Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

roma-2009

roma-2009

01.02.2010 17:05:55

2 rysak :
Вирішує те, що і мене і Вас(а вам як і мені ключі не віддають по хорошому)тримають за непотріб, якому при бажанні ключі можна видати, а можна й ні, це при наших законних правах, більше того, нас використовують як додатковий спосіб наживи. Чому не можна було оформити весь пакет документів на всі квартири і всім відразуж видати, нехай це булоб місяцем пізніше, як це роблять ускрізь у новобудовах. Тому що іще раз повторююсь, їм потрібно, щоб якісь лохи платили за тепло.

Цитувати

Инвестор13

Инвестор13

01.02.2010 17:08:18

Статут я тоже не видел к сожалению. Зато держу перед собой договор с ОСББ, но нажаль только печатную форму, а сканера не имею. Я еще не оформил документы в КЖ и меня удивляет то, что те кто офрмил не получили этот договор... Думал я, он уже у многих на руках. Ну тогда как получите, внимательно прочтите. Особенно нпоищите перечень услуг с тарифами на них. А потом предлагаю тут высказать свои замечания, дабы родить новый реальный договор а не типовую бумажку которую зачастую и подписывают то неглядя. Я просто призываю перестать всех нас быть теми извините за слово "лохами", которые подписали типовые договора в КЖ, по которым никто ничего не докажет. (сам такой же :) ) Вот теперь предлагаю закончить эту пагубную практику навязывания текста договоров. Договор должен быть обоюдно согласован и взаимопонятен и однозначен. Я сам по работе много работаю с договорами и привык к культуре договоров и очень внимательно отношусь к формулировкам. Призываю всех поступать так же и тогда никто не будет с нас драть три шкуры.

Цитувати

GAS

GAS

01.02.2010 17:21:28

... фотоаппарат, телефон... если есть желание, конечно

Цитувати

Vicos

Vicos

01.02.2010 17:32:42

Мне еще не доводилось оформлять право собственности. Именно поэтому спрашиваю о статуте ОСББ. Еще не факт, что статут не ограничивает разумные действия жильцов.

Цитувати

SergR

SergR

01.02.2010 18:25:38

кусочек того что нашёл на сайте КМУ(по тарифам там мутные формулы):

Додаток
до Порядку
ТИПОВИЙ ПЕРЕЛІК
послуг з утримання будинків і споруд та
прибудинкових територій

Прибирання прибудинкової території
Прибирання сходових кліток
Вивезення побутових відходів (збирання, зберігання, перевезення, перероблення, утилізація, знешкодження та захоронення)
Прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі
Технічне обслуговування ліфтів
Обслуговування систем диспетчеризації
Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем:
гарячого водопостачання;
холодного водопостачання;
водовідведення;
теплопостачання;
зливової каналізації
Дератизація
Дезінсекція
Обслуговування димовентиляційних каналів
Технічне обслуговування та поточний ремонт систем протипожежної автоматики та димовидалення, а також інших внутрішньобудинкових інженерних систем у разі їх наявності
Поточний ремонт конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення, теплопостачання та зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження, що розміщені на закріпленій в установленому порядку прибудинковій території (в тому числі спортивних, дитячих та інших майданчиків)
Поливання дворів, клумб і газонів
Прибирання і вивезення снігу, посипання частини прибудинкової території, призначеної для проходу та проїзду, протиожеледними сумішами
Експлуатація номерних знаків на будинках
Освітлення місць загального користування і підвалів та підкачування води
Енергопостачання ліфтів
Періодична повірка, обслуговування і ремонт квартирних засобів обліку води та теплової енергії, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки.

Цитувати

roma-2009

roma-2009

01.02.2010 18:27:00

Дійсно інформація про приїзд до нашого будинку високопосадовців усереду-четвер підтвержується.

Цитувати

SergR

SergR

01.02.2010 18:28:47

Если не секрет - источник (хотя бы приблизительно)

Цитувати

SergR

SergR

01.02.2010 18:35:51

Или оценка достоверности ?
(печёт очередников - могут чтото дать)

Цитувати

ifly

ifly

01.02.2010 18:38:11

то есть до приезда этой красавицы нам ключи точно не дадут???

Цитувати

roma-2009

roma-2009

01.02.2010 18:38:26

Від колишніх співробітників, що в Центрі біля райсуду.

Цитувати
<< 157 158 159 160 161 ... 240
Архів