но не были озвучены и одобрены в МРС и Кабмине.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Напоминаем, наш вопрос находится на личном контроле Президента Украины В. Ф. Януковича и будет оставаться там же, пока все наши инвесторы-физ. лица не получат ордера и ключи от своих квартир.
Следующее совещание в МРС предварительно намечено на следующую неделю.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
В пн, 26 июля 2010 г., состоялся суд, под который так спешили Маринеха, Малеваный и их юрид. поддержка подвести подписание доп. соглашений о переводе долга с ООО на БГС. Результат: совет кредиторов по ТОВ «Агростройпереработка-ЛТД» не утвержден, слушание дела перенесено на конец августа.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Электронный адрес ИГ прежний: nashdomik_97@mail.ru
Телефоны ИГ прежние.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
С ув., ИГ Борисполя
mina
31.07.2010 20:30:08
Уважаемые бубууука, серг и парусник вы все плаваете как г... но в проруби. А все потому что за все вам заплачено. Вы за деньги выполняете заказную работу. И не дай Бог думать не так как вы - смешаете с г... ном. Вы столько на форуме вылили етого г... на, что скоро сами в нем захлебнетесь. Ведь тайное всеравно становится явным. Вы же, та же самая ИГ которая за 3 года ничего не зделала, а научилась пускать пиль в глаза инвесторам. парусник+бубууука как говорится - муж и жена, одна с... на, да+серг будет как у шведов. Уважаемые инвестора! Неужели вам непонятно на кого работает етот семейный подряд под названием ИГ.