Борисполь, Киевский шлях, 97

sanna

sanna

05.12.2006 13:27:49

Так, розмовляла. Вони сказали, щоб ми не хвилювалися, що це нас не стосується.
В них з забудовником йде суд на рахунок такого:" Забудовник каже, що компанія не платила гроші за будівництво, а компанія каже, що платили".
І так як не ясно, чи платили гроші, чи ні, то забудовник не хоче здавати будинок в експлуатацію і затримує будівництво. Компанія каже, що вони заплатили гроші і показує підписані договора, і вони праві у цьому випадку.
Мені сказали, що не переживайте. Єдине, що може статися - це не здадуть вчасно будинок в експлуатацію і все.
А з якими фірмами ви підписували договір?
Я з "Техбудлізінг" І "Інвестлайн".
Ще питали, чому різні компанії у різних договорах. Вони сказали, що на одну компанію не можна оформлювати багато квартир (тіпа, щоб платити менші податки).

Цитувати

Mandarynka

Mandarynka

05.12.2006 13:40:38

У мене в договорі ТОВ "Інтерінвес", банк "Київ" та я.
Будемо надіятись, що будинок здадуть і ми все ж таки отримаємо своє житло.
Підбадьорює те, що будівництво продовжується.
Якщо у Вас будуть якісь новини, обов"язково пишіть!

Цитувати

инна

инна

05.12.2006 13:50:21

Привіт! Я проінвестувала квартиру в п\ятій секції (однокімнатну). Дуже боюся через ці "розборки" з Чубинським. Керівництво "Київвисотбуду" взагалі таке враження, що якісь некеровані особи. Кажуть, що фізособи від цих розбірок не постраждають, але й будинок не передають людям. Чекаю свого часу- введення Київського шляху в експлуатацію. Нехай із затримкою, але, щоб передали тим, хто проінвестував. Боюся страшенно!!!!!!!!!!! Якщо будуть проблеми- за свою власність буду "воювати" серйозно.

Цитувати

Mandarynka

Mandarynka

05.12.2006 14:15:03

Я також спілкувалась з представниками як забудовника так і банка. Обидві сторони завіряють, що на інвесторів ці всі події не вплинуть.
Сьогодні читала на форумі Чуб., що все таки будинок готують до здачі.

Цитувати

Masha_T

Masha_T

06.12.2006 13:02:55

В АБП поменялось руководство, читайте форум Чубинского

Цитувати

Mandarynka

Mandarynka

06.12.2006 13:27:36

Читала і все ці зміни ще більше настрожують.

Цитувати

sanna

sanna

06.12.2006 21:08:28

ДАЙТЕ, БУДЬ-ЛАСКА, ССИЛКУ НА ФОРУМ ЧУБИНСЬКОГО.

Цитувати

Masha_T

Masha_T

07.12.2006 07:09:36

http://chubynske.kiev.ua

Цитувати

Вадимка

Вадимка

08.12.2006 13:24:06

Привет всем соседям!!! Купил тоже в 3 секции))))) Хочу поделится инф. Сегодня был на Хмельницкого узнавал по поводу стоимости квартир насегоднешний день так вот моя 1 кв. за три недели выросла на 7600 дол. Даже не знаю радоватся или пугатся этим темпам роста цен. По поводу Чубинского слышал что строительство продолжается и как говорят на инвесорах их спор не отобразится, хотя сам ничего не могу утверджать.

Цитувати

sanna

sanna

11.12.2006 08:38:34

Привіт!
Що нового на будівництві???

Цитувати
<< 3 4 5 6 7 ... 213
Архів