Борисполь, Киевский шлях, 97

бебека

бебека

01.05.2011 15:33:08

komo, ви з-а-д-о-в-б-а-л-и - кажу прямим текстом. Не говорю за всiх, але мене точно. Чому я маю повсякчас читати вашу маячню?! Вiдкинемо той варiант, що ви посланi долею обдуреним iнвесторам для своєрiдної розрядки, у ролi паяца. Перечитав тiльки що вашi повiдомлення - одна пуста маячня i все. Схоже, що тiльки ви працюєте на iнвесторiв. А можливо, ви це i є всi iнвестори? Адже ви завше розписуєтеся за всiх iнвесторiв. Припустимо, що ви iнвестор, що мало вирогiдно, але припустимо. Крiм вас, наприклад, є i я - iнвестор, який не подiляє ваш трьоп. Iстину, шановний, не знає нiхто, напевно. А надто пан Мариньоха, за якого ви так дерете пащеку. Вiн дурив, дурить i буде дурити всiх, кого бачить i кого знає. При цьому вiн нiколи не перестане представляти себе iншим як обдурену людину, яку треба жалiти, жалiти i ще раз жалiти. I чому ви вважаєте, що на ньому свiт замкнувся? Прямо таки, велика цаца. Я знаю тiльки одну особу, яку начебто поважає Мариньоха. Це вiн сам. Так може ви й є вiн або його клон?! (раз так пiарите його, раз так тримаєтеся за нього i боїтеся, що вiн улетить)
Для добудови будинку потрiбнi адекватнi цифри, якi дасть державна експертиза. До цього моменту слухати когось, тим паче Мариньоху, не має жодного смислу, звiсно, для тих iнвесторiв, хто має на метi отримати свої квартири. Це пiдказує здоровий глузд. Мене особисто не цiкавить скiльки на чому заробляє пан Мариньоха. Але на собi я заробити точно не дам i обдурити мене вкотре не дам точно. Вашi звинувачення на адресу iнiцiативної групи i юриста вiд iнвесторiв вважаю безпiдставними i безглуздими. Якщо ви вважаєте, сидячи в портерi, що все робиться за змахом чарiвної палички, то дивiться краще "В гостях у казки", а не розважайте своєю маячнею iнвесторiв. Вашi виступи тут свiдчать лише про те, що iнiцiативна група - на вiрному шляху. Так тримати, дiвчата та хлопцi.

Цитувати

DDG

DDG

03.05.2011 13:10:51

Стихийное собрание нужно не нам инвесторам, а Маринехе. Что бы в очередной раз с помощью каких-нибудь подставных Оль, Люб и т. п... попробовать сменить неудобную инициативную группу и направить негодование инвесторов(а эмоции и, извиняюсь, стадный инстинкт на этих собраниях превращают нас в инертную и нерациональную массу,.. к сожалению не силу ) в нужное Маринехе русло - выбивание льготного кредита под развитие бизнеса.
И если кто-нибудь (komo-Маринеха..) скажет что-эти деньги нужны прежде всего инвесторам, то я соглашусь... Но если бы я их получил, то второй раз Маринехе бы их не доверил.. Стройку остановили не рейдеры, а НЕ ЦЕЛЕВОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СРЕДСТВ Маринехой.

Вопрос: "komo :27.04.11 / 12:00 какая нам разница сколько заработает маринеха?"
Ответ: Огромная...
1. Государство выделяет деньги (пускай даже в виде меньших процентов по кредиту) не для Маринехи, а для решение социальной проблемы, - то есть для нас. Соответственно пусть даже косвенно но эти он берет из наших карманов.
2.(Главное!!!!) ЧЕМ МЕНЬШЕ ОН ЗАХОЧЕТ ЗАРАБОТАТЬ ТЕМ БОЛЬШЕ ВЕРОЯТНОСТЬ ТОГО, ЧТО ЭТИ ДЕНЬГИ ВЫДЕЛЯТ.

Цитувати

komo

komo

03.05.2011 13:16:29

бебека ви не инвестор якщо не бажаете зустрiтися з Маринехою Так може ви й є вiн або його клон?! (раз так пiарите його, раз так тримаєтеся за нього i не боїтеся, що вiн улетить)
а наша iнiцiативна група вже 4 роки на вiрному шляху при пiдтримцi юриста можливо завтра отримаем ключi

Цитувати

Irena

Irena

03.05.2011 16:27:52

Собираться и приглашать гражданина Маринеху смысла не вижу. Мы уже наблюдали это действо, кроме пустого набора фраз и жалоб на жизнь, здоровье и рейдеров мы от него ничего не слышали. Задать вопрос "Почему не строят дом?", конечно, можно. Ответ смотри выше. А сотрясать воздух ни к чему.

