Буча, Хмельницького-Нове Шосе, 1 (Киевгорстрой)

Vladimir_Z

Vladimir_Z

26.06.2008 08:17:42

Расписание электричек можно скачать с сайта Бучи http://www.bucha.com.ua/index.php?newsid=1151064670

Цитувати

Larysya

Larysya

26.06.2008 08:38:55

Да уж, остановка Зенит мне как раз бы и подошла, я часто хожу через нее и электричку видела только 1 раз за три года :-(

Цитувати

Larysya

Larysya

26.06.2008 08:46:05

На сайте Бучи написали про такую электричку: "На Стеклозаводской в 7.50 должна быть єлектричка до Петровки. А на самом деле она приходит в 8.10. Я так понимаю лето наступило и электрички ушли в загул или как..."

А Стеклозаводская это где-то рядом с Бучей?

Цитувати

Олександр

Олександр

26.06.2008 09:28:38

От гадство, хотів скинути карту Бучі і Ірпеня а там пишуть що потрібно зареєструватись, а як?

Цитувати

Larysya

Larysya

26.06.2008 09:32:03

Внизу окошка для написания сообщений есть ссылочка "РЕЄСТРАЦІЯ", туда заходите и регистрируетесь.

Цитувати

romashka22

romashka22

26.06.2008 09:47:28

А где в Буче останавливаются маршрутки, кроме остановки на выезде с города

Цитувати

Верунчик

Верунчик

26.06.2008 11:51:23

Только что звонила в КГС, сказали, что заселение во втором доме НОЯБРЬ!!! Просто когда оформляли документы КГС с Аркадой произошла неувязочка. И как вам это нравиться?! Они на пол-года ошиблись! А тут кредит, снимаем квартиру... Интересно, можно ли компенсацию каким-образом получить - обман покупателя получается

Цитувати

Олександр

Олександр

26.06.2008 11:58:07

Да можна отримати компенсацію, дадуть пару раз по голові, і вся компенсація! Так шо сидіть і сопіть в дві дирки, і моліться шоб дом добудували і поселили взагалі, а не компенсація! Ви що, хіба не в Україні (іншим слова держава - шмат лайна) живете???

Цитувати

Anna_K

Anna_K

26.06.2008 11:59:53

мдаааа... чем дальше, тем хуже (((
на счет компенсации, надо договор читать, какая у них ответственность, но я думаю, что они (КГС, Аркада) себе не навредят, поэтому врядли они что-то прописывали в договоре на счет каких-либо выплат.

Цитувати

FOA

FOA

26.06.2008 12:09:20

Сьогодні були в Бучі. Обміняли сертифікат на довідку. Нам ще раз показали квартиру, щоб ми подивилися чи немає недоліків. Крім дірки, яку будівельники зробили, помилившись розташуванням вентиляції :) ми побачили досить приємну річ: ВСЯ підлога у квартирі залита бетоном, який сам вирівнюється! Тобто підлога вже готова! Дуже порадувало :) Ще почалося випробування системи водопостачання. Вода у стояках вже є (перевіряли), але десь на бучанській станції згоріли насоси і їх терміново ремонтують (тобто випробування тимчасово припинили). На нашому поверсі (5 під`їзд, 7 поверх) вчора встановили лічильники електроенергії. Один щиток на дві квартири. Тобто якщо будете відгороджувати коридор, то вони будуть не у загальному, а у відгородженому коридорі. Зроблено усе досить якісно. Зі слів Олександра Володимировича, на наступному тижні, можливо, можна буде розпочати ремонт. Продовжують облаштовувати дитячий майданчик між першим та другим будинком. Зараз спробую викласти деякі фото

Цитувати
<< 65 66 67 68 69 ... 713
Архів