IgoroKG
17.03.2010 07:21:21
Люська права, поки не настав термін здачі требувати щось ми можемо тільки тут, на форумі, або зібратись біля мерії - заблокувати чергову раду і не випускати депутатів поки на приймуть на баланс будинок, або зрозуміло не пояснять чому будинок не приймається на баланс міста. Чому із-за їхнього чергового деребану маємо терпіти усі, не для нас вони стараються, а за свій карман борються.
До речі, у французів є добрий звичай, кили влада перестає чути свій "електорат" - в Парижі кожну ніч починають палати автомобілі. Може і українцям потрібно щось перейняти у французів щоб зажерливі чинушки починали прислухатися до вигуків за вікном?
Nikolya
17.03.2010 08:23:06
SiGrey, в секції В грузовий ліфт є.
Згодний з тим, що термін здачі ще не настав, але розумію тих, хто по різним причинам не може попасти до себе в квартиру - ще є такі?
Я вклав гроші не в катлаван, а рівно рік тому, але також не терпиться, так як багато було обіцяно!
Те щоб було все зроблено до толку - тільки за! особливо коли зробиш ремонт, а на тебе зверху полиється вода, думаю якраз цей сніг на будинку провірий його дах на герметичність.
AlexDo
17.03.2010 09:37:11
Nikolya, я Вас не розумію. Ви кажете: "але розумію тих, хто по різним причинам не може попасти до себе в квартиру - ще є такі?". А що тут є хтось, хто має доступ до своєї квартири??? Як я бачу, більшість не тількі не може потрапити до своєї квартири, а навіть ніколи там не були - тільки на типовому поверсі. Чи я чогось не знаю?
EgorZ
17.03.2010 10:18:13
У Nikolya квартира просто на типовому поверсі :-)
Saturday
17.03.2010 10:23:52
Не пойму из-за чего паника?!
Дом должны сдать в июне. Обещают к апрелю успеть. Но это же только их обещание! И апрель еще не наступил... Бунтовать начнем, если они официальные сроки решат сдивинуть на год-другой.
По поводу квартир. Мы их не видели, это правда. Но нам сразу сказали, еще до подписания договора, что доступа туда нет. Какие притензи могут быть сейчас?
С балконом нас конечно кинули. К сожалению, кинули законно, не придерешься. И эта проблема не всех же коснулась!!!
Давайте лучше обсуждать более реальные проблемы, такие как антенна.
ИГр
17.03.2010 11:17:16
"Давайте лучше обсуждать более реальные проблемы, такие как антенна."
А че проблема, сказали ж что обращались куда надо, все в норме, даже подпись и печать есть ;-)
ИГр
17.03.2010 13:38:59
А где Биг Юрист делся?:-)
Есть вопросс, вот єто нас как то может коснуться?
http://www.ua.all-biz.info/news/index.php?newsid=312365
BigLawyer
18.03.2010 08:02:11
нєа )якщо дом здадуть до до 1 січня 2012 року )))
Витяг до Закону України Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень" та інших законодавчих актів України:
"1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування, крім пунктів 3 і 5 розділу I та пункту 4 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" цього Закону, які набирають чинності з 1 січня 2012 року.
2. Встановити, що державна реєстрація прав на нерухоме майно в порядку, визначеному цим Законом, здійснюється з 1 січня 2012 року.
3. Встановити, що до 1 січня 2012 року державна реєстрація:
права власності та права користування (сервітут) на об`єкти нерухомого майна, розташовані на земельних ділянках; права користування (найму, оренди) будівлею або іншими капітальними спорудами, їх окремими частинами; права власності на об`єкти незавершеного будівництва, а також облік безхазяйного нерухомого майна, довірче управління нерухомим майном проводиться реєстраторами бюро технічної інвентаризації, створеними до набрання чинності цим Законом та підключеними до Реєстру прав власності на нерухоме майно;
... "
а чьо? )
BigLawyer
18.03.2010 08:09:42
ну і трошки істрорії http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2010/03/17/190416
Знову ж таки ЗМІ, не беріть близько до серця. Завжди звертайтесь до першоджерел ;)
Semerka
18.03.2010 08:24:52
Добрый день соседи. Прошла информация, что наш дом город не приймет пока застройщик не подарит ему три пожарные машины которые смогут обслуживать дом такой высоты. При получении земли под застройку данные машины были обещаны, сейчас от своих слов застройщик отказывается. Так что - будем ждать :)