Зато я однозначно за настоятельные многократные приглашения Маринехи к г-ну Исаенко. Пусть предоставит необходимые документы и реальные расчеты, если хочет строить. И пусть именно там, перед замминистра, человеком, который разбирается в строительном бизнесе, отвечает на вопросы почему? и когда? и подкрепляет их фактами, документацией, а не переливает из пустого в порожнее на собрании. Думаю, пока Исаенко в теме и понимает, кто перед ним, надо этим пользоваться: либо просить власть додавить заслуженного строителя и объяснить, что на социальном проекте, да при участии государства личные проблемы не решают, либо просить сменить застройщика, лучше поменять на государственного. ИГ очень правильно делает, что держит связь именно с Исаенко. Понимаю, что смена застройщика - головняк, это требует времени. Но с другой стороны, уже 6 месяцев прошло после переподписания, а воз и ныне там. Так что к замминистра гражданина Маринеху, пусть там блещет красноречием. Хотя лично я НЕ вижу, что он собирается достраивать дом.

Цитувати

бебека

бебека

03.05.2011 17:45:52

komo, бiльше i бiльше впевнююся в тому, що ви - Мариньоха або його клон (або клоун). Невже адекватний справжнiй iнвестор буде звинувачувати у тому, що будинок не будується, iнвесторiв? Хотiв сказати, - таких же як ви. Та нi - мiй сумнiв у вашому iнвесторствi впевненно зростає. Мариньоха, так вами любимий i шанований, ваш любий Мариньоха, всьому винуватець. I зараз вiн просто хоче в черговий раз надурити людей, взяти черговий кредит i не повернути його. Скiльки таких разiв вже було? Та ба, цього шахрая видно здалеку, звiсно незаангажованим i незацiкавленим цим шахраєм людям.
komo, досить гнати на юриста i iнiцiативну групу. Дякуючи саме цим людям, iнвестори не опинилися в пропастi банкрутства iнвесткомпанiй. Чи Ви про це забули? При цьому iнвестори отримали договори, якi захищають їх майбутнє право власностi на квартири, а також гарантують вiдсутнiсть жодних доплат. Чи ви i про це забули? Досить стверджувати, що договiр типовий, що юрист дорогий. Договiр враховує iнтереси iнвесторiв, а кандидатуру юриста та оплату його послуг затверджено загальними зборами iнвесторiв. Чи ви i про це забули?
А може просто не знали цих тонкощiв, бадлаючись у плiтках та здогадках, ковтаючи слину вiд того, що iнвестори на вiрному шляху? Нема чого робити - бадлайтеся далi.

Цитувати

komo

komo

04.05.2011 09:31:28

бебека я Маринеха и хочу зустiтись з инвесторами. Ви не хочете? чому?

Цитувати

komo

komo

04.05.2011 09:38:55

а юрист та iнiцiативна група 4 мiсяцi перевiряли забудовника за цей час Маринеха вiдказали в кредитi.

Цитувати

бебека

бебека

04.05.2011 17:38:05

komo, цiкаво. А чому я маю БАЖАТИ зустрiчатися з Мариньохою? Своє ставлення до цього пройдисвiта я вже викладав не раз у своїх повiдомленнях. Перечитайте, якщо цiкавить. Мене зовсiм не iнтересує цей шахрай i його байки про несправедливе життя. Мариньоху за 4 роки витурили з бiзнесу, застукали на НЕЦIЛЬОВОМУ використаннi коштiв при будiвництвi нашого будинку, представили обвинувачення не за однiєю статтею (до речi, обвинувачення не знятi й досi), шукали з iнтерполом по всьому свiтовi, вiн винен багато кому багато чого, взяли в бориспольському аеропорту з фальшивими документами i ще цiлий оберемок сурпрайзiв. Те, що вiн творить в останнiй рiк,i з iнвесторами нашого будинку також, яскраво свiдчить про його ПАЛКЕ БАЖАННЯ добудувати будинок i вiддати належне iнвесторам. Кредит вiн просто так не отримає, це ясно i дурному. I ви стверджуєте, що в цьому винуватi iнвестори, iнiцiативна група i юрист? Є дуже гарна промовка - ПОГАНОМУ ТАНЦЮРИСТУ Й ЯЙЦЯ ЗАВАЖАЮТЬ. Це якраз про цього громадянина. Грубо, але точно. Але все це - не про наш будинок. Першочерговiсть зараз - отримати адекватнi результати державної експертизи. Оце реальний крок для добудови нашого будинку. Дякувати iнiцiативнiй групi, iнвестори достукалися до контролюючого органу i отримають результат. От в цьому я не сумнiваюся. Тому зустрiчатися маю палке бажання лише з цими людьми. I ось коли iнiцiативна група скличе збори, я прийду. Обовязково. Все, komo, тему вичерпано.

Цитувати

komo

komo

07.05.2011 06:20:02

бебека ви молодець вiддали грошi маринехi i бiльше не хочете його бачити. Та i навiщо вам вiн потрiбен Нехай вiн вас бiльше не цiкавить.

Цитувати

komo

komo

16.05.2011 17:16:22

парусник пора давно не только собрание провести с участием маринехи но и митинг. что сидим и чего ожидаем.

Цитувати
<< 142 143 144 145 146 ... 213
Архів