Буча, Новое шоссе, 14 - дом 3 (Киевгорстрой)

kosha

kosha

12.08.2011 11:40:28

Lazun: Извините, что не по теме. Скажите, пожалуйста, а дом №4 строится? Есть ли какое-то...

БЕГИТЕ ОТ КГС И НЕ ОГЛЯДЫВАЙТЕСЬ !!!

Цитувати

Lazun

Lazun

12.08.2011 12:00:12

Если Киевгорстрой обманывает, то неизвестно какому застройщику довериться. Я представляю, что творится у киевских застройщиков, которые предлагают квартиры в Киеве за 28-32 тыс. у. е. и домах клубного типа.

Цитувати

Lazun

Lazun

12.08.2011 12:04:18

Мой вам совет, подавайте в суд. Судовые разбирательства - это головная боль для любой компании.

Цитувати

Серж_К

Серж_К

12.08.2011 12:32:15

Это не выход для нас. Мы только потеряєм время, которого у нас и так нет. на носу отопительный сезон, дом не здан, тепло не подключено, воды, света нет.

Цитувати

Кира

Кира

12.08.2011 13:27:55

12.08.11 в мерiї черговi перемови. Позицiя влади – забудовник отримав землю на певних умовам. Тепер каже: в сiчнi цього року законодавство змiнилося, тож квартир вiддавати не буде.
Юрiй Хоменко, заступник мiського голови:
Зараз прийде тисяча людей бучанцiв, педагоги. I скажуть: ви ж обiцяли тут будуть квартири по черзi. Службовi запитають: де школа?
Вкладати в iнфраструктуру забудовник теж не хоче, стверджує: за новим законодавством дав грошей на Бучу вже задосить.
З переговорiв виходять представники iнвесторiв. Новини невтiшнi.

Рiшення про передачу будинку на баланс ЖЕКу не прийнято.

Цитувати

Lazun

Lazun

12.08.2011 14:52:05

Я так понял выход один. Вывести всех их в ЛЕС!!!

Цитувати

злидень

злидень

12.08.2011 15:28:41

Lazun, моя Вам порада i таким, як Ви. Вкладайте на здоров"я. Хай буде 4-ий будинок i разом з ним школа. Але готуйтесь до вiйни. Вiдразу з того моменту, коли Вам прийде папiрець про перенесення строкiв введення в експлуатацiю i в жодному разi не зволiкайте. Бо 3-iй будинок вже на цьому добряче обпiкся. Оце така вiд мене буде Вам дуже серйозна порада. А я ще пiдтримаю! Можете в цьому не сумнiватися. Бо школа повинна стояти. Бучанським дiтям нiде вчитися. Запитайте у Федорука. Ця школа стане нашим загальним дiтищем. I в школi будуть працювати вiдмiннi викладачi, якi мусять давати гарнi знання. Ось. Я сама за фахом викладач

Цитувати

Lazun

Lazun

12.08.2011 15:55:37

Я уже купил квартиру в 4-м доме. Но когда я покупал, меня заверили, что 3 дома и садик уже готовы. Я не знал, что там такие проблемы. Так что будем воевать. Спасибо за советы. И я думаю, что лучше воевать с Киевгостроем, чем с застройщиком, который пропадает в неизвестном направлении.

Цитувати

злидень

злидень

12.08.2011 16:22:23

Щасти. Зразу по-можливостi шукайте сусiдiв по дому, можливо зустрiнете. Розказуйте ситуацiю 3-ого будинку, берiть їх контакти, їх у свою чергу закликайте так само робити i у майбутньому Вам буде набагато легше боротися, бо Ви будете у всеозброєннi, пiдготовленi. Берiть коня за гриву, вiдслiдковуйте всi повiдомлення, на яких етепах будiвництва наприклад iншi об"єкти в iнших мiстах. Цiкавтеся судовими процесами. Одним словом, монiторте все. Кожен раз запитуйте, який вiдсоток квартир проiнвестовано у Вашому будинку. I так далi i так далi. Будьте одним словом iнiцiативнi.

Цитувати

kosha

kosha

12.08.2011 17:58:01

Lazun: Я так понял выход один. Вывести всех их в ЛЕС!!!

две канистры на понедельник + болгарка с элетростанцией уже в авто !!!уважаемые после понедельника ВЕСНА 2012!

Цитувати
<< 60 61 62 63 64 ... 128
Архів