Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

Инвестор13

Инвестор13

03.02.2010 09:26:03

To GAS. Та ладно хватит уже про лицо - ясное дело что єто ємоции от прочитанного. Я б на Ваши эмоции посмотрел если б хамили вашей жене или маме. А по сощусетву я уже писал надо всем знакомится с КИ и обсуждать с ним дальнейшие действия а там уже и решать по ходу всем обществом.

Цитувати

GAS

GAS

03.02.2010 09:28:59

Когда в субботу собираемся?

Цитувати

Bucmeer

Bucmeer

03.02.2010 09:30:42

Уважаемые дамы и господа!
Я не собираю инициативную группу которая пойдет кому-либо что-то бить. Просто если бы в моем присутствие кто угодно начал беспричинно орать на девушку (женщину)показывая свой дебилизм я бы поступил именно так.
Пожалуйста хоть кто-то напишите что-либо хорошее о нашем уважаемом Константине!

Цитувати

Vicos

Vicos

03.02.2010 09:31:01

Сначало надо поставить в известность КИ.

Цитувати

Natalochka

Natalochka

03.02.2010 09:37:22

Очень хочу уже познакомиться с К. И. и радеюсь расказать что-то хорошее))
Завтра надеюсь у меня будет такая возможность))

Цитувати

Инвестор13

Инвестор13

03.02.2010 09:40:32

Я так понимаю в субботу будут всех собирать для выдачи ключей и пуска воды - тогда и скажут время. Если нет ничего не прояснится то предлагаю в 11 в субботу во дворе

Цитувати

GAS

GAS

03.02.2010 09:45:28

На сколько я понял, то про субботу узнавали каждый кто позвонил по своей инициативе и ОСББ никого не обзванивала или нет?
+1 Суббота на 11

Цитувати

Nemo-one

Nemo-one

03.02.2010 09:46:47

За час мого спілкування з представниками КЖ супер великого безпідставного хамства не виявив. Були певні барижні і впарювальні аспекти, але вони диктовані радше об"єктивним станом справ, можливостей і способів діянь даного забудовника ніж особистою неповагою до мене як до інвестора, людини.
Вчора оформляв угоди на комунальні послуги в ОСББ 1-го будинку, КІ на мої вичерпні запитання відповідав коректно і етично. Мушу відмітити, що оформлення було дійсно схоже на балаган а більшість інвесторів схожі на полонених румунів. Якби всі не ломились в кабінет до нього табуном, кожен не спішив оформитись швидше, не зчиняв гвалту, заходили по одному і поетапно оформляли все в індивідуальному режимі, будучи в кабінеті тільки удвох, можливо б все було по-іншому. Але ж кожний хотів якнайшвидше..! Власне, начальство КЖ також хотіло швидше, і без особливих затрат на організацію процесу.
Потім прийшла баришня в дорогій шубі елегантному костюмові сказала, щоб бажаючі швидко оформити документи ішли за нею.
Повела мене і ще одного інвестора до начальниці ССББ 1-го будинку, там все спокійно і без кіпішу оформили, хоча начальниця ССББ 1-го будинку також була не дуже уже й компетентна в даному питанні, але коректно давала відповіді на всі запитання, якщо було потрібно - кудись ходила, дізнавалась, не грубила.
За час мого оформлення їй двічі дзвонив на мобільний Малич. перший раз запитував як триває оформлення, чи все нормально і чи все зрозуміло, чи виходить, на що вона гордовито і ствердно відповідала. Другий раз запитував чи є в наявності трибуна, 60 стільців і стіл, на що вона також відповіла ствердно. Потім до КІ, який перевірив документи і все.

Цитувати

Zheka

Zheka

03.02.2010 10:15:54

И нам сегодня позвонили и пригласили на пятницу в Обухов оформлять документы. УРА, дождались!

Цитувати

Natalochka

Natalochka

03.02.2010 10:22:50

То Zheka Поздравляю!!!!!

Цитувати
<< 162 163 164 165 166 ... 240
Архів