Буча, Хмельницького-Нове Шосе, 1 (Киевгорстрой)

FOA

FOA

17.06.2009 10:36:33

Отримали сьогодні документи.
1. Коли ми інвестували гроші в будівництво, то площа нашої квартири складала за планом 99.26 м. кв. А в документі про право власності записали 100.07... Хоча квартиру нашу так і не переміряло БТІ. Причому ми такі не одні (зі слів працівників Аркади). Наче нічого страшного, але існує законопроект за яким квартири площею більше ніж 100 кв. м будуть оподатковуватися за значно вищим тарифом.
2. З Аркади нас направили в ЖЕК оформлювати договори на воду, елекрику. І що наче ЖЕК вже прийняв будинок на баланс. В ЖЕКу нам сказали будинок на баланс не прийнятий так як
а) тимчасова схема підключення води
б) тимчасова схема підключення електроенергії
І поки КМБ це не виправить, будинок вони не приймуть.
3. Ліфти. Спілкувалися з начальником ЖЕУ. Він сказав, що ліфти буде обслуговувати якась ПРИВАТНА компанія. І ліфти запустять тільки тоді коли буде проживати 80% людей! На моє питання, як вони будуть рахувати цих людей, він відповів що мабуть по кількості виданих свідоцтв про право власності... Хоча після цього додав, що ліфти ламаються через те, що люди возять будівельні матеріали. Мені здається, що він не дуже володіє ситуацією щодо ліфтів. Обіцяв дати телефон цієї приватної організації (він поспішав, тому залишив свій мобільний телефон). Я його сьогодні наберу, щоб взяти контакти цієї ліфтової компанії.
4. В дитячому садочку КМБ веде якісь роботи. На скільки я зрозумів робили ситему вентиляції.
5. Третій будинок: в 5-й секції будують, здається, 12 поверх.
6. Другий будинок: якщо вам потрібен ключ від решітки на вході у секцію, то дублікат можна зробити на базарі за 16 грн (буквально 2-3 хвилини часу). Базар який ближче до залізниці, зі сторони пішохідного переходу через колії

Цитувати

ruly77

ruly77

17.06.2009 10:51:25

to FOA -- Уважаемый,FOA, вы не забудьте рассказать всем инвесторам о том что в наших с вами свидетельствах(я тоже сегодня получал) стоят пометки о том, что наш дом удивительным образом газифицирован, а вот лифтов в нем НЕТ. Вот такие грамотеи работают в юротделе КГС... хоть бы поинтересовались у своих прорабов что они строят и продают. А лишние метры и мне приписали да я думаю всем приписывают. Вот так с каждого по метру-полтора, того гляди и лишняя квартирка кому-то за наш с вами счет

Цитувати

новичок

новичок

17.06.2009 11:03:06

Люди, подскажите пожалуйста, чем лучше обматывать резьбу(что бы не протикало) металлических шлангов, которые подводят к бойлеру?

Цитувати

FOA

FOA

17.06.2009 11:31:23

ruly77: to FOA -- Уважаемый,FOA, вы не забудьте рассказать всем инвесторам о том что в наших...

Точно, забув про цей дивний запис. Як нам пояснили в Аркаді БТІ помилково проставли слово "так" УСІМ! мешканцям будинку напроти слова газопостачання, замість рядка з "гаряче водопостачання". Ці два рядки знаходяться поруч. От так от. Тобто у нас є газ, а гарячої води нема... Намає (тобто нема ані "так", а ні прочерка): ліфт, сміттєпровід...
Рік будівництва вказаний 2007. План затверджено ІРПІНСЬКИМ БТІ 1.10.2008.

Цитувати

Helen_d2

Helen_d2

17.06.2009 11:37:55

Здравствуйте!
Извините за выражение и куда теперь эти свидетельства?

Цитувати

новичок

новичок

17.06.2009 12:32:09

А кто-то пробовал жидкую гидроизоляцию делать?
Расскажите

Цитувати

ruly77

ruly77

17.06.2009 12:37:31

to новичок:т а что собственно Вы хотите узнать?На рынке очень большой выбор, лично я приобрел CERESIT CR-65 прочитал инструкция на обратной стороне мешка и все.... мои соседи снизу могут спать спокойно :)

Цитувати

новичок

новичок

17.06.2009 12:59:06

ruly77 :
17.06.09 / 15:37
Вы на цемент ее ложили
или на "рубероидную гидроизоляцию" ?

Цитувати

Andron1

Andron1

17.06.2009 18:16:42

FOA: Отримали сьогодні документи.
1. Коли ми інвестували гроші в будівництво, то площа...

Ну шо убедился по документам?

Цитувати

FOA

FOA

17.06.2009 18:27:35

ШО Andron1? В чому я мав "убедиться"? В тому, що сьогодні почали видавати документи всім інвесторам після 115 квартири?

Невелике доповнення: на технічному паспорті стоїть печатка Ірпінського БТІ, а от на самому свідоцтві вказано Бучанське

Цитувати
<< 499 500 501 502 503 ... 713
Архів