Nemo-one
27.07.2010 06:35:22
То NICKOLAYY :
1. З ССББ ніяких підводних камінців нема: сміття вивозиться, будинки інколи прибирають, інші питання не вирішуються, збори не проводились, голова майже нічого не вирішує і ні за що не відповідає, є багато відкритих організаційних питань з реєстрацією ССББ, як юридичної особи і угод з іншими комунальщиками. Угоди підписати і рахунки оплатити всеодно прийдеться.
Відбуваються неприємні ситуації: вчора в сусідів з 2 під"їзду, 3 поверху була вимкнена електрика після того, як місцевий електрик накрутив щось в під"їзді о 17-й годині і зник. (Найбільш ймовінро виключилась автоматика в підвалі, який закритий на замок). Ні голова ССББ ні електрики ні сантехніки ні РЕС ні головні інженери їм нічим не допомогли і нічого не порадили, Костік (голова ССББ) вислухав і відверто пояснив, що він ні чим допомогти, порадити не може, потім взагалі трубки не брав... Люди, яким зранку на роботу, так і залишились без електрики.
Загалом ситуація не приємна, але дивуватись в ній не приходиться. Управу на ССББ можна почати знаходити після зібрань, які, відповідно після заселення відсотків так на 70, тому, треба звикати до реалій.
2. Раніше видавали в товці 2-го будинку (1 секція, 8 під"їзд, але вхід з сторони 3-го будинку), де раніше були прораби і головні будівельники.
3. Газ і ліфт дадуть не скоро, думаю, не раніше ніж після заселення 70%. Костік проходить курси ліфтовиків і т. д., 3 ліфти ще взагалі не прийняті і на них нема документації, чи то вони не зареєстровані, не відомо хто буде обслуговувати і чи будуть чіпи. Єлектроплитки і спорт:)
Загалом все ок, уже 3-й місяць успішно мешкаю, хоча є ряд незручностей, але в реаліях життя ці незручності ще довго будуть вирішуватись і пришвидчити їх вирішення ні в якій мірі не вдасться і залежить воно перед усім не від нас, тому варто довольствуватись тим що здали і запастись терпінням...
Nemo-one
27.07.2010 06:42:24
То NICKOLAYY :
Думаю, зараз у всіх і в кожного багато першочергових питань, які варто вирішувати: ремонт, обживання, дефіцит часу і ресурсів... Виходячи з того, що ще навіть не проведено зібрання, інші цікаві ідеї, навряд, в ближчий час можуть бути реалізовані... Варто чекати більшого заселення і вирішення першочергових питань..!
Вартість Інету різних провайдерів і швидкостей і кабельного ТВ 39-150 грн.
Я користуюсь Київщина-телеком безлімітом 512к за 100 грн, хоча кажуть, що є провайдер ДОМАНЕТ, який 512к за 39 грн надає.
Гудвин
27.07.2010 14:08:07
NICKOLAYY: инициативная группа есть?
не помешает... чтоб кто-то был кто часто там на...
По поводу инета и кабельного, провайдеров хватает, но из нормального качества и обслуживания предлагаю - только трк Бард тел. 7-24-25, там и инет оптика и кабельное - аналог и цифра, да и офис цивильный. Если посмотреть несколько страниц назад, то это уже обсуждалось, есть еще доманет - просто не советую, вечные лажи с сеткой, человек уже ранее писал о их проблемах только через месяц проблему сделали, на предыдущих страницах тоже об этом писали.
NICKOLAYY
28.07.2010 16:27:54
спасибо соседи!
говорил по телефону с Костей, тот сказал что планируется собрание на 28 августа ( выходной говорит будет)
вместо электроплиты очень советую мультиварку Панасоник
вещь супер
у меня сейчас в Киеве элплита почти не используется
делается в ней почти все что можно придумать-)
http://price.ua/panasonic/panasonic_sr-tmh18/catc578m149523.html?from=adwords&kw_id=614030&gclid=CKX_2rjPjqMCFQUeZwodyBHvVg
а вот тут (я тут тусуюсь часто)
продают по нормальной цене (одну из своих брал тоже на форуме, другую по др схеме так как тогда они как раз подорожали)
не состите за рекламу.. просто кто поробует и ему не понравиться девайс то с меня пиво-)))) но именно мультиварку, а не какую то пароварку-)
из мультиварок знаю только Панасоник и еще есть китайская какая-то-)
жрет электрики в разы меньше, только в режиме "выпечка" много жрет
места занимает мало, можно брать с собой в поедзки.... короче пока нету газа советую!!
и даже когда газ будет девайс супер!
кто утеплял лоджию? думаю утеплять без кирпича а сразу утпелителем толстым
aquarius
08.08.2010 19:58:34
кто не в курсе - нам собираются повысить тарифы, это написано в новых квитанциях за квартплату
29/08/2010 в 10.00 планируются сборы жильцов и представителей ОСББ
думаю стоит поприсутсвовать всем
Leonika
09.08.2010 06:28:41
Товарищи, доброе утро! Помогите снять квартиру в вашем доме или можно в №1. Предложения можно скинуть на e-mail. Заранее всем благодарна.
Ulya_1
09.08.2010 06:30:14
На что тарифы собираются повысить?
aquarius
09.08.2010 07:41:54
тарифы на уборку дома и придомовой территории, а так же указан тариф на лифты
Ulya_1
09.08.2010 08:05:57
А нам планируют включать лифты? когда? И еще вопрос: кто в курсе, будут ли повышаться тарифы на отопление и горячую воду в связи с повышением цены на газ для населения?
NICKOLAYY
09.08.2010 16:38:19
думаю что из-за цен нагаз таки повысят...
и еще хотел спросить.. связь МТС не очень унас.. надесюь не додумаются антены посатвить на крышах или где-то рядом.. если что нужно не дать этого сделать!!!