Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Nikolya

Nikolya

16.04.2010 05:59:30

я вже навіть впевнений, що нам у травні ніхто нічого не дасть!
і саме ОСББ вони хотять щоб минути жек (вони розуміють, що у них з ним будуть проблеми, мабуть вже є). кажуть нібито коли буде ОСББ, то на баланс міста ставити будинок не потрібно, а на сесії ради дають якусь там бумажку що все гаразд і вперьод!
мені здається ми з тим ОСББ потім будемо розхльобувати по повній програмі.

Цитувати

SiGrey

SiGrey

16.04.2010 06:45:38

Тогда звоните в ОГ и говорите, что вы против создания!

ОГ является только инициативной группой по созданию ОСББ, ясно что они своего человека туда всунуть, но с нашего дома полюбас может быть НАШ человек (хоть сами свою кандидатуру выдвигайте). Глава правления или руководство должно быть принято на встрече жильцов (по правилам). И насколько я знаю, их юристы уже готовят документы на регистрацию. Осталось, как говорят, начать да кончить =)
Дом, я думаю им с головой хватит 2 недели (до конца мес) что бы все халтуры подмазать для сдачи. Если не хватит - тогда они реально - разгильдяи.
если будет сформировано осбб, то рада значительно быстрее примет решение о передаче дома юр. лицу. Есть такая штука, как гарантийный термин от застройщика (до 3х лет кажись) на протяжении которых, все недоделки они будут дорабатывать (по идее - БЕЗКОШТОВНО) - нужно уточнять.
подпись актов приёма-перед, если всё будет как я отписал выше - состоится после майских (после 9го). Всех сразу не пригласят, но человек по 20 - 30 реально (в разное время, дни). И ещё момент, в первую очередь - должны приглашать тех у кого кредит - так что кредитчикам - это в радость! :-)

Tokyo, неплохо устроился там! Хороший вид :)

Цитувати

Nikolya

Nikolya

16.04.2010 06:59:55

SiGrey, телефонувати чи не телефонувати це вже мені вирішувати!
Я пишу дану інфу, тому що дзвонив туда (в ОГ), радістю і оптимізмом там і не пахне, цитую:
Я - "так що з огліду на темпи здача може бути середина - кінець травня?"
ОГ - "так, десь так!"
Я - "так можливо... й червень?"
ОГ - "та ні, ми на таке не розраховуємо(відразу відчувається невпевненість в словах)"

Цитувати

SiGrey

SiGrey

16.04.2010 07:52:10

Nikolya, я ж Вам нічого й не кажу. Хочете телефонуєте, хочете - ні.

Пишу інфо, яку знаю для інформування, а не для того, щоб ви мені якісь "закиди" кидали.
Можна й мовчать як партизани і фото також не викладувати!

Кому ще цікаво де я працюю, запитуйте - відповім (це щоб не було якихось невірних здогадок)

Цитувати

Nikolya

Nikolya

16.04.2010 08:01:32

SiGrey, по-перше: я вас не запитував де ви працюєте і не збираюсь;
по-друге: я вам ніяких "закидів" не кидав!
по-третє: я завжди, коли в мене є якась інфа я її обговорюю на форумі (що і роблю), і викладаю фото - я не партизан)

Цитувати

SiGrey

SiGrey

16.04.2010 08:07:53

Не сприймайте так близько.
То була відповідь на вашу фразу:
----------------
SiGrey, телефонувати чи не телефонувати це вже мені вирішувати!
----------------
а щодо роботи, то сторінок 5 назад, писали про "засланих козачків"...

Цитувати

Tokyo

Tokyo

16.04.2010 08:08:36

девчёнки, не ссорьтесь!!

у меня есть информация, что передачу ключей инвесторам блокирует банк КР, к кому обращаться там я пока не знаю, звоню на горячуюю линию банка, а там просто БРОНЯ, дают телефон Энерголизинга и все.
есть еще слухи, что вроде бы как каждый понедельник где-то там проводится планерка и там стоит вопрос о передаче ключей сразу после 1 мая и банк вроде пока ничего против не имеет...
вобщем, надеемся на лучшее..

Цитувати

BigLawyer

BigLawyer

16.04.2010 08:10:46

стосовно ОСББ моя власна думка:

думаю не треба поспішати, його можна створити на будь-якому етапі адже зараз дуже ризиковано. Єдина проблема майьутнього створення ОСББ це те що ЖЕК не передасть будинок поки не погасять всі борги мешканці будинку за обслуговування, що є доволі проблемно, навіть через одну квартиру - боржника.

Цитувати

SiGrey

SiGrey

16.04.2010 08:17:51

Считаю аналогично, писал об этом 15.04.10 в 14:17 (средина топика)

BigLawyer, вы инвестор? как можно с вами пообщаться (аська, телефон, э-мейл)?

Цитувати

BigLawyer

BigLawyer

16.04.2010 08:22:12

з ранку був інвестор ;) 149936 девять один один

Цитувати
<< 157 158 159 160 161 ... 715
Архів