Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

Nemo-one

Nemo-one

03.02.2010 10:25:40

Свято тривало..! На 13.20 вчора була назначена угода купівлі-продажу. Я інвестував пів року назад в квартирку 48 м2 по відносно не дорогій *акційній вартості*. Інвест угода передбачала перерахунок і розрахунки (що дивно, адже більшість *нових угод* розрахунки не передбачали), а фактична площа в тех паспорті мала бути 47. Тому детально вивчив угоду і дізнавався про порядок розрахунків і зміст подальших угод у інвесторів, які отримали квартирки у власність з метою відстоювання своїх прав.
Але дод погодження про розірвання інвет угоди не передбачало повернення мені коштів. Заперечував, розривати відмовився. Мене запросили в кабінет до баришні в дорогій шубі, яку бачив в ССББ, яка виявилась ген директором Ольгою.
Висловив свої вимоги про розрахунки згідно інвес угоди і не бажання її розривати, юридичну силу перерахунків у ній. На що вона відповіла, що ніхто нічого перераховувати не буде, по тій причині, що інвест угода не мала містити пункт перерахінків, його по помилці додала Наталія, яка оформляла угоду, відкривши інший шаблон.
На мої вичерпні переконання, що мене це не цікавить, а вони зобов"язані виконати угоду вона відповіла, що якщо ми не бажаємо - можемо не підписувати і висловлювати претензію, іти судитись, тим самим не отримувати у власність квартиру, або затягувати її отримання. Вона висловлювала багато своїх аргументів про акційність, вигідність, їх юридичну підкованість, її аргументи часто повторювались, я їх спростовував і висловлював вичерпні свої.
Вона дивилась бази, рахувала цифри, повідомляла, що навіть при бажанні нема у них коштів, а нам навіть така вартість є вигідною і про вказівки зверху і про не дієвість протистояння з їх юристами, казала і що юристи можуть ініціювати розірвання угоди або ще доплату (останнє не можуть).
Мовляв претензії Ваші вагомі і логічні і юридично коректні, але ми їх зараз не виконаємо. Хочете - підписуйте на наших умовах, не хочете - не підписуйте, подавайте позови, судіться, вибирайте і вирішуйте, хочете, підписуйте, оформляйте і судіться після, більше додати нема чого, вибирайте.
Вибрали, розірвали, склали купівлі-продажу.
Що можна сказати... Спосіб діяльності, він певним чином був передвизначений, а отже міг бути передбаченим, тому офігєвати не приходиться. Ну і знову таки, мені ніхто не хамив, честь і гідність не ображав, просто розповів який стан справ і які можливі дії, я в свою чергу також коректно і етично себе поводив і в результаті без особливої злості і жалю зробив вибір.
В майбутньому можна для потішання совісті заплатити 100-200 грн позовного мита і подати позов, щоб їх понапрягати. Хоча, виглядає смішно...

Спілкувався з нотаріусом, запитував про кількість проданий квартир, - казав трохи більше сотні, і що до кінця наступного тижня мають завершити.

Цитувати

Arslann10

Arslann10

03.02.2010 12:06:58

Пригласили в понедельник с утра в ОСМД (ОСББ по-руски) для подписания документов, кстати мы с 8-го подьезда 4 этаж.

Цитувати

Bucmeer

Bucmeer

03.02.2010 12:33:35

Что-то мне кажется что в субботу нас могут собрать лишь с одной целью, для массовки при вручении ЮВ очередникам ключей от квартир.

Цитувати

Vicos

Vicos

03.02.2010 12:36:41

Похоже добрались до 8 подъезда. ПОтому как тоже пригласили на понедельник утро.

Цитувати

Инвестор13

Инвестор13

03.02.2010 12:49:30

Bucmeer: Что-то мне кажется что в субботу нас могут собрать лишь с одной целью, для массовки...

Мы сами себя можем и должны собрать для решения вопросов по ОСББ:
1. Познакомиться с руководителем ОСББ и обсудить с ним все текущие вопросы
2. Получить таки устав ОСББ (на сегодня его выдать КИ не смог) А занчит и подписать договор и заяву с ОСББ мы не можем без устава.
3. Обсудить совместно перечень услуг ОСББ. Таковой я сегодня таки получил но там на наш с женой взгляд много не хватает а некоторые есть непонятные и требующие детализации. Фотокопию попробую сегодня выложить на форум.
4. Попросить у КИ расчетную смету по услугам и удостоверится в коректности расчета оплаты за услуги и прочие затраты на содержание ОСББ.

Говорил сегодня с Владимиром Ивановичем (отвечает технически за наш дом сейчас). Он сказал что все канализации и водостояки провереныв на отсутствие течей и ничего не забито - меряли по литражу на вход-выход. За это он ручается лично.

Цитувати

Инвестор13

Инвестор13

03.02.2010 12:56:59

Вот список услуг по ОСББ с тарифами. Прошу ознакамливаться и высказывать свое мнение.

Цитувати

Vicos

Vicos

03.02.2010 13:40:34

А пункт 2 разово или ежемесечно:-)?

Цитувати

Vicos

Vicos

03.02.2010 13:45:50

Кто не понял это была шутка. Сори за флуд:-).

Цитувати

Ulya_1

Ulya_1

03.02.2010 13:52:59

Vicos: А пункт 2 разово или ежемесечно:-)?

Считаю, что по каждому пункту должна быть указана периодичность оказываемой услуги, а то потом как мы докажем что подписывались не под разовой уборкой а под ежедневной. Нужно побольше детализации: сколько раз в день уборка, каких територий, убираются ли лестничные клетки и как часто. Также нужно в перечень услуг добавить посыпание снега и льда антигололедными средствами, а то будем с наших ступенек съезжать очень красиво зимой)))

Цитувати

LORIS

LORIS

03.02.2010 14:11:00

Да уж документец!!!! Про посыпание на случай гололеда там есть! Очень интересен пункт про "эксплуатацию номерных знаков на будинках".
Пункт 2 и правда не понятен..... то ли разово, то ли ежемесячно....
А есть у кого-то возможность узнать поправдивее о выдаче в субботу ключей не только очередникам, но и инвесторам? Уж очень не хочется ехать просто так, чтобы ЕЕ увидеть и так уже..........

Цитувати
<< 163 164 165 166 167 ... 240
Архів